Erkekler görev odaklıdır bence biraz anlaması için biraz daha açık olmayı dene ha eğer fark ettiği halde almıyorsa cebinde akrep var demektir çabuk arkana bakmadan kaç derim😂😂
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nasil görev odaklidir bide akrep ne demek türkcem fazla iyi degil 😅
Yani öküz diyoruz mesela bn bunu istiyorum yani çokta usteleme mesela aaa bn bunu çok beğendim ne güzel diyebilirsin ama bu işe yaramazsa artık sen bilirsin 😅
Biraz sabret dediğim gibi buluştuğunda veya ne bileyim biraz begendigin hoşun şeyleri anlat belkide alıcak ama zevkini bilmediği için korkuyo beğenmezsin diye😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Erkekler görev odaklıdır bence biraz anlaması için biraz daha açık olmayı dene ha eğer fark ettiği halde almıyorsa cebinde akrep var demektir çabuk arkana bakmadan kaç derim😂😂
Nasil görev odaklidir bide akrep ne demek türkcem fazla iyi degil 😅
Kürtçe değil deyim cebinde akrep olması yani cimri demek
Yani öküz diyoruz mesela bn bunu istiyorum yani çokta usteleme mesela aaa bn bunu çok beğendim ne güzel diyebilirsin ama bu işe yaramazsa artık sen bilirsin 😅
Sence ne yapabilirim
Biraz sabret dediğim gibi buluştuğunda veya ne bileyim biraz begendigin hoşun şeyleri anlat belkide alıcak ama zevkini bilmediği için korkuyo beğenmezsin diye😊
O nasıl bir sevgiliymiş öyle
Tam ayrılınacak kızsın.
Sen al bence
Ben niye aliyim biraz aramiza mesafemi koysam cünkü ayrilmak biraz mantiksiz
O niye alsın
O erkek cunki ilk adım her zmn erkekten gelir kızlar nazlıdır bu asırlardır böyle öküz olmayın lütfen
O calisiyor ben daha okuyorum param olsa alirim ondan bekliyorum bide genelde erkekler yapar cevremde görüyorum cimri olabilirmi?
@sevilbircan06 mağarandan çıkmalısın bence bir an önce
Ayrıl bence çabası yok ne işin var
Maddi durumu var mı
Bilmiyorum aslinda calisiyor