Ona ben de yazdım :D Ama henüz cevap alamadım. O sırada flörtleşiyordu demek ki :D Sıkıntı yok benim şu anda 3 tane flörtüm var zaten. Hangisi ile neler yaşarım bilemem. Bazen bir anda hepsini kaybedebiliyor insan. Bazen de sen istemiyorsun. Mesela bir tane flörtüm vardı saçma sapan tripler atmaya başladı. Ben de soğudum, cevap vermemeye başladım. Konuşmayı bıraktım. O yazıyor, ama ben soğuk ve kısa cevaplar veriyorum.
millet neler yapıyor bu ne ki diyerek her şeyi yaptınız zaten kızlara üzüldüm düşünüyorum acaba sen aynı durumda olsaydın, bir kızın bir sürü sevgilisinden sadece biri olsaydın yine böyle der miydin
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim ile flörtüm arasında kaldım sevgilimle konuşurken fazla bunaltıyor ama flörtümle konuşurken mutlu oluyorum neyapmam lazım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İkisini birden idare et. Kızlar çok yapar bunu ama çaktırmazlar. Bakma burada dürüstü oynadıklarına
Hocam 1 sevgili 2 flört oldu aşşağı yorumdaki karıyıda ayarladım
Ona ben de yazdım :D Ama henüz cevap alamadım. O sırada flörtleşiyordu demek ki :D Sıkıntı yok benim şu anda 3 tane flörtüm var zaten. Hangisi ile neler yaşarım bilemem. Bazen bir anda hepsini kaybedebiliyor insan. Bazen de sen istemiyorsun. Mesela bir tane flörtüm vardı saçma sapan tripler atmaya başladı. Ben de soğudum, cevap vermemeye başladım. Konuşmayı bıraktım. O yazıyor, ama ben soğuk ve kısa cevaplar veriyorum.
Hocam kaybetsemde akıyor mübarek veriyorda veriyor
Sen ben misin ya 😭 bu soruya benim de işime yarayacak bir cevap gelir umarım
Birde nedense sevgilimi aldatıyor gibi hissediyorum normal mi?
Sende böyle hissediyormusun
Normal tabi aldatiyosun zaten sjdjsjxjsjxz
Sevgilim değil benim ama o yolda olan bir ilişkim onun dışında başkasına daha çok ilgi duyuyorum ama
İkisini de birakamiyorum sjdjsjd
Bende bıraktım sende bırak en iyi gel biz birlikte olalım 😂
Skxnsjxnsjs bizden olmaz
Ya flört güven vermiyor yalnız kalmak istemiyorum
İki şerefsiz bilmiyorum çok farklı olur güzelde olabilir jfhfjdbjdbd
Sjxjsndjsjxns
Aşkım 20gundur seni aldatmadim skxjwjxjsjx
Hahahahhaha
Aşko benimde flört öyle hiç güven vermiyor
Snap kullaniyor musun
Dertlesmemiz gereken mevzular var
Evet
Yaz ozeldensjxjsjxjs
Bı sn geri indirim manita sildirtti
Xper seviyem düşük
Bekle ben yazarım kullanıcı adımı
Burdan
Tamam
mehmetshb
Ekledim
Sizin ikinizinde o birlşkte olduğunuz kişileri bırskıp sizin ikinizin birlikte olması lazım iki şerefsiz çok güzel anlaşırsınız
Eyvallah İbo jdbdjdbdjbd
Ben yazmadan siz yazmıssınız zaten yzdıktan sonra gördüm iki şerefsiz olabilşriz diye
Djsjsndjsnsj bu kadar kasma
Sen zaten flört bularak sevgilinden sıkıldığını belli etmiş sevgilini de aldatma yoluna girmişsin
Yuh awq sevmiyorsan ayrıl yavşk
Ne alakası var kardeşim
Düzgün konuş erkeklerle. Ulan bu kızlar, sizler erkeklerle nasıl konuşuyorsunuz böyle. Asıl yav şak sensin.
Lan sus sen benimle düzgün konuş ağzını kırarım senin
Klavye delikanlısı bir kezban da burada. Alalım bunu pistten. Oyuncakları ile oynasın küçük hanım :D
Benim azımı kırabilirsin memnun olurum bu duruma nsskdnnddb
@soran beta olma. Köle misin sen? Erkek ol azıcık. 2 tokat koysan yeri yapışacak kıza tapma. Erkeksin sen. Erkekliğini bil.
@Strong_Warrior kezban mı? mshdkshrkdjsohsjridjebd beğenmediğin şekilde cevap verince hemen kezban oldum vay be dnskhefkodhdm hadi amca işine bak
Kim yere yapışacak lan? Kes sesini delirtme insanı
Kanka o vursun sonra ben 2 atar 3 zıplatırım dert değil
Kızım seni harbi döverim bak
Çok korktum
yazik kafana
Abi ne hayatlar var bumu anormal geliyor anlamıyorum
millet neler yapıyor bu ne ki diyerek her şeyi yaptınız zaten kızlara üzüldüm düşünüyorum acaba sen aynı durumda olsaydın, bir kızın bir sürü sevgilisinden sadece biri olsaydın yine böyle der miydin
Yorumları okusana benle aynı durumda olan kız vardı
Bir de sanki cok güzel bir şey soru sormuşsun ne yapmam lazım diye sizin gibiler yüzünden aldatmak normalleştiriliyot
Tamam olabilir ben bir cinsiyet için konuşmuyorum direkt böyle olan hem kız hem erkekler icin söylüyorum