Bir gece dısarı çıktım kocam burnumdan getirdi ve konuşmuyor benimle gercektem bıktim artık?

Hepinize iyi geceler,30 yasındayim 18 haftalık hamileyim, inşaat mühendisiyim ama 1 senedir calismiyorum.. En yakin arkadasim belcikada yasiyor, bu yüzden geldiginde hep birlikteyiz , dün akşamda dogum gununu kutladık meyhaneye gittik ama güzel, güvenli bi yer..

Eşiminde haberi vardi o gece nöbetteydi ama işteyken bile cildirtti beni zırt pırt aradi hadi dön artik geç oldu bu saatte araba kullanacaksin arkadaslarin alkollü bi sıkıntı cikar v. s bende en sonunda yeter bir rahatlik vermedin cocuğun muyum ben senin? kendine gel dedim kapattim yüzüne.. Yine aradı acmadim 3 gibi döndüm eve. Sabah gelince kaçta geldin sen eve? Telefonu acmamak ne demek bana saygın bu mu? Arkadasin geldiginden beri her gün dısardasin susuyorum ama abartiyosun artik dedi. Senin bana güvenin saygın olsa sürekli arayip rahatsiz etmezdin hepsinin kocasi var senin gibi yapmadı dedim.. Ben baskalari gibi koca olamamisim demek ki tamam rahatsiz etmeyeyim seni dedi gecti baska odada uyudu su an hic konusmuyoruz moralim cok bozuk , simdi uzattıkca uzatacak ama bu sefer alttan almak istemiyorum napıcam bilmiyorum.

Bir gece dısarı çıktım kocam burnumdan getirdi ve konuşmuyor benimle gercektem bıktim artık?