Eve şimdi girdim saat 3:30 evden kaçıp sevgilimle buluştum başka türlü annem izin vermiyodu sizce ne kadar doğru çok mu cesurum?
Cevabın nedir?
Yorumları tek tek okudum ahaha! çok abartılmış, araba sürmüşsünüz sadece, gece beraberdiniz ya, hemen yattığınızı kalktığınızı düşünmüşler. Türkiye'den bir kez daha tiksindim, iyi ki İzmir'de yaşıyorum en azından.. hep akılları fikirleri malum yerde. Bir kere genç oluyorsunuz, sürekli aileden gizli iş çevirmek tabii ki çok yanlış bunu asla desteklemiyorum fakat 1-2 kere olmasında ne sakınca olabilir, gençken herkes yapmaz mı bu tür kaçamaklar heyecanlar? herkes yapar, sonuç olarak sen eğlendin mi, mutlu musun? Gerisi önemsiz!
35 Yorumla
Soran+1 yılSüpersin sen ya vallahi çok üstüme geliniyo
Soran+1 yılGörmüyo musun neler diyolar takmıyacak gibi değil
Soran+1 yılRica ederim :)
En İyi Cevaplar
çok hatalısın ailen ne yaparsa yapsın kaçıp gitmek de ne demek? onları böyle üzmeye böyle küçük düşürmeye hakkın var mı? ailenin rıza göstermesini bekleyemedin mi sevdiğini onlara kabul ettirmenin türlü türlü yolu var çok yanlış yoldasın aileni hiçe sayma yazık ya kendini onların yerine koy bir sabah uyandığını ve çocuğunı evde görmediğini düşün güzel bir duygu mu çok yazık çok
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım kaçmadım bir saat gezip geldik ortada o anlamda kaçma yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılCesaretiniz takdire şayan.
Ancak bir daha tekrarlamayın derim.
Sevdiğiniz kişi gelecekte de sevgiliniz olacağının garantisi yok. Yazık olur emeklerinize.
Ve aileniz bunu öğrenirse, güvenlerini sarsmış olduğunuzu bilmeniz gerekiyor.21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim kibar yorumunuz için
Cesurlugun son noktalarindan..
Sen o diyenlere aldirma gonlunce yasa o kalp sende atmak icin var.
Bunu herkes yapamaz.
Sevmek onunla olecegini bile bile olmek11 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok seviyorum onu
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
149Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. aferin sana :) iyi yoldasın :)
00 Yorumla- 11 Yorumla
Soran+1 yılKötü mü yaptım 👎 iyi mi 👍
Sevgilim olacak bu saatte benim yanıma kaçacak birde ks de soru soracak hahahaaaa :))
211 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu ilginç hahaha
- +1 yıl
Evet biraz daha yaratıcı olabilirdin mesela şöyle...
Ailem sevgilimle buluşmama izin vermiyordu gece 1 gibi evden kaçtım şimdi onun evindeyiz bana sarılıyor uzandık benim uyku girmiyor gözüme o az önce daldı napacam ben şimdi ya gibi mesela :)) yazarken daha gerçekçi biraz lütfen :))
Soran+1 yılOlanı yazdm canım ya yalandan yere yazmak çok mantıksız bence neyin cevabını arıyacam
Soran+1 yılGece 2 de çıktım 3 30 da döndüm ayrıca içinde hiç yalan yok neden yalan söyleyim neyin kafasını yaşıyosun
Soran+1 yılEvet kendi evimdeyim
Soran+1 yılAraba sürdük ehliyete yazıldım ve oda yardım etti biraz arabasını sürdürdü
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılinsanlar çok abartmış
Cesur olduğunu bu şekilde anlıyorsan über cesur falanım ben :(15 Yorumla
Soran+1 yılSen ne maceralar yaşadın
- +1 yıl
anlatamam
ama senın bu yasadıgını her an her gun fazlasını yasıyorum
en özetı bu
Soran+1 yılHmm maceraperest bir kişiliği var demekki :)
- +1 yıl
yess :D
arada ıyı oluyor
Soran+1 yılHelal dobrasın :)
+1 yılSen nasıl anne babana davranırsan çocukların da sana öyle davranır bu gençliğin birgün bitecek güzelliğin solacak unutma bunu
32 Yorumla
Soran+1 yılUnutmam
- +1 yıl
Peki
Yaptigin dogru degil gecenin busaatinde kiz basina disarda hersey gelebilir gunduzu kurtmu yedi :)
11 Yorumla
Soran+1 yılGündüz izin olmadığı için mecburen bu yolu seçtik
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. 60 Yorumlayapıştır gitsin annen gündüz izin vermiyosan napıcan gece kacıcan tabi
12 Yorumla
Soran+1 yılDobrasın ama ukalasın yapıştır gitsinmiş
Ben eve bir kere izinli çıkıp 3 : 30 da girdim annem ambargo uyguladı resmen ay ben çıkamazdim heralde
11 Yorumla
Soran+1 yılEn azından izin alma cesaretin var benim ailem öyle anlayışlı değil başka fikir bulamayınca aklına geleni yapıyosun işte
+1 yıl11 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/8m3WYn.jpg aferin iyi b*k yedin
221 Yorumla
Soran+1 yılHahaha süper 👋
Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı. Bunun adına cesurluk denmez, düşüncesizlik deniz. Gündüz vakti kaç kaçacaksan, ülkede manyak dolu.
12 Yorumla
Soran+1 yılOnu tanıyorum tanımadığım biriyle gece gezmesine çıkacak kadar delirmedim
+1 yılArada güzel olur böyle atraksiyonlar. İlerde anlatacak anın olur.
10 Yorumlaeve girdiysen evden kaçtın sayılmaz :(
anneni üzme sonra çok pişman olursun12 Yorumla
Soran+1 yılEvet girdim sadece 1 saatliğine çıktım buradakiler beni yanlış anlıyo galiba
O saatte buluşman yanlış sewgilinin amaccıda farklı olabilir benim düşüncem ölee
21 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim istemedi bu benim fikrimdi gündüz izin alamadğm için gece çktm ve bunu ona güvendiğim için yaptım başka biriyle bunu yapmam yakından tanımadığım tam olarak güvenmediğim biriyle
çok cesursun bu saatte kaçıp eve gelmek valla ilgiç :D
112 Yorumla
Soran+1 yılNeden geri dönmese miydim?
Soran+1 yılGündüz annm izin vermiyo neden kaçayım ki geri dönüşsüz sadece buluştuk
Soran+1 yılNasıl?
Soran+1 yılEğer arasaydı annem beni anlasalardı hiç eve gelmiycektim gidicektik onunla
- +1 yıl
Evlenecek sanki. Denemek için bir desene çocuğa ben nişan yapmak istiyorum konuştum annemle çok kızdı nişan yapmazsan bitecekmiş falan. Sen daha iyi uydurursun gerçi. Bakalım ne diyecek. Gerçi erkeklerin kızları oyalama yeteneği sorgulanamaz ama senin gözlerini açman lazım.
@soran - +1 yıl
hay bu sorana da adam soran adıyla profil açmış ne fantaziyse artık..
Soran+1 yılİnşallah :)
Soran+1 yılKeşkee
+1 yılIyi yaptın ben baban olsan gurur fuyarim bak ben gelecekte eger kizım olursa gece sabah öğle sabaha yakın hic fark etmez cıkmasına izin veririm ama biir şart ile sevgilisiyle buluşacaksa sevgilisinin cinsel açıdan bacım olmaması ve her konuştuğu kelime küfürsüzse kızımla gece sabah akşam öğlen ne saat olursa olsun çıkmasina izin veririm doğru yaptın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYAPTINI DESTEKLEMIYORUM fakat aşk bu anne salmayınca mecbur bir yolunu buluyoruz :D...
