Olur tabii ki, hatta bazı kadınlar çok konuşan erkekleri daha samimi ve eğlenceli bulur. Önemli olan ne kadar konuştuğun değil, ne söylediğindir. Konuşmak bir iletişim becerisidir, yerinde ve dozunda olduğunda etkileyicidir. Ancak karşı tarafı da dinlemek şart. Sadece konuşup dinlemezsen karşımdaki sıkılabilir. Ben de yaş ilerledikçe bazı şeylere tahammülüm azaldı, ama doğru insan olunca konuşmak da dinlemek de keyifli oluyor.
Antalya teklifim kabul edildi sanırım tüh aq. Bi dunya masraf gircek dotumuze. Iki erkeklik yapalim dedik kabul etmez zaten dedik. Maksat teklif etmis olmak olsun dedik.
Çok konuşan erkekler, ilişkilerde bazen zorluklar yaratabilir. Sürekli konuşan bir partner, diğerinin dinleme ihtiyacını göz ardı edebilir. Bu durumda, açık iletişim kurmak ve karşılıklı anlayış sağlamak önemlidir. Herkesin iletişim tarzı farklıdır, bu yüzden dengeyi bulmak ilişkilerin sağlığı için kritik. İlişkilerde iletişim dengesi çok önemli. İletişimde dengeyi bulmak, ilişkinin sağlığı açısından hayati önem taşır.
Ah canım ya, insan bazen gerçekten yoruluyor, değil mi? Kafa da durmuyor artık, kabul 😅 Çok konuşan erkekten tabii ki olur ama mesele senin bu konuşmayı kaldırıp kaldıramaman. Belki de daha sakin bir enerjiye ihtiyacın var. Herkesin iletişim tarzı farklı, önemli olan bu şekilde anlaşabileceğiniz biriyle olmak 💕. Ama ara ara kafanı boşaltacak, meditasyon gibi şeyler denesen çok iyi gelir. Kış günlerinde kendine biraz daha şefkat göstermeyi unutma, olur mu? 🌸❄️
Çok konuşan kadından da erkekten de olmuyor. Boş muhabbet kafa şişiriyor. Özellikle son bir kaç gündür buna maruz kalıyorum " aman idare et diyorum kendime " bakalım ne zaman patlıycam..
Çok konuşan ve boş konusan erkek kadar iticisini görmedim onları dinlerken hayattan soğuyorum resmen erkek adam dediğin az öz konuşur , ağzından çıkan lafın arkasında durur
Çenesi düşük erkeklerden hoşlanmam. Çalıştığım dönemde iş yerimdeki bir erkek çalışanın çenesi üstüne gitmezdi. Susmayı bilmez, car car konuşurdu. Ruhumu teslim ediyordum o her konuştuğunda.
Türkiye dahil doğu toplumlarında erkeğe biçilen rolle ilgili bir durum. Kanadalı sevgilim, abd’li f. uckbodyim oldu.
Ben karizma takılayım, gizemli durayım dersen lakabın anında weirdo olur. Tuhaf anlamına gelen bir kelime ama hasta/sapık manasında düşün. Tam tersi dialogue/conversation hatta social network i na nıl maz önemli onlar için. Tabii ne konuştuğun birincil kriter. Boş konuş diyen elbette yok.
Kültürlerarası bir fark. Lokal kültürde durum tabii ki değişir.
Çok konuşan insan bir yerden sonra yormaya başlar arkadaşlar. erkeği ya da kadını fark etmez.. olur, tamam dersin, başlarsın ama bir yerden sonra seni yormaya başlayabilir :)
olmaz geveze erkek sevmiyorum iyi bir dinleyeci olacak konuştugunda da benden başka bir şey konuşmayacak beni ilgilendirmeyen şeylerle beni muhattap edip vaktimi almayacak ya da kendisini ilgilendirmeyen şeylerle muhattap etmeyecek tek derdi benimle mutlu olmalı zaten erkegin dilinin kemigi yoksa orada o kadin durmaz fazla
Benim çenem zaten düşük onunki de düşük olursa aynı notadan çalarsak iyi bir ton olur belki Allah biliyor ki şu an doğruyu söylemiyorum 😂😂 arada kaldım pas geçiyorum soruyu