Bugün birini dinledim. Kadın sevgilisinden şüphelenip bir kız arkadaşıyla sevgilisini takip ediyor ve bir kadın beklerken başka bir erkekle kendisine ihanet ettiğini yakalıyor. Sonra da beni bir kadınla aldatsan bu kadar canım yanmazdı diyo. Peki Sevgilinizin sizi karşı cinsle mi aldatması daha acıdır yoksa kendi cinsiyle mi? ikiside eminim acıdır ama birisini diyiverin gari ☺️
Sevgilinizin sizi karşı cinsle mi aldatması daha acıdır yoksa kendi cinsiyle mi?
Evlilik varsa ortada hemcinsi ile aldatması en acısıdır. Evleniyorsun g*y çıkıyor bildiğin. Birde üstüne çocuk varsa eyvah eyvah. Dönüşü olmayan bir yol, acı bir deneyim..
İkiside aynıdır. Aldatma aldatmadır. Ve bu durumu bizzat kendim yaşadım. Hemcinsiyle aldatmışdı beni. En yakın arkadaşıyle hemde. Meğerse biseksüelmiş. Ama gerçekten hemcinsiyle aldatması çok zoruma gitmişti
Karşı cinsle aldatması daha acı ben varken bir başka kadına gerek duyması vss.. Kendi cinsiyle olması belki meraktan belki bi anlık hevesten veya biseksüellikten der geçerim..