Selammmmss ✌️
…nerde kalmıştık?
Aldatılmanın her türlüsü fena tabii ama sevgilin seni bir kadınla mı yoksa erkekle mi aldatırsa daha çok zoruna gider, bu merak konusu.

Berabere bitti bu aşk ✌️
Selammmmss ✌️
…nerde kalmıştık?
Aldatılmanın her türlüsü fena tabii ama sevgilin seni bir kadınla mı yoksa erkekle mi aldatırsa daha çok zoruna gider, bu merak konusu.

Berabere bitti bu aşk ✌️
Çok zor soru be. Yani tercihleri farklı ise zaten bir çok şey biter sanırım. Yani onun acısı nasıl hissedilir onuda bilemedim şimdi. Yav sende çok zor ve güzel sorular buluyorsun. Tebrik ederim 🤨
Teşekkürler 😬🙏
#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 Benim aldatılmanın hiçbir zaman hiçbir türüne rızam ve müsamaham yok. Bu soruya mental olarak kendimi ifade etmek için görüş yazmak istedim. Şu an bi sevgilim veya eşim olmadığı halde konuya bakış açımı yansıtmak için yazıyorum. Doğrusu kendi adıma ilgi alanım sadece erkekler zaten, bunu belirteyim. Fakat erkeklere de kolay bağlanabilen bi yapıda değilim. Çok zor, zordan bile inatçı ve mesafeli biriyim. Sıradışı bi bağlantı kurduğum bi erkek olursa eğer o zaman da uzay teknolojisi seviyesinde zor ayrılan hatta hiç ayrılmayan biriyim, evet. Aldatmaktan nefret ederim. Bi bağlantı kurduğumda o erkekle sonsuza dek yürümeye niyet ettim şimdiden, amin. Aldatmanın tasvirine bile rızam yok. Bağlanmak ve güvenmeye niyet ettim, amin.🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀
Hemcinsiyle aldatması midemi bulandırır
Karşı cinsle aldatması buz kesme sebep olur.
Zoruma giden bir şey olmaz yanisi.
Gerçekten berbat bir his oluşur 😅
İyyy iğrenç kendimi kırklarım hamamlarda valla 😂
Ortadan kaldırırım onu ben ya :D bununla mı sevgili olmuş demesinler djdk
😂😂😂Ay kahkaha attım
Valla ben de aynı şeyi düşünmüştüm görüş yaptiğim vakit 😂😂😂
😅 çünkü zeki kadınlar böyle düşünür
😅 çünkü zeki kadınlar böyle düşünür @Sosyetic_SheqiiL
Ah emoji koymamışım
😎😎😂 Böyle koyayım bari
Hatta ne yapmalı, kiralık katil falan tutmalı yani :D elimiz kirlenmesin, ojemiz bozulmasın
😂😂
Teşekkürler 🌸
Rica ederim 🌸
Aldatacaksa karşı cinsle aldatsın 😂
Shjs emin misin :D
Lezbiyenle sevgili olmamış olurum 😂
Belki biseks hsjd
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim 😌
Cevap
33Cevap
Hem cinsi ile olması benim aklımı oynatma sebebim olabilir. Öyle biriyle nasıl oldum diye. Ama benim için ikiside aynı al birini vur ötekine
Aynen aldatmak zaten başlı başına karakterinin bozuk olduğunu gösterir de :D hemcinsi ile aldatırsa piüüh valla midem kaldıramaz
Neresinden bakarsan bak afedersin ikiside birbirinden b. ok bir durum hdhdfhfh
Ahsj aynen aslında öyle :D
Erkekle aldatırsa güler, şaşırırım. Kadınla aldatırsa kalbim daha çok kırılır. Her ikiside kötü tabi
Karşı cins ile aldatmış olsa daha çok koyar
Kendi cinsi ile aldatırsa o kadar üzülmem :D tabi ki her türlü hayatımdan silerim o ayrı
ihanet soğuk meze değildir, ihanetin hemcinsi karşı cinsi olmaz, ihanet verilen bir sözün yerine getirilmemesi ve saygısızlığın belirtisidir
ben ciddi cevaplar verirken belki sizin hoşunuza gitmeyebilir, belki de başkaları gibi lay lay lom goy goy cevaplar vermemi bekliyor olabilirsiniz ama hayat, yaşamak ciddi bir iştir
Erkeklere hem cins pek koymaz be.. 😂
Hemcinsi ile yakalasam dünya ahret bacımsın der gram üzülmem, zoruma gitmez hiç bi daha oralı olmam 😁
shjs piüüüh Allah’ın belası :D diye yüzüne tükürdükten sonra
Aldatmış..
ne fark eder ki.. şekli ne olursa olsun zoruma gider
Hangisini seçebilirim ki ikisi de birbirinden kötü 😄
En kötüsünü hsjd
Hemcinsiyle aldatırsa üzülmekten ziyade azıcık midem bulanır. Karşı cinsle aldatması da üç beş saniyeliğine kahreder sonra takarım kulaklığımı açarım Serdar Ortaç- Poşet yürür giderim 😄
Aldatma hoşuna giden insanın akıl sağlığından şüphe ederim hangi cinsle aldattığı hiç fark etmez çok kötü ve gurur kırıcı durum Allah kimseye yaşatmasın.
