Bu konuda ne düşünüyorsunuz
bi saat telefonda konuştuk 55 dksı o konuşmuştur
artık yoruldum dedim kapattım ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu konuda ne düşünüyorsunuz
bi saat telefonda konuştuk 55 dksı o konuşmuştur
artık yoruldum dedim kapattım ya
Çok konuşmak, konuşurken fazla düşünmemeyle, konuştuğu şeyi yanlış anlayacak veya boş veya saçma konuştuğu için ona kızmayacak, hakkında kötü düşüncelere varmayacak insanlarınların yanında olmayla mümkündür. bu nedenle çok konuşan erkek çevresindekileri samimi ve iyi niyetli bulduğundan, ve ya kendini rezil etmekten korkmadığından çok konuşur.
dolayısıyla çok konuşan erkek aslında sizi ya dost bilmiştir, ya da sizden korkacak bişeyi yoktur, ne iyi ne de kötü manada.
ya da sadece yav he. o da olabilir. bunu da konuşurken çervesinden tepki çekmemesine rağmen devam etmesinden anlayabiliriz. eğer onu dinleyeni dinlerken gülen, eylenen ve ya onunla tartışan birisi varsa sorun yoktur. bunu zaten hep yaptığını bildiği, çevresindekilerin de onu böyle kabul ettiği, ya da o sırada canları sıkılıyorsa ona çok kolay "yeter çok konuştun" diyebileceğini ve onun bundan alınmayacağını bildiklerinden emin olduğunu düşündüğü için çok konuşabiliyorsa, yine sorun yoktur, aklı yerindedir.
ama yine de her türlü, çok konuşuyordur. orada bi itirazım yok...
Konuşkan erkek çapkın erkektir.. konuşacak bir şey bulamayan internette hangi konuyu açabilirim kız arkadaşım ile diyen erkekten daha iyidir.
(çok konuştum yine)
Cevap
7Cevap
Bence çok konuşmak iyi değil
Ses kaydı mı dinliyorsun sohbet mi belli değil. Hiç çekilmez 55 dk iyi sabretmişsin
Ben de normslde çok konusurum ama sevgilim hiç olmadığı için o durumu bilemiyorum
nefret edilesi tipleme
Saygı falan göstermem off çok kötü bir durum
Abartmasin dinlemek de önemli
Sensen normaldir
O ne demek
Dünya tersine dönüyor desene
Konuşmak güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?