16 Yorumla
Soran+1 yılBende biliyorum iyi olmadığını ama napayım ki başka yol bulamadım
Cevap sahibi+1 yılEvet aynisini bende yaptim ondan seni yargilamiyorum unarim hep mutlu olursunuz ama aileni karsina ala bilirsin eger onay vermezlerse
Soran+1 yılİşte onu yapamıyorum geleceği düşünüp ailemi silipte sadece onu seçerek hayatımın en büyük hatasını yaparsam ne olacak diye çok düşünüyorum.. Ama yapamam
Cevap sahibi+1 yılBende ayni durumdayim bide bizim durumumuz daha kotu biz ayri irktan oldugumuz icin ne onun ailesi beni nede benim ailem onu istemiyor artik ne yapacaz bilmiyoruz seviyoruz biribirimizi
Soran+1 yılİşiniz zor bizimkilerde alevi diye istemiyo onun aileside uzaktayım diye istemiyo nolacak bu böyle :)
Cevap sahibi+1 yılYa evlenip hayatimiza bakacaz ya da vaz gececez ailemizin istedigiyle evlencez
Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. iyi yapmışşsın bravo da keşke ailene neden izin vermediklerini sorsaymışsın önceden?
330 biraz geç olmamış mı?01 Yorumla
Soran+1 yılAnnem çok kıskanç biri ve aşırı baskıcı o yüzden izin vermez arkadaşlarımla gezmeme bile 3 30 çok geç değil bnce 2de çktım
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir cüz kuran okudum 10 rekat teccüt namazı kıldım deme zaten evden kaç sen evden
12 Yorumla
Soran+1 yılOnuda yaparım
Cevap sahibi+1 yılyap tabi aslansın sen
+1 yılSaçmalıyorsun o saatte GENÇ bir bayanın her kiminle olursa olsun NE işi var dışarıda ya başına kötü bir şey gelse
10 Yorumla
+1 yılbazi seyler antatmakla anlasilmaz bedel odeyerek anlasilir sende yaptin yanlisin farkina bedel odedin zaman varacaksin simdi sana yanlislar dogru gelebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet.. Biliyorum yanlış olduğunu ama oldu bir kere teşekkür ederim
- +1 yıl
bazan bikere oldu denilen olaylar insani binkere pisman ediyo bazanda cikmaza itiyo sana zarar getirecek cahillkler yapma
+1 yılBende adanadaydım istanbula kaçtım hem pişman oldum hemde iyi ki kaçtım dedim ama sonuçta tilkinin dönüp dolaşacağı yer yine kürkçü dükkanıdır..
03 Yorumla
Soran+1 yılAbi kendimi ifade edemiyorum ben galiba ben 1 saatliğine çıktım evden zaten döndüm de ortada evden kaçmak gitmek filan yok senin olayla benimkinin bir ilgisi yok
- +1 yıl
Ben başlığı okudum sadece :)) haha
Soran+1 yılHm iyiy
+1 yılsana ne derler biliyoırmusun etraf ya da o gece üçte kaçtıgın çocuk arkadaşlarına ne der biliyormusun? bu kız kaşar gece 3,30da evden kaçıyor evine gelmiyor patlamış, patlatmışlar o. rospunun birisi vs vs derler bunları normal karşılıyorsan sorun yok l*n annene babana yazık l*n yazıklar olsun sana senin gibi kızlara lanet ediyorum ben
25 Yorumla
Soran+1 yılAllah'ın tam bir geri zekâlısısın sen ne biliyosun da atıp tutuyosn burada asıl kaşar senin gibiler bunları sadece senin düşüncene sahip insanlar yapar ben kendimden de ondan da eminim sen kendi bokunu ye okey
- +1 yıl
Aptal gece 3te evden kacan kizi kim normal karsilar namuslu der mal
Soran+1 yılBn bunu ilk kez yaptığımı ve sadece ona güvenip yaptığımı başka bir kişinin söz konusu bile olamayacağını o biliyor ve beni tanıyor namusumdan da emin sen olmasan da olur
- +1 yıl
salak çevren nereden bilecek temiz kızsın 3te evden kaçan kıza kim temiz der olsa bile
+1 yılÇok cesursun ben de yapmıştım, kötü haber, ayrilacaksiniz.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Bana benle gel eve dönme dedi ben yapmadım bunu ben evet desem o çoktan hazır benimle evlenmeye
- +1 yıl
hııı eve dönme, kaçalım yani. tabi niye istemesin ki düğün yok, stres yok, masraf yok bedavadan evlenecek. hem evlenecek diye bir şartta yok, beraber kaçıp evlenmeyebilirsiniz de :) kötü bir haberim var; ayrılacaksınız.