Niye aldattığına bağlı. Aldatma ihtiyacı duydu ise bende de hata vardır. Mutlu olan bir kişi kolay kolay aldatmaz zannetmiyorum. Hatayı çift taraflı incelemek lazım.
Hemcinsiyle aldatırsa daha ağır olur. Rakibim bi kadınsa bi mantığa oturturum belki, bendr şunu bulamamış onda bulmuş derim. Karşı cinste ne bulmuş ne bileyim tuhaf yani
Erkekler hemcinsleri ile aldatildiklari zaman zorlarına gider. Kadınlar da karşı cinsle aldatılınca... Başka erkek tarafından becerilen erkeği erkek olarak göremem şahsen.
Hemcınsımle aldatırsa bende olmayıp onda olan ne var dıye dusunur kafaya takarım ama kendı cınsıyle aldatırsa aradıgının bende olmadıgını bıldıgımden rahatlarım sjsjsj
Kendi cinsi ile aldatmasına gülerdim rezil etmesi de daha zevkli olurdu skwlxndncnv karşı cinsle olması da kalbimi kırmaz soğarım biter
Kendi hemcinsi ile aldatırsa 2 sini bi yatakta tos yaparım. Karşı cinsi ile aldatırsa erkeğin g.. t üne jop itelirim.
İkide iyi değil. Mide bulandırıcı. Sonra insan hayret ediyor. Nasıl farkedememiş diye.
İkisi de kötü kadınla olursa gider o kadını s... Erkekle olursa vururum buyurun :D
karşı cinsle aldatırsa daha çok zoruma gider
Vallahi hiç umrumda olmaz. Ne isterse yapsın. Dünya kadından bol ne var.
Ama karşı cinsiyle aldatırsa o zaman kötü olur.
ikisinde de zoruma gider ama hemcisi ise o gay olan benim olur çalarım banane.
Hemcinsim tabiki öteki daha masum gibi geliyor 😳😅
İkisi de aynı kapıya çıkıyor. Aldatma aldatmadır.
Aldatilmanin her türlüsü canimi yakar ama sanirim en çok duygusal olanı...
Aldatma konusunu çok da dilime dolamak, aklıma getirmek falan istemem.
Hemcinsiyle aldatır aldatırsa. Bende hemcinslerimde olmayan çok şey var. 😏
her türlüsü yıkar beni ama hemcin olayı devreye girdiyse ne oğlancı mıymışmış yanisi 🥺
Karşı cinsle tabikide hemcinsiyle sevişse koymaz bana o kdr
Fark etmez ama hem cinsi bir tik şoka sokar beni 😒
Kızla aldatsın ya, erkekle aldatırsa daha çok zoruma gider.
Fantezi olarak diyelim hemcinsi ile aldatsa zoruma gitmez ama bir kadinla aldatsa zoruma gider kaldiramam kendim aldatmam ama kaldiramam
Hemcinsiyle beraber olarak ikisini kelepçeler gerekeni yaparım
Aldatacaksa hem cinsi ile aldatsın ki, ikisini de zevkten mahvedeyim, ebediyen heteroseksüel olsunlar 😃
Karşı cinsle. Ve aldatılmıştım. Çok kötü zamanlardı inanın... Bi gayle yatmış. Sonra da benimle birlikte oldu. Düşünün iğrençliği. Gerçekten midem bulandı
her türlü yıkılırım ya düşünmesi bile kötü 😑
Sizin ikiside zorunuza gitmez mi?
Gider ama erkekle olması daha bi zoruma gider.
Jdndjxbxbxjx Allah iyiliğini versin
Hakikaten hayır istesen şöylede düşünemezsin onda bulup bende bulamadığı ne diye jdjdndnxnfnjd
Ama düşünsene yani :D bu bana feci koyar. Bir daha beni tanıyanların yüzüne nasıl bakarım sjjd adam gaymişşş djkd
Gırgır yapıyorum ama aldatılmak hakkaten insanın ağzına gider
Şey dersin sorun bende değil ondaymış emin oldum diye jdndndnfbdbfb
Evet 🙄
Karşı cinsi açıklar mısın?
Yani kadınla mı yoksa erkekle mi?
Hayda soru o kadar açık ki, neyini açıklayayım bilemedim
Her turlu zoruma gider. Cinsiyet önemli değil bu zamanda
Ne gğnlere kaldık artık sorulara bak başımıza taş yapmıyor iyi
Aldatılmanın her şekli kötü.
Ülkenin düştüğü duruma bak aw
Kabul edilecek bir şey değil kimle olursa olsun
hiç bir şekilde istemem