o arkadaşıyla onu tanımadan önce bir flört dönemim oldu 2 aylık falan çok fazla ileri gitmesek de bir şeyler yaşadık ve ben sevgilime bunu söyledim şimdiden bilsin ki sonradan öğrenip daha büyük bir mesele çıkmasın diye ama tepkisi beni çok şaşırttı kendisi geçmişinde abartmadan söylüyorum 500 e yakın kadınla yatmış ve ben sadece 1 kişi ile birlikte oldum ve yakın olmayan arkadaşı ile ileriye dahi gitmedim ama ben daha önce hiçbir arkadaşımın bir şeyler yaşadığı bir kadınla sevgili olmadım düşünmem lazım bana zaman ver dedi ve işin üzücü tarafı ailesi ile tanıştım bizimkiler onu biliyor Mart ayında sözleneceğiz eğer ki ayrılmazsa aşırı kötü hissediyorum içimi dökmek istedim sadece bana senin bir suçun yok bu senin geçmişin bununla seni yargılamıyorum ama ben sana dokunurken onunla yaşadığın şeylerin gözümün önüne geleceğini biliyorum bu beni mahfediyor şu an yanımda olsan sana dokunamazdım dedi uzak mesafelerdeyiz asker olduğu için hani yanına gidip konuşamıyorum da aşamazsa ayırılacak benden ne diyebilirim ona ki veya bu durumda benim bi suçum var mı sizce arkadaşı olduğunu hem bilmiyordum hemde onunla tanıştığımda dahi arkadaş olduklarını bilmiyordum ay kafam bok gibi şu an
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayir sakin olurmusun burada senjn ne gibi bir suçun olacak tabiki de yok tanimiyordum diyosun ileri de gitmedim diyosun skntı ne ozaman ahrica 500 kadin da ne sen de ona aynisni söyle ozaman benimde aklima onlar geliyor de hersey karsiliklo bitirlmesin bemce gecmişten vurularak cok saçma kalır
Kendime kızıyorum yalvardım ayrılma diye evlilik düşünüyorum onunla çünkü çeyiz falan yapıyorum dgs yapıp gidecektim evleneceğiz diye ondan bile vazgeçtim dediği şeyin ağırlığı çıldırttı beni dedi ki evlendik diyelim sana olan isteğim azalır benim dedi o gelecek sürekli gözümün önüne dedi şok içindeyim ağlayamıyorum bile ne oldu ne bitti ilk defa kendime keşke yalan söyleseydim dediğim bir an oldu
Bişey diyicem ama seven her şekil kabul eder bu 1 2. si dediği şey bence çok mantıksız kendisin de olunca sorun yok sana nasıl söyleyebiliyor bunlsri söylemedin mi yoksa hepsi bahaneden mi ibaret senin de istegin azalsin ozaman onu dusununce çok sacma
Şoka girdim biliyor musun kendimi savunamadım bile doğru düzgün böyle bir sebepten bizi ve geleceğimizi çöpe atman doğru değil diyebildim onun beraber olduklarını da söyledim ben de takayım o zaman dedim bana cevabı ama hiçbiri senin arkadaşın tanıdığın değildi dedi görmiceksin hayatın boyunca onları dedi şakaaa gibiiiii
Eline tanıdık diye koz geçto artık ful onu söyleyip durur gecmiş olsun iyi düşün derim olayo bakalim cozebilecekmisinz yoksa onun derdi başkami umarımnçok çok iyi anlarsin
Başka nasıl bir derdi olabilir ayrılmak istiyordu da bahanesi mi oldu bu diyorsun
Bilmiyorum ki tanimadan bilmeden çokta yargilayamam ön sezgim sadece o yönde çünkü pek farkli değil şeyleriniz hatta o daha beter ama sana laf yapiyor kendkne bakmadan ozaman senin yapman lazim aksine
Bence sen söylemesen o bahsettiğin arkadaşı hiç söylemeyebilirdi.(düzgün karakterde biriyse) Bir şeyler yaşadığınızı falan bahsetmeme hiç ama hiç gerek yoktu. Az karakterli insan arkadaşının ciddi düşündüğü kızla bi geçmişi varsa bile susar oturur en fazla görüştüğünüzü söyler, tutupta öpüştük yakınlastık falan demez. Ama neyse olan olmuş umarım kafasında büyütmez bu meseleyi
Bahsetmene*
O arkadaşına söylemiş biz sevgili olmadan önce ben flörtleştik konuştuk dedim zaten sevgilime ve bana o salağın tekş küçük ben umursamıyorum dedi ama öpüşüp bir şeyler yaşadığımızı öğrenince birden bunları söylemeye başladı o arkadaşına da demiş biz sevgili olduk diye abi tam evlenilecek kız sevindim adınıza demiş sadece eski flörtüm
İşte güzelim öpüştüğünüzü niye söylüyorsun
Bu konu açıldı bir yerden sordu ben de yalan söylemek istemedim nefret ederim yalan söylemekten şimdi yalan söylesen ileride önüne çıkar daha beter bir durumun içinde kalırsın ama haklısın kızıyorum kendime ilk defa keşke yalan söyleseydim dedim yani
Dediğim gibi bak çocuk karakterliymiş seni övmüş bile. Neyse sıkma canını olan olmuş sakın kendinden taviz verme o da sonuçta sütten çıkmış ak kaşık değil, geçmişi kabarık söylediğine göre
Evet ben 500 diyerek kendimi rezil etmemek için az dedim bile kendisi 1000 e yakındır diyor 26 yıllık hayatında hergün mü yattın birileriyle haklısın taviz vermicem suçum bile yok rezil ettim kendimi bu akşam
Yazık sana knk o kadar kişiyle yatan biriyle düşünmen bile acizlik
Geçmişini umursamam ben asla insanların ben de sütten çıkmış ak kaşık değilim ben de yaşadım ama onun böyle tepki vermesi üzüyor anladın mı
Yok knk sence o neden onca kişiyle yattı çünkü yetinmedi senle de yetinmez aldatir
Böyle deme üzülüyorum ya
Öyle knk gözünü aç biraz tertemiz namuslu insanlar varken böylesine iğrenç birini tercih etmen kadar saçma bir şey yok
Bu halde bile zaman isteyip düşünmek isteyen o oldu şu an yavaş yavaş kan gidiyor beynime galiba ben salağım ya
Ama bir şey dicem empati yapar mısın sen sevgilinin bir arkadaşınla daha öncesinde seviştiğini ilişkiye girmeden tabi bilsen sevgiline ne derdin nasıl bir tavır sergilerdin erkek olduğun için merak ediyorum
Valla maalesef öylesin artık gözüne çok mu yakışıklı geldi niye etkilendin bilmiyorum ama gerçekten yazık sana kendine kıyma
Ben bir kere senin gibi bir şey yapan biriyle muhtemelen öğrendikten sonra konuşmazdim bile tabi senin sevgilin gibi canım isem 500 kişiyle yaptıysam ayrı