Kocam bir kez dışarı çıktım diye burnumdan getirdi, hep böyle mi olacak?

Merhabalar,30 yasindayım 6 ay önce evlendim , calisiyorum ve genelde sosyal bir hayatim yok sadece sehir disindan, yurt disindan arkadaslarim geldiginde cikiyorum. Bu hafta geldikleri icin dün cıktım, eşim nöbetteydi zaten evde değil diye düşünerek ve hafta sonu oldugundan 3 bucukta geldim eve, yani ramazan dolayısı ile bir çok yer sahura kadar açık bara pub'a gitmedik sohbet, muhabbet o kadar.

Neyse sabah kocam geldiginde baya tartıştık kim vardı? dedi. Sorun eve geç gelmem mi? kimle oldugum mu? dedim, söyle dedi arkadaşlarım , onların kocaları ve arkadasimin kocasinin bi erkek arkadası vardı onu da söyledim çünkü zaten önceden beri taniyorum onunla da arkadasiz, bekar adamla sabaha kadar oturdun yani oyle mi? dedi, benle birlikte diğerleride oturdu dedim, onlar senin gibi yalniz miydi? birdaha boyle bir sey yaparsan bu iş biter, ben sana cikma, etme gorusme demiyorum ama her nöbette oldugum da 3 4 mi geliceksin eve bunu hazmedemem kendine gel, haddini aşma aşıyorsun yapma seni ilk ve son kez uyariyorum dedi, gitti yatti simdi hic konusmuyoruz moralim cok bozuk burnumdan getirdi, çok üzgünüm.

Kocam bir kez dışarı çıktım diye burnumdan getirdi, hep böyle mi olacak?