Aşk İlişkileri Kalbiniz şu an da dolu mu boş mu? _Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor love is loading…Kalbinizin durumu nedir KS üyeleri?😄 Dopdolu ♥️ Bomboş 🤍 Bilmiyorum 50-50 olabilir ❓🪫 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Enteresan sonuçlar 😄 Kalbiniz şu an da dolu mu boş mu? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı. Kalbim her zaman boş uzay boşluğu gibi 1 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ne verim abime? Sorusuna benzemiş bu soru :--size nasıl bi kalp lazım 🤔 1 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kalbimi doldurmayı hak edecek kimse olmadığı için bomboş ve öyle de kalacak. 1 0 Yorumla
evlimutluuuHh Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Mutluyummm esimm var biricik esim kalbimin tam ortasında❤️❤️ 1 2 Yorumla _Elyise +1 yıl E anketi de doldur o zaman ☺️ ne mutlu size 🌸 Yorumla evlimutluuuHh +1 yıl Evet tesekür ederiz insallah sizde cok mutlu olursunuz💢 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kapattık eleman almıyoruz😂 2 1 Yorumla _Elyise +1 yıl Soru o yönde değil ama 😂 şu an dolu mu diye sorduk kaçamak cevaplar verme bence Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. İn cin top oynuyor 1 1 Yorumla _Elyise +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Çok dolu. Doluluktan taşıyor âdeta..❤️ 2 0 Yorumla
Peteksi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Boş sahibini bekliyor🤪 1 0 Yorumla
PastiLL Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. kara delik gibi uçsuz bucaksız boş 1 0 Yorumla
ttireyytt Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl kararsız kalıyorum hep ilişkilerimde bi adamakıllı birini bulamadım 0 0 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kalbim yok 😀 1 2 Yorumla _Elyise +1 yıl Bot musun 😄 Yorumla Ghost_King +1 yıl 🤣 Bilemem doktora gidecem benim kalbim var mı diye sormaya Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Uzun zamandır , Boş 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Dolu KS 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Dolu. 1 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Boşş 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Kalbim her zaman boş uzay boşluğu gibi
Ne verim abime? Sorusuna benzemiş bu soru :--size nasıl bi kalp lazım 🤔
Kalbimi doldurmayı hak edecek kimse olmadığı için bomboş ve öyle de kalacak.
İçinde Allah var, başkasına da gerek yok ztn
Mutluyummm esimm var biricik esim kalbimin tam ortasında❤️❤️
E anketi de doldur o zaman ☺️ ne mutlu size 🌸
Evet tesekür ederiz insallah sizde cok mutlu olursunuz💢
Kapattık eleman almıyoruz😂
Soru o yönde değil ama 😂 şu an dolu mu diye sorduk kaçamak cevaplar verme bence
İn cin top oynuyor
😂😂😂
Çok dolu. Doluluktan taşıyor âdeta..❤️
Elleşmiyorum oraya.
Bomboş tertemiz
Bomboşşş