Soran+1 yılPeki yorumların için teşekkür ederim
Gecenin ucunde evinden senin icin cikan kizLar icin gece annem duyacak sen konus ben seni dinliyorun askin. Diyip sifreli tusa basan kizlari uzmeyelimn arkadaslar :)))
00 Yorumla
+1 yılAnnen seni büyütsün beslesin senin elin ogluna 1 günde kaç olucak şey mi sence? @yaramaz666
13 Yorumla- +1 yıl
arkandaki yer cevizli tamirane fakesin sanirim
- +1 yıl
ben senin soruna cevap veriyorum senin bana yaptıgına bak kimseyi inandırmak zorunda degilim nasıl bilmek istiyorsan öyle bil
Soran+1 yılOnu diyen ben değilim @yaramaz666 ve ben kaçmadım 2 saatlik gezdk ve geldik
+1 yılHayir ailen gece ustunu ortmeye falan da mi gelmiyor seninki düpedüz cahil cesareti
10 Yorumla
+1 yılcesaretle alakasi yok. herkez ozgurdur hayatinda gecenin 3 30 u bir erkekle bulusmak ne kadar dogru bilemem bir kiz icin
13 Yorumla
Soran+1 yılBen özgür olamadığım için bunu yaptım zaten yoksa o saatte çıkmazdım doğru değil biliyorum ama bşka fikir bulamadım
- +1 yıl
ozgursun ailene borclusun boyle dusunuyosun. yalniz ozgursun diye bir erkegin yanina giderek kullanman ona koz verir. insallah aglamassin
Soran+1 yılİnşallah
Annen hayır diyosa var bir bilidği. Bak sonra pişman olursun. Köşede sıkıştırıverirler allah korusun -,-
00 Yorumlagunduz arkadasıma gıdıyorum deyıpte cıkabılırın ama neyse :)
01 Yorumla
Soran+1 yılOna da izin vermez
Normal birşey olsaydı gece kaçmazdın demek ki yanlış birşeyler var ve cesaret her zaman iyi değildir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Ararda heyecan, aksiyon iyidir.. Ama b. kunu çıkartmamak kaydıyla. Sevişmeden döndüysen de olmaz tabii..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılEve sag salim gittin mi? cesur falan degilsin bu arada.
14 Yorumla
Soran+1 yılhayatımda yaptığım en cesurca şeydi hiçbir sorun olmadı arabayı park edip girdim eve
- +1 yıl
iş evde biri varken ve uyanıklarken cıkabilmek.
Soran+1 yılOo kadar da demedim
- +1 yıl
valla cesaret su ki sevgilinde olsa Elin adamıının yanına gitmen.
Cesaret ve aptallık karıştırılmamalı , gece 3'de seni çağıran erkeğin kalıbına tükürsünler hiç bir erkek o saatte o naneyi yemez , suç sende değil yetiştirildiğin ortamda.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Annen izin vermiyorsa bir bildiği var demektir. Iyi yapmamışsin.
10 YorumlaAllah akıl fikir versin,
Cesaretle alakasi yok. Cocukluktan baska bisey degil bu yaptigin olgunlastiginda yaptiginin yanlis oldugunu anlayacaksin01 Yorumla
Soran+1 yılEwet belki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSadece alnında salak yazan evden kacar.
