Sevgilim çok yakın olmadığı bir arkadaşıyla geçmişim olduğunu yeni öğrendi ve zaman ver düşünmem lazım dedi ayrılır mı?

o arkadaşıyla onu tanımadan önce bir flört dönemim oldu 2 aylık falan çok fazla ileri gitmesek de bir şeyler yaşadık ve ben sevgilime bunu söyledim şimdiden bilsin ki sonradan öğrenip daha büyük bir mesele çıkmasın diye ama tepkisi beni çok şaşırttı kendisi geçmişinde abartmadan söylüyorum 500 e yakın kadınla yatmış ve ben sadece 1 kişi ile birlikte oldum ve yakın olmayan arkadaşı ile ileriye dahi gitmedim ama ben daha önce hiçbir arkadaşımın bir şeyler yaşadığı bir kadınla sevgili olmadım düşünmem lazım bana zaman ver dedi ve işin üzücü tarafı ailesi ile tanıştım bizimkiler onu biliyor Mart ayında sözleneceğiz eğer ki ayrılmazsa aşırı kötü hissediyorum içimi dökmek istedim sadece bana senin bir suçun yok bu senin geçmişin bununla seni yargılamıyorum ama ben sana dokunurken onunla yaşadığın şeylerin gözümün önüne geleceğini biliyorum bu beni mahfediyor şu an yanımda olsan sana dokunamazdım dedi uzak mesafelerdeyiz asker olduğu için hani yanına gidip konuşamıyorum da aşamazsa ayırılacak benden ne diyebilirim ona ki veya bu durumda benim bi suçum var mı sizce arkadaşı olduğunu hem bilmiyordum hemde onunla tanıştığımda dahi arkadaş olduklarını bilmiyordum ay kafam bok gibi şu an

Sevgilim çok yakın olmadığı bir arkadaşıyla geçmişim olduğunu yeni öğrendi ve zaman ver düşünmem lazım dedi ayrılır mı?