Merhabalar,30 yasindayım 6 ay önce evlendim , calisiyorum ve genelde sosyal bir hayatim yok sadece sehir disindan, yurt disindan arkadaslarim geldiginde cikiyorum. Bu hafta geldikleri icin dün cıktım, eşim nöbetteydi zaten evde değil diye düşünerek ve hafta sonu oldugundan 3 bucukta geldim eve, yani ramazan dolayısı ile bir çok yer sahura kadar açık bara pub'a gitmedik sohbet, muhabbet o kadar.
Neyse sabah kocam geldiginde baya tartıştık kim vardı? dedi. Sorun eve geç gelmem mi? kimle oldugum mu? dedim, söyle dedi arkadaşlarım , onların kocaları ve arkadasimin kocasinin bi erkek arkadası vardı onu da söyledim çünkü zaten önceden beri taniyorum onunla da arkadasiz, bekar adamla sabaha kadar oturdun yani oyle mi? dedi, benle birlikte diğerleride oturdu dedim, onlar senin gibi yalniz miydi? birdaha boyle bir sey yaparsan bu iş biter, ben sana cikma, etme gorusme demiyorum ama her nöbette oldugum da 3 4 mi geliceksin eve bunu hazmedemem kendine gel, haddini aşma aşıyorsun yapma seni ilk ve son kez uyariyorum dedi, gitti yatti simdi hic konusmuyoruz moralim cok bozuk burnumdan getirdi, çok üzgünüm.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kocan nöbetteyken senin 3 e 4 e kadar sahura kadar barda ne işin var kadın olarak 1 ya da 2 de evde olsaydın kavga etmezdin kocanın arkadaşları ve karılarıyla mı oturdun demekki kocan seni kıskanıyor ki istemiyor evden çıkmanı sen evli bir kadınsın sence dışarı çıkman kocansız uygun olur mu
Barda mı?
Hanimefendi siz Türkiye Cumhuriyetin'de yasadigimizin farkindasiniz değil mi? Kocam evden cikmamı istemiyor diye de bir sey yok, siz okudugunuzu anlamamışsiniz.
Hanımefendimi ben erkeğim Türkiye cumhuriyetindeyiz farkındayız kocan evden çıkmanı istemediği kıskanıyordıur o arkadaşlara güvenmiyordur çok iyi tanıyo olabilirsin o arkadaşlarla gezmeni istemiyor demekki
Beyfendi o zaman.
Beyefendi oldu şimdi hanfendi
Benim disari cikmama karismaz ki zaten karisamaz öyle bir yapıdada degil ama neden bu sekilde sert davrandi bende anlamadim ve üzüldüm ben yalan söylemedim gizli is yapmadim. cikacagimi biliyordu. Yani sadece bekar bi arkadasimizin olmasi mi sorun ve benim yakinen tanidigim düzgün bir insan.. Eşimde is arkadaslariyla is yemegine gidiyor bir suru bekar kadin var gecen gecen ay gece 12 de geldi eve ben sustum kavga cikarmadim.
Dışarı çıkmana karışmaz diyosun öyle yapıda olmayabilir sert davranmasının nedenini sordun mu kendisine üzülmüşün yalan söylersen o evliliğin bir anlamı kalmaz zaten bekar olduğu için sorun etmiş olabilir yakınen tanıdığın olabilir ama eşin seni bekardan kıskanmıştır sevmiyordur adamı belki eşin iş arkadaşlarıyla gidiyo olabilir sende aynısını ona yap sende kıskan bekar kadınlarda varmış madem 12 de gelince susmasaydın nerdeydin yemekte ddiyebilirdin bekar kadınlar var bende seni kıskanıyorum diyebilirdin
Iyi de bekar olsa ne olacak tanidigim bildigim bi insan ve hic evlenmeyide dusunmuyor ne yapacagim evli degil diye ömür boyu gorusmucek miyim ve iyi bi adam yani tanidigim bildigim insan.. Ne diyecektim arkadaslarima o geliyor ben gidiyim kocam kizar mi dicektim.
