Evlilik öncesi saygılı ve güven içinde bir sevililik yaşamak iyidir ancak uzun flört ne yazık ki çoğu zaman ayrılık getirir çünkü birlikte olmanın amaçları çatışır..4, Yıl uzaktan sevgili olup evlenerek 55 yıl evliliklerini sürdüren birileri var maksat hayatı birlikte yaşamak olsun.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİyi bir şey olduğunu sanmıyorum. Ben mesela eğer çok flört etmişsem ve eğer ciddi bir ilişkim şu an varsa aklım önceki flörtlerimde kalır. O yüzden flört etmiyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılFlört olmadan olmaz ki tanımadan nasıl evleneceksin
00 Yorumla
+1 yılSelam gadası 🙃
İnsanın karşısında ki kişiyi tanıması adına iyi olur.
10 Yorumla
u +1 yılBence iyi bir şeydir deneyim için.
00 Yorumla
+1 yılBana göre iyi bir şey değil çünkü ne kadar kişi olursa o kadar da yıpranmışlık olur, aşka olan inanç sarsılır. Ben duygularımı korumaktan yanayım o yüzden bu işlerde pek acele etmem. Duygularımdan ve duygularından emin olduğum zaman adım atmaktan yanayım. Hadi şunla da deneyim bunla da deneyim pek benlik değil
13 Yorumla- +1 yıl
Hayatına bir çökeyim de sen gör kdksks ömrünü yiyeceğim senin 😏
- +1 yıl
@DoluRakıŞişesi sorun değil ben de senin ömrünü yerim ödeşiriz djjdj
- +1 yıl
İşte benim hatunum @pilly_bhebek sana sınırsız yaşam kaynağımız var sıkıntı yok. d
Bir insan ne kadar fazla flört etmişse geçmişinde o kadar tecrübe sahibidir bana göre. En azından karşı cinsin dilinden daha iyi anlayacağı için ileriye dönük ilişkilerde çok fazla problem yaşayabileceğini zannetmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılbazı çiftler flört döneminde tüketiyor bir çok şeyi bazıları flört dönemindeki kaliteyi evlilikte bulamamaktan şikayet ediyor o nedenle çok uzatmamak lazım
10 Yorumla
+1 yılİlişkinin akışına ve kişilerin isteğine bağlı olan bir şey bunlar.
10 YorumlaBence güzel parnerler birbirini tanır vücutlarını tanır birbirine sevgisi hissi artar o yönüyle faydali
00 YorumlaTabiiki her yönden tanımak önemli
10 Yorumla
+1 yılTabiki iyi tecrübe ediniyorsun ;)
10 Yorumlaflört ettiğin insan dışında tecrübelerinle daya yeni tanıdığın bir erkeği kendine aşık edip evlenmekte olabilir şans olan şans
00 Yorumla
+1 yılFlört ne için yapılan bir şey, tabii ki de öyle.
00 Yorumlaİyi bir şey değil bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılF,, ahiselikten başka bir şey değil ne iyisi, iyice saçmaladıniz bu kadar geniş olmayın ya.
00 YorumlaÇok flört iyi ama çok seks kötü
00 YorumlaVallah fıstık gibi olur😂
00 Yorumla
+1 yılKötü bence
00 Yorumla
+1 yılhayır değill
00 Yorumlane yapalım gördüğümüzün ilk haftası evlenelim mi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem