yoksa aklınızda veya kalbinizde kalan birileri mi var? itiraf ediin.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
doldurabilcek babayigit bi kiz yok.. cesareti olan cikmadi
Kalbimin içine bozuk para atsan fizandan duyulur sesi, o kadar boş. Hiç bu kadar boş olmamıştı 😁
Boş belki ömür boyu böyle olacak
puf icimi baydin pessimist
Belki dedim pessimist değilim nedenlerim var çünkü 😂
nickten bile belli la git
Eski bir nick bu 😂😂
Uçsuz bucaksız bir boşluk
daha goccuksin bi zahmet bos olsun
Aşkın yaşı mi olur kız 😂
cedric değilsen var eveğtt
Küçükluyum de cebine gireyim
cepsiz giyiyom ben. kilolu gösteriyor cepler 😂
O kadar boş ki gören korkuyor.
Kürtçe mi o ayrica çok mu sigara icion
Arapça. Ayrıca kokainmanım
iyk gogogo
ayrıca
cogito ergo sum olması gerekiyodu
boş ama arada bir aklıma gelen biri var
eski sevgili mi
eski flört
aklım dolu kalbim boş
aklin kimle dolu
Lise yıllarımda sevdiğim bir kız vardı o zamandan beridir kimseyi onun gibi sevmedim sevmeyeceğim onunla olmayı çok denedim olmadı arkadaşlarım bile bizi birleştirmeye çalıştı ama attığım mesaja bile cevap vermedi aradan 10 sene geçti hala çok seviyorum ama maalesef instagramdan sevgilisiyle poz verirken attığı storyleri izliyorum
ah be çiçeğim ne büyük aşk. koç burcu musun sen
veya yengeç
Boğa
iletisim zayif galiba. bi sekilde yuz yuze yürüyerek elde edebilirdin
Evet , doğru iletişimim zayıftı onu her gördüğümde konuşamazdım ama genel olarak değil sadece ona karşıydı oturup saatlerce geyik muhabbeti yaptığım kız arkadaşlarım var ama işte onu görünce bir değişik olur heyecandan kalbim atarken kızarıp 2 kelimeyi bir araya getiremezdim
takinti yapmışsın sen bunca sene bitmesi gerekirdi aklindan da çıkması
Böyle bir durum yaşadın mı bilmiyorum yaşayan bilir ama benimkisi heves değildi gerçekten sevmiştim bana göre delikanlı adamın gönlünde tek kişi olur şimdiki gibi ayrılınca 1 hafta sonra yenisini bulup ''aman be başka kız mı yok'' diyen tiplerden değilim ölünce son bulacak bu sevda
hayır baska birine aşık olunca son bulacak. seni kendime asik edeyim miii
Üzerinden yıllar geçti olacak olsaydı olurdu hayatıma bir sürü insan girip çıktı zannetmiyorum bundan sonra da olacağını
kızı silmekle başlaman lazimdi, tabii eger mazoşist degilsen
Sorunda o ya silemiyorum hayallerimi onunla süslemiştim hala arada dalar hayal kurarım bir laf vardır ya ilkler unutulmaz diye o misal
işte takinti ve irade de yok. sen mesela sigarayı alkolu de kolayına birakamayan tiplerdensin
kilolusun dimi?
Hayır fit bir vücudum var hayatım düzenli
seni bu durum mutlu mu ediyo? başkasıyla gormek gormeye devam etmek? neden mutsuzluguna canak tutuyosun iradeeeeew
Mutlu etmiyor aksine her gördüğümde keyfim kaçıyor moralim bozuluyor ama eski yılların birikmişliği var zihnimde o yüzden unutamıyorum hatta arkadaşlarım kızla beni buluşturacaklarını söylediğinde gece heyecandan uyuyamamıştım ama sonuç hüsran oldu beklediğim gibi o da biliyor benim sevdiğim gibi sevilmeyeceğini çirkin reddedilecek bir tipte değilim spor yapan giyimine kokusana herşeyine özen gösteren yakışıklıda bir insanım hayatıma bir sürü kadın girip çıktı ondan kat ve kat güzel olan kadınlarla da oldum ama ona hissettiklerimi başkasına hissetmedim
svgilisinden ayrilinca tekrar sansini denemek icin mi silmeyip her gordugunde uzulmeye katlaniyorsun?
Hayır onu görmek hoşuma gidiyor şimdiye kadar bir çok sevgilisi oldu sevgilisinden ayrıldığını öğrendiğimde bile yazmadım biliyordum tersliyeceğini o yüzden uzaktan seviyorum ama kendisini haketmediği insanlarla paylaşıyor ona karşı şiddet uygulayan erkek arkadaşıyla bile olmaya devam etti
yaz bakim bana
yazdım
Evet ablacım kimi sevsek sırtımızdan vuruyor
Uzun süredir boş kalmasını sağladım
Terkedilmiş akıl hastanesini düşün
Boş..
Bos ve yok
boynun çok güzel kanka rhdhdb
Senin de rhdhdb
pembis bi boyun. kafamın üstünde de soru işareti var
Farkettim
Dolu
Boş gibi boş
Kimse yoktur
Evet bomboş
Hiç olmadi
bomboş
Boş ✌️
Boşş
Hic dolmadiki
Çok kalabalık kanka.
Kalbim yok
Hayır dolu.
Bombos
Niye boş kedicik
Kızım hariç bomboş
karın neden değil?
Ruhen ayrıldık çünkü. tek ortak noktamız kızımız.
neden olmadı? sorun neydi
Bak şu an yaşanan bir örnek yemek yendi saat8 de kalktık 2 saat oldu daha bir kahve yapıp getirmedi duşa girdi çıktı şimdi de ev süpüruyor otur ddm oturmadı. kocaya hizmet hürmet sıfır ilgi alaka sıfır. bu sadece sorunun bitanesi...
ayy üzüldüm kadina ha seninle evli olduğu icin. lan o senin hizmetcin mi? kalk sen yap kahveni ve hatta kahvenizi. Zaten sana çocuk yapmış büyütmüş sen calisiyoken cocuk bakmis ne kadar zor biliyor musun ev temizliği ve cocuk bakmak. hayat müşterek. sen böyle sacma bi şekilde yetistirildigin icin kendi anne babandan böyle gördüğün icin normal olanin bu olduğunu saniyosun ama hiç kusura bakma hiç!!! kalk karina kahve yap evi supururken ona yardim et. Allah beni sizin gibi erkeklerden korusun ya!!!
bolllşşşş
Seninde boşsa biz ölelim
@haylazadm benim abartma seviyesi
Nsnsjsj yo pp oldukça hoş
şimdi insanlar taninmiyo basiyo efekti bambaska oluyo sen öyle her gördüğüne ağzını akıtma:D görüntülü konusmadikca
bencede bak bacım dogrj söylüyor
Ndndjdjdjjdjd mermi atsaydın
Yok yok bu kız güzel
Yo yo yo ben bilirim guzelsin