Bekar olsa nolacak diyo yaa kadına bak ne kadar rahat konuşuyo bide evlenseydin evlenmeyi düşünse birliktemi olacaktın senin düşüncelerini seviyom ya harikasın evlisin sen evli kocan görüşme diyosa görüşmeyeceksin ne kadar tanırsan tanı insan oğlu sütü bozuk olur kadınların aklını bu yüzden hastayım kocan sana kızıyo konuşmuyon küssünüz ve kocan önemli değil arkadaşların ve bekar denilen adam önemli öylemi vay ve rahatlığına beğendim şahanesin helal sana
Bekar denilen adam dedigin kisi arkadasimin kocasinin en yakina arkadasi , daha önce ilk tanistigimizda benden hoslandigini soyledi bi cay ictik bende ona karsi bisey hissetmedigimi soyledim aramizda bir sey gecmedi arkadas kalmaya devam ettik daha sonra da bunun bahsi gecmedi hic , ne aramizda ne ortamda evlenmeden once telefonla konusurduk bazen halimi hatrimi sorardi bazen mesajlasirdik sonra hayatima biri girince bunlari biraktik ne o ne ben aradik, sosyal medyada da hala takiplesiriz cunku arkadasiz yani aramizda bir sey gecmedi gecemez nikahimiza gelip takı bile takti daha ilerisi var mi? Ama boyle bi ortamda karsilinca otururum ne olacak ki? Kocam varken de oturduk birlikte , kocamda gördü onu gayet iyi konusuyorlardi.
Önce kocam onemli tabi ama arkadaslarimda önemli 25 senelik can ciger dostum.
Bekar dediğin adamla bekarken konuşuyodun demekki ne kadar rahat genişsiniz ya helal size eski sevgilinle yine bir aradasın vurdum duymazlardansınız demekki birde sosyal medayada takipleşiyonuz bak be ne güzel bir şey ama aranızda hala bişey olmadığı ne malum işaretlenmeler falan oluyordur yinede evli olsanda nikahına kadar çağırıyosun baksen bende diyom evli kadınlar neden kocalarını aldatıyor kocanda geniş sende rahat ve genişsin hanım kız bırak bu bahaneleri ayakları kocanı seviyomuş gibi yapıp eski sevgilinle o gün bakışmışındır gülüşmüşündür birde sana ilgili olduysa *mının zevk suları akmıştır kadınlar kurnaz diye boşa demiyorlar kocanda güzel kardeşim gerçekten sen kaşarlaşmış o**** gibisin
Eski sevgilim mi beyfendi sizde zeka olarak bir gerilik ya da noksanlık mı var yazılan seyi algilayamiyorsunuz. Annem avukat bu yazdiklariniz sebebi ile size dava açmazsam ben de insan değilim...
Şunu da belirteyim ben yazmadim aman efendim çocuk yazmis o yazmis bu yazmis demeniz yeterli degil. Tazminatı ödeyin aklınız basiniza gelsin. Güle güle simdi.
Öncelik kocam deyipte eskiden sana ilgisi olan erkekle çay içip senle olmaz demen bence bahane illaki aranızda bişeyler olmuştur bana masal okuma ben çok gördüm böyle sizin gibileri evliyken. Arkadaşlarla gidiyom deyipte bekar erkekle birlikte olan evli kadınları çok gördüm halada yaşayan çok kocasını boynuzlayan bile demekki kocanda çok genişmiş ben onu gördüm hala görüşmen ve evlenmeyi düşünmüyomuş dedin ya oda bahane hala kalbinde o erkek var ve aşıksın o erkeğe karşı sende boş değilsin
Neyi belirtiyon kızım sen hayırdır ettiklerini kabu l etsene niye inkar ediyon bunları çocuk mocuk yeme beni
Size bir şey yazmıyorum dedigim gibi yüce yargı cezanızı kesecektir. Iyi geceler.
Eski sevgilim mi beyfendi sizde zeka olarak bir gerilik ya da noksanlık mı var yazılan seyi algilayamiyorsunuz. Annem avukat bu yazdiklariniz sebebi ile size dava açmazsam ben de insan değilim... Çok korktum altıma edecem yürü gidin lan gece gece hastır avukat mış basgit canımı sıkmayın insan olabilirsiniz ama akıllı olamamışınız
Yazamazsın zaten yargıyla işim olmaz beni tanıyon mu tanımıyon mu
Tanımadığınada göre hadi iyi geceler görüşmeyelim mümkünse
geri kafamimi asirimi kiskanc ilginc
Geri kafali mi derken aslında çok bilgili ve kulturludur ama daha eski dönem insanlari gibidir sosyal medya kullanmaz, online alisveris yapmaz gibi..