Ben 3 ay bir yerde çalıştım ilk görüşte çocuğa aşık oldum. 1 ay boyunca beraber çalıştık zaten bana çok ilgi gösteriyordu nişanlı olmasına rağmen. Ama hep nişanlısına da yazıyor Du öyle bir adamdı. Ben ona daha fazla bağlanmamak için çıktım işten. Şimdi ona instagram dan istek atmak istiyorum sizce atmalı mıyım atarsam ne yazar bana?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHayatında biri olan bir insanla flört etmek hem kötü hemde çirkin. Buna olanak tanıyan nişanlı ya da evli insanların sadece gönlünü eğlendirdigi de bir gerçek. Hazır uzaklaşmayı başarmışken tekrar bir adım atarak ona yaklaşmaya çalışma bence. Mutlu olamayacağın kesin, bile bile peşine düşme
03 Yorumla
Soran+1 yılAma benim onu nasıl sevdiğimi görsün istiyordum haberi yok onu sevdiğimden. Gönül eğlendirir biliyorum ama salağım sanırım ben
- +1 yıl
Estağfurullah. Boşver görmesin daha iyi.
Ondan uzaklaş ki sevgin harlanmasın.
Beğeni , hoşlantı ya da aşk zamanla azalan hatta biten duygulardır. Uzak durursan zaman bu duyguları çok daha kolay temizler.
Nişanlısına da yazık , onun yerinde sen olabilirdin ve bunu asla kabullenemezdin... o da öyle. 😕
Soran+1 yılOndan uzaklaştım aramızda bir şehir var zaten. Onun gibi bir his yaşamayacam onun gibi birini de bulamayacam çünkü sadece onu dengim tam istediğim gibi gördüm silicem onu böylesi daha hayırlı bende sevmem nişanlı olduğu halde birine yazan kızı ya da nişanlısı olduğu halde bir kıza ilgi göstermeyi ben onu içimde çok büyütmüşüm sanırım ama isterdim nişanlısı gibi hep bana mesaj atmasını kısmet değilmiş.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır unutmak en güzeli
Erkekler doyumsuzdur seninle konuşur nişanlısıyla da fark etmez onun için
Zamanla çok üzücek seni kendine kötülük yapma işten çıkmışsın zaten tekrar birşeylerin başlamasına adım atma01 Yorumla
Soran+1 yılPeki çok teşekkür ederim. Çok doğru söyledin oda öyle fırlama biri herkes fırlama diyor ona ve sapık biri çok çapkın
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
23Cevap
+1 yılLütfen sözlü, nişanlı, evli insanlardan uzak durun.
Kimsenin yuvasını yıkmayın.
Bir sürü bekâr insanlar var.
Eğer ki evli vs birinden hoşlandıysanız uzatmadan hemen uzaklaşın.
Kendinizi yoktan yere üzmüş olursunuz, evli olan vs insanlarla ilişki olmaz, olsa da uzun sürmez.17 Yorumla
Soran+1 yılArtık takipte etmiyim onu siliyim kökten başka neye bakıp sevincem o zamn ki?
- +1 yıl
Nasıl yani?
Soran+1 yılYani fotoğraflarına videolarına gizliden takip edip kendime seviniyordum aşk gibi
- +1 yıl
İşte bunu yapmayacaksın.
Unutmak için bunları yapmaman gerekiyor.
Cidden eşi, sevgilisi olanlarla mutlu olamazsan en iyisi uzak durmak.
Soran+1 yılUzak durucam.
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
Ne demek.
- Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk sana o yüzü vermişse senin suçun yok benim sevgilime çalıştıgı yerde kız numara istediginde sevgilim benim noyu vermişti kızın amel defterini kapatmıştım yani anlayacagın senin degil çocugun suçu var nişanlısına sadık olsa sana yüz vermezdi bugün nişanlısını seninle aldatan yarın seni başkasıyla aldatır
28 Yorumla
Soran+1 yılYani ilgiliydi ama böyle olsn istemiyorum bir gün yüz yüze konuşmaya gideyim ya da instagramdan istek atayım 2 yanlıştan birini yapmak istiyorum
- +1 yıl
Kıza söylerse napcaksın
Soran+1 yılKıza demez yok onda öyle bir gt. Kaybetmeyi geçtim kendini asla küçük düşürmez
- +1 yıl
Kız ögrense ne bileyim bi şekilde ortaya çıksa korkmuyon mu
Soran+1 yılYok korkmuyorum benim kızlan bir sorunum yok.
Soran+1 yılOlabilir doğru diyorsun
Soran+1 yılBen sadece sevdim derim ne suçmu oda beni severse kızla ayrılır belki
- +1 yıl
Sen çok aşıksın ya
+1 yılAtarsan tam bir kasar olduğunu kanıtlarsın nişanlı adam ne istiyorsun o da zaten AYRI bi kasar da ORASI ayrı
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet oda öyle sanar zaten. Ama o da bana çok ilgi gösterdi ben 1 haftadır işten çıkmışım ama uyuyamıyorum hep aklımda 1 gün sadece konuşsak yüz yüze instagramdan istek atsam ya da
- +1 yıl
Saçmalama adam nişanlı ya sal adamı
Soran+1 yılSalıcam ama hayatımda bir boşluk olucak. Adamda da suç var ilk zamanlar hep agrasiftim sevmezdim onu sonradan sevdim çok fırlama biri yakışıklı da zaten çok çapkın
Soran+1 yılİmkansız göründüğü için de sevmiş olabilirim
- +1 yıl
Genelde öyle olur zaten
Tavsiye etmem çünkü nişanlısı görürse baya kötü şeyler söyler ve baya koyar sana bu durum demedi deme.
10 Yorumla
+1 yılKötü tabiki ama sen bilirsin. İçin rahat ediyorsa yap
06 Yorumla
Soran+1 yılSonucunu merak ediyorum istek atarsam kabul edecek mi mesaj yazıcak mı ya da isteğimi silecek mi kötü bana zarar vericek bir laf yazarsa silerim onu. Sence?
- +1 yıl
Hiç konuşmuştunuz mu ki?
Soran+1 yılYani onla yan yana çalışırdık o Bi nevi ustaydı ben çırak kurumsal yerde çalışıyorduk konışamıyorduk ki ailesi de vardı nişanlısı olduğu için konuşamıuordu bide ustalar var diye yasak hep işimizi kontrol ediyorlar o bana dedi ki bizim iş yerinde neden hiç güzel kız yok yanındakine yani bana çirkin dedi bende güldüm dedim ki sende kendini bişey zannediyon bişeye de benzemiyorsun sonra o sinirlendi hep bana akıllı ol falan dedi çay içmeye geldi yanıma oturdu ben ona bakınca direk tutuluyorum yani oda benim için konuşmuyot benimle değişik bir tepki veririm sonra rezil olurum diye hep bağırarak konuşur benle ben iş yerinde çıkışımı vericem dediğimde niye sevdiğinin yanında mı çalışıcan dedi hayır dedim. Sonra öğle oldu gitmemişim dedi gitmicen mi dedim kuzenim izin vermedi oda dedi ki gitmeni istemiyorum bende dedim hıı sen gitme dedin diye gitmeyecektim zaten. İş yaparken bakıyor göz göze geliyoruz ben gülüyorum oda hafif gülümsüyor. Bi ara sabah sabah tam iş vakti olacak kağıdı atmış at diyor bende atıyorum falan herkes de dikkatını bize vermiş bir kere attı attım gülüyor tabi sonra yanıma geldi bende dedim bu ayakkabı yüzünden güzel atmadım oda zaten hiçbirşeyin düzgün değil dedi şakasına. O bana ilgi gösterdi. Bazen kötü davrandı bazen iyi. Ablacım dediği de oldu. Öyle yani Allah belamı verdi onu sevdiğimden beri ya ayağım incitiyorum ya da elimi hep inciniyorum bana kaç defa da alkol içiyor musun dedi ben hayır dedim. Oda ben günde 10 tane içiyorum. Bir arada senin yüzünden işimi yapamıyorum dünden beri dedi benim onu sevdiğimi anladı. Ben ayrılıyorum sevmiyorum sevgilimi dedi bende sevsende sevmesende aran bozuk olsada olmasada o senin nişanlın dedim oda değilmi bozuk olsada olmasada o benim nişanlım dedi sonra öğle yemeğinde karışmayın kıza morali bozuk onun dedi niye öyle birsey dedi sence morali bozuk
- +1 yıl
Kızzz bi dakine kısa tut. Roman yazmaya gerek yok 😂
Adam sana ilgi duyuyor ama arkadaşça bence. Şakalaşıyor yani. Nişanlısı olmasaydı belki daha çok yaklaşırdı. Benim de öyle şakalaştım arkadaşlarım var ama ciddi bir şey değil. Soru neydi unuttum 😂
Morali bozuk niye dedi hiç bilmiyorum ya. sevgilin mi var senin? - +1 yıl
Nokta falan da iyi olur bu arada.
Soran+1 yılHayır morali bozuk yani nişanlım la aram bozuk olsada olmasada nişanlım dedi o ara yemek paydos oldu yemekte de benim moralim bnaa dedi ya nişanlım la ayrılmayız yani benimle hiçbir şekil olmaz demek istedi.
+1 yılYuh artık sende bu işlerde zirvesin bekara bekra olsan neyse yani ama ben bile böyle yapmdım hiç sevgilim varken başka kızla takılmadım
011 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣
Soran+1 yılKime diyorsun benim sevgilim yok sadece onun nişanlısı var ona mı diyorsun
- +1 yıl
Ona diyorum canım sana demiyorum
- +1 yıl
@papaver_somniferum sende anca gül sanki bilmiyorum seni sen gel bir yanıma sana gösterecem ben
Soran+1 yılHaklısın sanırım birileri yok sanılıyor oda nişanlım var demiyor kimseye
- +1 yıl
Yani şimdi bundurumda ne diyeceksin sen birazda o düşünsün bende tanışmak isterdim senle
Soran+1 yılBen herkesle tanışacak kız değilim. Ben sadece ona kanım ısındı ona uydum ben istesem zaten bulurdum kendime hemn
- +1 yıl
Tanışmak dedim gel benle hayatını paylaş demedim kusura bakmayasın özür dilerim
- +1 yıl
@ahmettt1258 sanki bence seni bilmiyorum
Soran: Ahmet çok tatlı biri. Bi tanış sen onunla muhakkak. Şapşık halleri var arada 😂 - +1 yıl
Bende*
- +1 yıl
@papaver_somniferum teşekkürler saygılarımı sunuyorum
+1 yılşunu düşün senin nişanlına aynı bu şekil bi kız düşünse ve istek atsa flörtlemeye çalışsa hosuna gider mi?
00 YorumlaKötü değil çok kötü.. senin nişanlınla biri flört etse ne yaparsın onu düşün.
00 YorumlaEdepsizlik yapma derim ama sana ne kadar etki bırakır tartışılır
00 Yorumla
+1 yılEmpati. Sadece bu yeterli olacak, sorunun cevabına.
00 YorumlaBir başkasının namusuna bakılmaz. Eskiler senin için bir lafı var ar damarı çatlamış diye. Yazık...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin başına böyle birşey gelse sen ne yapardın o kıza?
01 Yorumla
Soran+1 yılHerşeyi göze alıyorum işte
Şöyle düşün, o sana ilgi gösterdi sende ona aynı şekilde sonra o nişanı atıp beraber oldunuz. Böyle bir karakterde seninde yedekte kalma ihtimalin sence yüzde kaç?
03 Yorumla
Soran+1 yılNişanı atsa direk evlenirdim onla
Soran+1 yılKuzenimle görüntülü konuşacağım o sırada kuzenim onun yanına gidecek çaktırmadan aynı iş yerinde çalışıyorlar sigara molasında gidecek yanısına bende ona dicem ki seni seviyorum o da gülecek bu kadarla kalıcak senin sohbetini çok sevdiğim zaten mutlusun Allah daha mutlu etsin seni dicem. Ne var bunda en azından içimde kalmamış olur.
+1 yılsaçmalama? empati kur deli misin? kötü mü demişsin birde.. beterin beteri ya dön kızım o yoldan o artık başka bir yola baş koymuş empati kur kendini o kızın yerine koy hoş mu değil ama kötü mü evet..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. neden çıktın ki işten direk konuşmasaydın daha iyidi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılKasiniyirsan at, biraz kasisin seni.
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Adam. nişanlı hem. nisanlisina yazıyor hem sana ne demek bu nisanliyim ama fırsat gelirse kasirim.
Soran+1 yılEvet öyle Allah kahretsin ben sadece onun konuşma şeklini ve gözlerini çok beğeniyordum zekiliğini ve cesaretliğini birde
- +1 yıl
Güzel olanı herkes beğenir ama ikili oynayandan birşey bekleme bugün nisanlisina yapan yarin seninle olsa ayni şeyi başkasına da yapar
Soran+1 yılteşekkür doğru görüşlerin için
- +1 yıl
Birşey değil umarım uzulecegin hatalar yapmazsin
Ikisine de idare et işte ver gitsin
04 Yorumla
Soran+1 yılAmacım o değil ama çok yakışıyoruz hem huy olarak hemde tip
Soran+1 yılSen olsan öyle yaparsın sanırım
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. kendini adamın nişanlısının yerine koy
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü hiç böyle birşey olmasını istemem o zaten hiç aklıma gelmiyor adamda yüzük bile takmıyor
Soran+1 yılVazgeçicem inşallah başarıcam zaman tanıyorum kendime 1 haftadır da görmüyorum onu 😔😔
Soran+1 yılUmudum yok inşallah sağol
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. ileride sana aynısını yaparlarsa?
05 Yorumla
Soran+1 yılHakkederim ama onun gibisini bulamayacağım
Soran+1 yılBide ben de o yüzü veririm o öyle geldi bir sakıncası olmaz der ama yaşı büyük olur daha
Soran+1 yılBende nişanlanmış. Kurulmuş bir hayatı bozmak istemem ama çok takıntılı kaldım
Sonunda verirsin ona olur biter
00 Yorumla
+1 yılSeninle ilgilenir ama sek. s istiyor muhtemelen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ne demek ya empati kur biraz ayıp be mk
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen çok ayıp
Cevap sahibi+1 yılAyıpsa yapma o zaman arkadaş
Soran+1 yılAma oda gönül eğlendirmesin nişanlısı varken
Cevap sahibi+1 yılErkek sonuçta ama sende kızsın o kızın yerine koyman lazım kendini kız olarak daha ince düşünmen lazım ki bu durumda o erkekten farkın kalmıyo zaten böyle erkekler senle takılır onla evlenir çokta bişey bekleme
Soran+1 yılEvet öyle olucak zaten. Birini garantilemiş
Cevap sahibi+1 yılMantık olarak nişanlısını aldatan seninle beraber olsa senide aldatır adamın karakteri bu
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAtarsan seks olur ileride
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. Hayır atma bence onun nişanlısı var
00 YorumlaYok aksine sevap
20 Yorumla
+1 yılSen de adam da ahlak dışısınız
03 Yorumla
Soran+1 yılBencede özellikle ben 😟
- +1 yıl
Adam nişanlışı varken yapıyorsa o daha da ahlaksız
Soran+1 yılBirde ben 19 yaşındayım o 26 yani hiç mi düşünmüyor küçük kız falan
+1 yılIstiyosan at ama baglancan
01 Yorumla
Soran+1 yılBende onla 1 günlük değil ömürlük istiyorum çok aşığım ona
+1 yılAtarsan...
10 Yorumlaatma
00 Yorumla
+1 yılKötü😌
00 Yorumla
+1 yılolur tabi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılma lsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEmpati yap. Karakterini düşünmüyosan at
06 Yorumla
Soran+1 yılMerak ediyorum sonucunu istek atsam kabul edecek mi ne dicek kötü birşey derse hemn silerim onu zaten
Cevap sahibi+1 yılİstek atsan kabul ederde sonu yok bunun, herkes kendi yoluna baksın az gurur yapın
Soran+1 yılHerkes istediği gibi devam ediyor bende tek başıma devam edeyim diyorsun
Cevap sahibi+1 yılAynen başkaları çıkar karşına bırakın böyle şeylerden hayır gelmez zaten. Adam akıllı olsun ilişkin olacaksada
Soran+1 yılMerakımı boşvereyim o zamn daha iyileri gelir inşallah o aklımdan çıkar
Cevap sahibi+1 yılUnutamazsın ama alışırsın yani. Unutmak için hafıza kaybı gerek. En iyisi olsun hakkında ne diyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana herşeyi yazar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok iyi süper
00 YorumlaMalmaisn ya
01 Yorumla
Soran+1 yılSevmek mallık mı
Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Kötü tabii
00 YorumlaSözde mi özde mib
00 YorumlaKötü.
00 Yorumla