Yemek bedava
su bedava
herşey olmasa da istedigin şeylerin alınması bedava
yatak bedava
elektrik bedava
daha sayayım mı?
altı üstü kişisel zevkin icin evdden kac bakalım o kacıtgın kişi sana ne kadar bakabilecek11 Yorumla
Soran+1 yılOrtada kişisel zevkin zerresi yok ehliyete yazıldım ve oda gündüz öğreteym dedi bnde çıkamadm gece çıktım hiçbir şey olmadı
+1 yılSen buna cesurmu diyorsun bir gün o çocuk sana yanlış birşey yapsa görürsün cesurluğu ozaman
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim istemediğim hiç bir şey yapamaz bana yapmaz da o derece düşük bir insan değil
- +1 yıl
Bastın eksiyi işine gelmedi. Bu kadar güvenme bir insana ben sadece bunu söylüyorum
Aferin sana şimdi o sana benimle gel gitme deyince seninle evlenmek mi istiyor saftirik adam işini görmek için çağırıyor senin gibi saftirikteinanıyor adam seni götürse maddeye alıştırıp sonra kendine Bağımlı yapıp her istediğini yapsa Ozaman ne yapacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılAdamı tanıyorum ben ailemle görüştüler ailesi biz birbirimizi seviyoruz tek sorun alevi olmaları o yüzden ailem istemiyo yani yanılıyosun tanıyıp güvenmediğim biriyle bunu yapmam
gündüzler cuvalamı girdi.
senı o saatte dışarı cağıran sevgiline aduket emi.124 Yorumla
Soran+1 yılAnlamanda kıtlık var galiba gündüz annem izin vermeyince dedim
+1 yılCesur olmakla aptal olmak arasındaki o ince çizgiyi iyi bilmek gerek yavrum :)
51 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 938 cevap paylaştı. Sana suc bulmuyorum. Annen hatali.
13 Yorumla
Soran+1 yılGündüz izin vermediği için dmi
Soran+1 yılEvet napacaktım izin vermediği için mecbur kaldık gece çıkmaya
Sonra başına bişi gelse vah öyle vah böyle... Me cesareti ya resmen aptallık yaptığın..
00 Yorumlabüyük cesaret ya annen veya baban uyansaydı senin olmadığını fark etseydi misal fark etmediler seni dışarı çıkarken komşular görseydi o zaman ne yapıcaktın bide gündüz neden çağırmıyor sevgilin?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen gündüz gideceğimi söyledim ve gidemedim o çağırmadı ben çıktım çünkü ona güveniyorum
Soran+1 yılUyansalardı da mecbur anlatacaktım
3:30 da evden kactigina degicek bir insandir umarim , hic istemem bigün keske annemi dinleseydim demeni , cesurluk falan degil bence , 16 -17 yasinda falan varsin belki , eger bu yastaysan yaptigina aptallik denir...
01 Yorumla
Soran+1 yılYaşım 19 ve ne yaptığımı biliyorum o değmezse hiçbir insan değmez demektir
+1 yılNerde o lavuk?
https://www.youtube.com/watch?v=M3JihzAgqkc31 Yorumla
Soran+1 yılAdam gibi konuş ya da hiç konuşma
ayıp olmuş anneciğin buluşmanı istemiyorsa vardır bir bildiği
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece aleviler diye istemiyo onla konuşmamı
Süpersin ya NAsı yaptın Çok CEsuurrrrr :) jajajajdsjfs
13 Yorumla
Soran+1 yılHa ha ha ha @Sametiedi @Sonmermi 😒
bu işin sonu çk kötü bir yere çıkar :D
12 Yorumla
Soran+1 yılMerak etme çıkmaz ben ondanda eminim kendimden de kafanı yorma sen
bigün içine kaçar bu cesaretin keşke annemi dinleseydim dersin
10 Yorumla
+1 yılışınlandın mı naptın şu an saat 3,30?
11 Yorumla
Soran+1 yılAz önce girdim eve
+1 yılBunu cesaret olarak mı tanımlıyorsunuz? Bence bu çizginin diğer tarafı...
03 Yorumla
Soran+1 yılAlmışım çizgiyi öyle mi
Soran+1 yılAşmışım çizgiyi öyle mi
- +1 yıl
Bence evet
+1 yılseni bu duruma sokan erkeğe bir çift lafım var.
Adam değilsin !62 Yorumla
Soran+1 yılO beni her zaman düşünür zor durumda kalma dedi ben seçtim bunu ve çok şükür hiç bir kötü şey yaşamadan bitti bu 1 buçuk saatlik kısa macera araba sürdük beraber sonra evine geldm ve uyudum
+1 yılCesur degil cahilsin. Sevgilin adi ustunde kocan degil. Seni gecenin bir yarisi evden cikarip gece 3 bucukta eve birakan bir adama guvendigin icin aptalsin hatta.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet güveniyorum bunu sen bilemezsin güvenilir bir insan olup olmadığını bn ondan da kendimden de eminim aptallık beni seven adama sonuna kadar güvenmekse olabilir
- +1 yıl
Seni seven adam senin ailenle aranin acilmasini istemez. Seni zor duruma sokacak seyleri yaptirmaz. Sen belkide cok seviyir ve bu yuzden goremiyor olabilirsin. Ama anlattiklatindan yola cikarak baktigimda ben sadece kendini dusunen bencil ve umursamaz bir adamla onun bu hakini goremeyecek kadar kör bir kiz goruyorum. Uzgunum. Umarim ben yaniliyorumdur sen haklisindir ama disardan gorunen tablo bu. Annenin izin vermemesinin sebebini anlayabiliyorum. Sana bir tavsiye hic bir anne evladinin kotulugunu istemez. Onun sozunu dinlemeni oneririm.
Soran+1 yılO zor durumda kalacaksan sakın çıkma dedi ben istedim onu üzmemek için çünkü o herşeye değer biliyorum anneler kötülüğümüzü istemez ama bu kadar baskı da olunca mecbur bunu uyguladım
- +1 yıl
Bak en az 18 yasindasin. Ac biraz gozunu. Zorda kalacaksan cikma demeyecek oyle derse cikacagin bir bir daha iki zaten. Cikmayacaksin bu saatte ben bir yolunu bulur seni gorurum diyecek.
Çok heyecanlı :D severim. Benim içinde kaçan kız olsaya. Ama benim kızım kaçamaz orası ayrı. İzin vermediğimden değil. Ona vereceğim eğitim yüzünden kaçmaz. Gündüzler çuvalamı girdi
05 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şekilde izin vermiyosun kızına ve oda sevdiği kişiyi görmek istiyo napacak böyle yollara baş vuracak
Soran+1 yılBabam bilmiyo ama annm biliyo ve görüşmemi istemiyo
Soran+1 yıl19...
SeNin çocugunda sana yaptıgında anlarsın
17 Yorumla
Soran+1 yılAma sadece araba sürdük
Soran+1 yılHayır hepsini ben yaptım o sadece söyledi derse inanırım
Soran+1 yılEvet hep aklımda olan şeylerdi bunlar öyle olursa da yapacak bişey yok yaralanırsak öğrenecekler kaza nedeniyle gecikirsem de onunla gidicez eve dönmycem
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılSevgilin bir vampir ise çok doğru ve cesurca bir hareket.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gece 3te evden kaçan kızlar için bizim gibi o saatte ikinci uykusunu uyuyan kızları üzdünüz beyler görün görün kdjgklf :D
23 Yorumla
Soran+1 yılKesin öyledir
Soran+1 yılTamam canım sen bilirsin 👌 ;)
Böyle kızları evlatları yetiştiren ailede problem var. İyi Bir eğitim almamış. İşi gücü kaşarlık derdinde. O aileye yazık. İhanet etmişin.
42 Yorumla
Soran+1 yılİhanetim sadece izinsiz çıkmak sizin gibi pis fikirlilerin düşündüğü hiç bir şeyi yapmam ben
- +1 yıl
Sen gece gece çık elin oğluyla fingirde annen baban namuslu kızım diye seni sevsin saysın temiz evlat yetiştiriyoruz diye duşunsun bu o temiz duşunceli ailene ihanet değil de bizim eleştirmemiz mi problem? Arsızlığın bu kadarına da pes. Allah ıslah etsin doğru yola getirsin. Annene babana layık ol. Kınamıyorum bu yanlış duşunceni duzelt.
- Devamını Gör (157)
Devamını Gör(202)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem