Gururunu incittigim biri tekrardan barışır mı?

Bir erkek kankam var ama çocuk bence beni arkadaşı olarak da görmüyor. Neyse ben bu çocuktan hoslanmaya basladim. Ancak 2 defa onun yakın olmadığını görünce agresif davrandım. Bu kadar tap noktaya neden geldim bilmiyorum. Dün de kalbini kırdım. Sonra özür diledim ve görüşmek istemediğimi söyledim. Hayatımda şu an hiç bir şey normal gitmiyor az buçuk ne olduğunu biliyor bu yüzden bugün ona daha önce söz verdiğim şeyi atıp her şey için özür diledim. Bir dersi de anlayabileceğimi söyledim. Ardından haftaya pazartesiye psikiyatriden randevu aldığımı ve bu ruh halimin çevreme daha fazla zarar vermek istemediğimi yazdim. Umarım sağlıklı olduğumda görüşürüz tekrardan iyi günler yazdım.

Bu kişi sence beni affeder mi? Gururunu kırdığımı söyledim.

Daha sonrasında hayatımda bazı şeyleri yoluna koyarsam benden hoşlanır mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Kendisinin gururunu kırdığımı söyledi. Sonra küs değilim dedi ama ben ardından sağlıklı olmadan nasıl iletişimde kalacağımı bilemiyorum. Hoşçakal yazdim. Ardından bu üstte yazdıklarım var. Neden birinin sevmemesi canımı bu kadar acıttı hiç bilmiyorum. Bir de çocuk hastayken böyle bir şey yaptım
Güncellemeler
+1 yıl
... kusura bakmaMesajına henüz cevap verebiliyorumSorun degil dün dünde kaldı ikimizde gergindik ben kendime göre hastaydım sen kendine göre dediğim gibi benim bir küskünlüğüm yojKİş birliği yapmak zorunda değilsin ben sadece herkesle iyi geçinmek istiyorum notlar umurumda bile değil
Gururunu incittigim biri tekrardan barışır mı?