Birisi sizden hoşlanıyor ise neden teklif etmez? Detayları aşağıya yazdım okumak isteyen varsa?

İnstagramdan biri, aynı il de yaşıyoruz ve kendisi inşaat mühendisi. 2 gün baya konuştuk keyifli şekilde muhabbetimiz aksamadı hiç. Sanki yıllardır tanışıyormuşuz havası vardı ve bi an da hoşlandım. Normalde kimseden bu derece hoşlanmam hayatımda nadir hissettiğim duygular. Dün buluştuk işten erken çıktı, konum için telf. Numarasını verdi gelip beni aldı Avm de Bi kahve içtik, heyecanlı ve şaşkın hallerimizden belliydi ikimizinde bişeyler hissettiğimiz. Sonra eve geçmeden önce fotoğraf çekinmeyelim mi dedi bugünün anısına diye ve bende olur dedim telefonumu çıkardım o fotoğrafları çekti ama çekerken eli titriyordu heyecanı belliydi. Eve geçince ben yazmadım çünkü arkadaşı ile maç izleyecekti. Wp dan bekledim ondan mesaj ama yazmayınca acabalar başladı. Sonra da olumsuz şeyler düşündüğümü sanmasın diye ben mesaj attım. O da cevap yazdı fotoları ona atmamı istedi daha sonraki mesajlar gecikmeliydi. İnstada konuştuğumuz gibi değil de böyle bir mesafe vardı anlayamadığım.. Arkadaşı ile vakit geçirdiğini düşünerek uyuya kaldım. Sabah günaydını da ben yazdım 5 dk sonra cvp yazdı. Bugün de buluşmak istedi ama müsait değildim. Yine böyle aralıklı mesajlar wpdan soru işaretleri oluştu. Hoşlandı mı hoşlanmadı mı ya da ben mi acele ediyorum? Zamana mı bıraktı.. sadece beni tanımaya çalıştığını ve bunu istediğini söyledi. Şunu merak ediyorum madem öyle neden soru sormuyor tanımak için merak ettiklerini falan ve neden hep ben sorayım? Bu beni ona karşı çok hevesli olduğumu gösterir ve uzaklaştırır diye düşünüyorum.

Birisi sizden hoşlanıyor ise neden teklif etmez? Detayları aşağıya yazdım okumak isteyen varsa?