AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
ne cesareti aynı şeyi kızının sana yaptığını düşünsene. senin ki ihanetten başka birsey değil
Sonucunu burada bir gün hayallerim yıkıldıyla başlayarak sorarsın
benim sevgilim o saate yanıma gelcek babasının yerine ben döverim.
Sen güvenilir bir insansın seni tanıyorum ve güveniyorum annm izin vermiyo gündüz çıkmama ve benim fikrimle gece çıkıyoruz bana araba sürdürüyosun biraz geziyoruz ve eve bırakıyosun ve hiçbir yanlış davranışta bulunmuyosun bnde zaten bunu bildiğim için çıkıyorum seninle? Böyleyiz
ama o gece sana bisey olsa suclusu kim olcak?
Sen :)
ee al sonra basına belayı yaw simdi senide anlıyorm ama gece gelmen cok sacma gündüz kacsan daha iyi olr :)
Suçlu ben olacam kim olcak seni yakmam kendimi kurtarmak için
tm hak veriyom iyi yapmssın :D
.. :) yok iyi yapmadım da çok üstüme geliniyor
onların *
üsdüne gelenlerin hepsi cok bilmiş :)
Teşekkür ederim :)
o saatte sokakta olman dogru degl bir gun ykalanirsin
bir daha yapmıycam
yparsa yakalanirsin
Kaçma bir daha!!! Temsili Baban.
Tamam babacım böyle yırtarsam daha ne isterim :)
İstersen seni vereyim o oglana ama lütfen evlendikden sonrada gece 3 te ben babamin evine gidiyorum diye kaçmayasin ;)
Ne yapim mutlu olmazsam sana gelmeyipte?
Mutlu olamayip gelmek :/ bir baba için ne kadar zordur.. sineye çekmek çevre off düşunuyorumda Allah sabir versin böyle babalara ya.. bizim sosyolojik ortamimiz çok ağir :(
Evet baba içinde anne için de kız için de çok zor olurdu inşallah öyle bişey yaşamam
Illa gel hakkımda kötü düşün, illa günah işle diyorsunuz he!
-Sövmüyorum ulan...
Sövme bence de günah
kaç ne anlamı var ki? boşver be güzelim sen de yanarsın yürek yanmadıktan sonra aman boş ver... dertleir açma boş ver.
Seninkisi cesaret değil aptallık. Adam olsa seni o saatte çağırmaz zaten.
bir kızın o saatlere kadar dışarılarda olmasına anlam veremiyorum ya
Bigün çıkıp geri dönememek var ;-)
Yaptığım bir güne mahsustu bir dahaki gün diye birşey olmycak
Böyle başlar zaten ;-)
Aile baskısı bunlar hep
aynen güvensizlik hep ailelerin baskısından maalesef kötü şeyler de hep önümüze sunulduğu için kızlar da haliyle korkarak gidiyor...
Haklısın
Arada macera yasamak guzeldir :D
Dmi :) ama arada
Sonra bobrekleri alinmis kiz yol kenarında cesedi bulunan kiz tca. vuze ugramis kiz olarak haber olmak AN MESELESİ... yazık
Bunlrı o yapmaz sen ve senin gibiler yapar
Allaha Şükür ler olsun. bu zamana kadar kimsenin canona malina kastetmedim. tecavüze yeltenmedim. kactigin cocukla ayni karede görme beni yanilirsinnsaf kız
Sevdiğim çocuğunda. 4 leşi var 15 te tecavüz sabıkası senle kesinlikle aynı kefeye koyamam
Senin o leş dediklerin tavuk fare börtü böcek trn ibarettir be kızım. Bizim için leş ler daha farkli. o yüzden bas git...
Sen kendini belli ettin şimdi buyur çekilebilirsin sen benim sayfamdasın sen çek git
Bundan korkmustum ve hakli ciktim yine sen baska anlamlarda anladin leş lafını. Neyse senin seviyene inmeyecem daha fazla...
Evet evet inme çılgın sperm senn seviyen tavan
Susssssss valla susssss
Salak
Hakaret e başvurup Basitleştirilmiş duygularini gunyuzune vurma
Yaw he he
Heh ezikligiyin altindan ancs böyle kalkmaya ugrasirsin yav he he diye 😉
Toz ol
Ben toz olayım def olayim tamam da sende önce bir INSAN ol ADAM ol Anana babana layık EVLAT OL... biliyorum cok zor seyler istedim ama yinede dene bir
Tamam
Çok doğru bir davranış tabiki romantizm gece başlar
Harbi saglam got varmis sende yaa nasi bir cesaret kizim o 😆😊
var mı böyle kizlar ya :D
Eve geldiginde ne oldu baban sana boyle bakti degil mi?
https://hizliresim.com/dqNOaQ
:D hah hayranının kanki
eyvallah:D
@Sametiedi
Hayır hiç bir şey olmadı uyudum
Sevgiline Verirsin, İki Gün Sonra Tekmeyi Basar, Sonra Bunalıma Girersin Baskasını Bulursun Yrrağın Tadını Aldın Ya Onada Verirsin, Sonra O da İstedigini Alınca Tekmeyi Basar... bir bakmışsın Amme Hizmeti Yapıyorsun. Cesaretinize sokayım
O senin gibi pis fikirli heriflere yaraşır koçum herkesi kendiniz sanmayın bu dünyada güvenilir adam gibi adam da var senin gibi i*ne fikirli olanlarda ve şimdi görüyorum ki pislik daha çok dünyada
Ben gerçeği söyledim... bu da sana acı geldi.
Zeyna gibisin helal :)
Zeyna?
Nasil bilmezsin zeynayi yok muydu dizisi , cesur kadin hani
Hmm ii
Iyi tabi
Seni o saatte evdn kaçıran sevgiliden bir b*k olmaz.. Seni yalayıp yutar sonra evinin önüne kusar
Bunu sen yaparsın bu iğrençlikle o değil
Senin sevgilin adam değil adam olsa sana o hareketi yapmazdı.
O bana çıkma dedi bn çktm çünkü ona güveniyorum
Bir de cesursun diye övgü mü bekliyosun bir gun çocuğun da aynisini yaparsa gorcem seni ben
Övgü beklemiyorum sadece paylaştım
Başına bir şey gelmesi mi lazım hatanı anlaman için.
Güvenmesem çıkmam
Güvenmeymiş, l*n insan kendi nefsine bile güvenmemeli ne saçmalıyorsun sen.. O haberde duydukların da güveniyorlardı.. Yaşayınca anlarsın..
Tamam saol
Arada ufak kaçamaklar ve çılgınlıklar iyidir. Ama sen yine de kendine dikkat et. :)
Ediyorum zaten teşekkür ederim
Lafı olmaz.
Aileni uzeceksin bari gunduz kacsaydin seni yaramaz sey.:)
iyi b*k yedin birde cesurmuyum demiş senin babanın yerinde olacağım ahhhh azmı yersin çokmu...
Afferin sana böyle devam et. sokaklarda senin gibileri eksiliyo. Yakında başlarsın. Sevgilim benikirletti attı naapmalıyım diye. iyi bir nane yemiş gibi anlatıyosun birde.
Bana bunu yapacak adamla tenezzül edip konuşmam bile onu tanıyorum biliyorum güveniyorum
Güven tabi. bu sözünü unutma bir gün gelir ağlayarak okursun!
ben ortaokuldayken yapıyodum bunu *
O yaşta o kadar cesur değildim ben bunuda yapana kadar ölüp ölüp dirildim
fazla cesursun canısı
Toysun toyy.. arszlığın adı ne zmndan berı cesaret oldu arkadaslar
kötü amcaların eline düşmede sonra gazozuna uyku ilacı koyarlar.
Cesaret? Ergenus error :/
Dmi oda olabilir
Yatın uyuyun ya herkes uyanık :D
Uyumuştuk zaten
Cesaret var evet. biraz da sorumsuzluk var. Aileni perişan ediyorsun böyle yaparak.
Ailem perişan değil
bence temelli yanlış gece 3'de iyi cesaret helal
O saatte seni dısarı cıkaran sevgiliye alkısssss. neyse hadi hayırlı islerrr...
Sen de ancak böyle bir yorum yapabilirsin işte 👏 alkşş
Beni tanıyomussun gibi benim nasıl yorum yapabilecegimi tahmin edebiliyosun ya sanada alkıssss :DDD
İyi halt etmişsin sokakta başına bir iş gelseydi ne olacaktı sadece aptalsin
O benim yanmdayken hiçbişey olmaz ondan da zaten eminim ben tanımasam onu yapmam. Aptal değilim
Anladım
Ahaah iyi yaptın abin ya da baban olsam bacaklarını kırarım:)
Hak ettim evet söz bir daha yapmıycam
Risk alırken mutlaka getiri götürü hesabı yapmışsındır bence
Buyur?
afferım o çocuga senı gecenın 3 unde evden çıkarabılıyosa yanıyorsun demektır. :)
Salak sevişecek olsam ve bunu yapsam buraya yazar mıyım
valla bravo iyi g*t varmış :D yakalanırsan ayva benden *-*
Hiç bişey olmadı canım ayvan sende kalsın 😉 herşey yolunda
Sevgiline söyle ailenle tanışsın niyeti neyse anlatsın sonra kaçmana luzum kalmaz. Ailenin onayını al uoksa ileride daha çok sıkıntı öekersin
Tanışıyolar zaten ok. Teşekkür ederim
Kötü olmuş.. kendi kızının o satte sevgilisine yiyişmeye gittigini düşün ve senden habersiz geri geldiğini düşün.!
Bn o gibi şeyler yapmadığım için kızımda bana yapmaz kaygısız ol sen
sağlık olsun.
işte böyle kaçacan, sonra ailene küsüp evlenecen, o cocukta senı dayak manyağı yapacak... hep aynı hikaye ya bu kızlar nıye akıllanmıyo
adam cevabı yazmıs nerde yıldızı :)
Kaçmam ben çok çok mecbur kalmadıkça bende biliyorum ki aile onayı olmadan yapılan evlilikten hayır gelmez mutlu olunmaz
ole değilmi otinnn hikaye ve sonu hep aynı ama kızlar yınede inat ediyo bu konuda anlamıyorum
hala açık kapı bırakıyo kız, çok çoook mecbur kalmadıkca dıye hahahhahaha
Yok size yıldız flan dalgacılardan nefret ederim birde psikologmuş şu sözlerin bir psikoloğa ait olduğuna asla inanmam
psikolog olsam nickimi psikolog koyacak kadar malmıyım ben ya,, ama benden sana tavsiye KAÇ EVDEN EVLEN
Ya bir git manyak
Oha :D Cesaretine kurban olam :D
inşALLAH seninle hiç karşılaşmam ve tanışmamm...
Ben ondan başkasıyla zaten konuşmam merak etmeyin inşallah karşılaşmazsınız
hep öyle olur zaten... sen evden kaçarsın o sana kayar ve sonra sana yol verirr... emin ol kim olursa olsun o saatte evden kaçan biri ile ileriyi düşünmez...
ve senin gibileri ile...
Benm ailemle görüştüler ailesi ama istemedi benim ailem biz birbirimizi seviyoruz o da benim için babasını karşısına aldı seviyorum alacam dedi ama benim ailem istemeynce bir durum olmadı ama aileler görüşecek kadar ciddiyiz biz ya olacak ya olacak o beni tanıyor güveniyor bnde ona güveniyorum sen benim nasıl biri olduğumu bilmeden beni yargılama istersen senin gibiler sıfatı bana yakışmaz
inşALLAH hayırlısı olur ve ben yanılırım... ki çok isterim yanılmayı... ve emin ol -ön yargılı davranmış olabilirim- içimde kötü bir niyet ile söylemedim...
Ewt buradaki herkeste olan şey ön yargı
maalesef... bu tek bende değil... sendede var... tamam iyi bir şey değil ama bazende çok doğru bir karar oluyor... ben genelde yaşadım ilk defa gördüğüm olsun ya da konuştugum olsun... bu böle şu şöle... diye yorumlar yaptım ve geneli çıktı... çıkmayanlarda ise söledim ''ben senin hakkında böle düşünmüştüm , özür dilerim'' dedim... özür dilemekten utanmamm...:) haksızsam dilerim...
ne cesuru safsın gece evden kaçmanı isteyen erkek yarın ne istese yapdırır sana
O istemedi ben çıktım
Aşk aptallaştırır derlerdi de inanmazdım... Şekil A pembeli gizli kullanıcı...
@cici-bici benmkisi burdaymış ::))
Pardon benimki derken...
bir fikir ver bende onu yapayım aptallıktan kurtulmuş olurum?
Kaç yaşındasın... ciddi duşunuyomusunuz... eğer oleyse git annene sole al karşına anneni anne bole bole dicen içten samimi bir şekilde konuşcan kadınla emin ol anlayış gösterir... Bole geceleri gizli gizli kaçıp çocukla buluşmak çözüm değil Allah korusun ya başına bişi gelirse her ihtimali duşun ya ailen duyar ya da görürse o zamn naqcan...
19 yaşındayım ve biz ciddiyiz istiyoruz evlenmek ama annem o alevi olduğu için istemiyo
Biz buna cesur demiyelim sığırın dişisisin diyebileriz.
Bence sığır sensin neden mi kendini anlatıp bana onu yakıştırıyosun
Sonunu pek iyi görmüyorum.
Ben kendimden eminim sen görmesen de olur
Seninki folloş olmuştur şimdi.
Çocuk tekmeyi 5 vakte kalmaz basar.
Sende ortalık malı olursun.
Ortalık malı ortada kalır.
Ona bir evet desem dünyalar onun olacak o ciddi sizler gbi değil zevkine düşkün pis nefisli değil ve bende ortalık malı değilim sadece onu sevdim onla buluştum yorumuna bakılırsa böyle şeyleri çok yaşamışsın ve adam gibi adam olmadığından burada kendini anlatmışsın o yüzden ortalık malı olsa olsa sen olursun
Basit insan cümle bile kuramamış:)))
sen şimdi namus iki bacak arasında değil de dersin...
Geleceğin motoru...
bol kullanıcılar sana...
bir daha yapma
tamam 😊
:)))
Cesursun bence kuzenimde senin gibi gece evden kaçıp arkadaşlarıyla buluşuyor beni çağırdı ama benim g*tüm yemedi :D
Bende yapamadım bir gece sonra onu çağırıpta çıkmadığım için kızdı bnde ikinci defa çağırdm ve tüm cesaretimi toplayıp çıktım
Cesur mu sen mercimegi firina vermeye gitmissin yahu :-)
Sen yaparsın onu ben kendimden eminim o sizin gibilere yakışır
Senun gibi cesurlari yapiyoruz :-)
Senin gibi pislikler yapar benim sevgilim herkes değil sizin gibilerle aynı kefeye koyamam
bir daha kaçarsan seni eve almazlarsa kayahatun sokak no 40 şişli çekinme
Salak ya buradakiler ya size 1 saatlik gezmeden bahsediyorum siz nelerden bahsediyosunuz bana. öyle şeyler pis fikirlilere yakışır senin fikrin gibi
Asiri derecede a. q. ben erkek olmama ragmen cesaret edemem
İnsan gibi cevap vermek çok mu zor her şeyde küfür etmek zorunda mısınız
Cok ozur dilerim parmaklarim kacmis sorunu okuyunca engel olamamis kendine ben senin yerine agzima aci biber surecegim soz veriyorum
İyi yaparsın
Yarin hamileyim bana yardim edin diye yazma iyi halt etmissin...
Öyle bir hatayı yapacak biri değilim
Benim bildiğim surucu kurslarında zaten eğitim veriliyor. Ne gerek var ki kaçmaya
Sevgilimle öğrenmek istedim.
sen zaten şartlınmışsın gelip burada soru sormanın bir anlamı yok ki bildiğin gibi devam et sen
aferin yıldızlı pekiyi sana
bir soyle hatunumuz olmadı takılacak
👏👏👏👏 süpersin çocuğunda aynı olursa tadından yenmez
Benim nefsim pis olmadığı için inşallah çocuğumda temiz olur merak etme sen
neden kaçtın peki söylermisin