Ondan hoşlanıyorum biliyor ve karşılık görmedim : /
dün gece ilk defa onu rüyamda gördüm ve uyanınca da şunu yazdım
“Seni rüyamda gördüm ilk defaa 🥺 ya çoook güzeldiii 🥰😄”
Ondan hoşlanıyorum biliyor ve karşılık görmedim : /
dün gece ilk defa onu rüyamda gördüm ve uyanınca da şunu yazdım
“Seni rüyamda gördüm ilk defaa 🥺 ya çoook güzeldiii 🥰😄”
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Umurunda bile değilsen eğer burnunu dibinde dahi olsan hiçbir önemi yok
Ya aslında umrunda mıyım bilmiyorum. Şöyleki mesaj iste kısmı kapalı ben de boş hesaptan takip isteği atıp hesabımı Biyografisine yazıyorum mesajıma eğer hesaba giriyorsa biyografide yazdığımı okuyordur. Muhtemelen okuyor çünkü iste benim attığımı anlıyordur ve bu kadar istek atmamın üzerine illaki engellerdi
Reddedilmeyi kabul etmiyorsun seni kabul edene kadar direniyorsun ama boşuna vakit harcama bence
Yooo bir şey beklemiyorum sadece içimden geçeni söylüyorum ona cevap versin diye değil. Sadece okuyup okumadığını merak ediyorun
İçten içe cevap versin istiyorsun dediğim gibi bence uğraşmak sana iyi gelmez uzaklaş bence
Ya cevap falan beklemiyorum anlamıyorsun galiba mesaj kısmı açık ne cevabı bekleyeyim zaten. Sadece okuyor mudur onu merak ediyorum olay bu
Sanmıyorum biri böyle yapsa hoşuma gitmez
Ama Okumuyor olsa engellerdi. Çünkü yapmadığı şey değil ve ben defalarca bir şeyler yazıp istek attım
Peki sen gerçekten umursadığın kişiye karşı ne yapardın onun yerinde olsan cevap verirdin en azından. Empati yaparsan anlarsın zaten
knk naptınnnnn gel yaz bana taktikleri öğretim ya berbat etmişsin
Taktikleri ben de biliyorum ama taktik yapan biri değilim. Zaten başından beri yanlış yaptım en başından beri biliyor ondan hoşlandığı mı ve dediğim gibi benimkisi karşılıksız sadece içimden gelenleri söylüyorum ona bu kadar
Ya aslında okuyor mudur onu da bilmiyorum. Şöyleki mesaj iste kısmı kapalı ben de boş hesaptan takip isteği atıp hesabımı Biyografisine yazıyorum mesajıma eğer hesaba giriyorsa biyografide yazdığımı okuyordur. Muhtemelen okuyor çünkü iste benim attığımı anlıyordur ve bu kadar istek atmamın üzerine illaki engellerdi
çünkü egosunu tatmin ediyor kim bilir kimlerle konuşuyordur kendini küçük düşürmekten başka bişe yapmıyorsun
Konuşuyordur tabi ne yapayım yani benimkisi karşılıksız zaten düşüp düşmediğim de umrumda değil. Bu devirde birine karşı gerçek duygular beslemek sadık olmak eziklik zaten herkes öyle düşünüyor kimin ne düşündüğü umrumda değil
+18 düşünür
Niye bütün erkekler aynısını yazıyor ne alaka yani neden böyle düşünülüyor
cinsellik
direk kafa oraya gidiyor :D
Ya aslında okuyor mudur bilmiyorum. Şöyleki mesaj iste kısmı kapalı ben de boş hesaptan takip isteği atıp hesabımı Biyografisine yazıyorum mesajıma eğer hesaba giriyorsa biyografide yazdığımı okuyordur. Muhtemelen okuyor çünkü iste benim attığımı anlıyordur ve bu kadar istek atmamın üzerine illaki engellerdi
Sevistigini dusunur
Cunku çok güzeldi demisin ve rüyayı analtmammisin direk seni gordun soyle soyle atiyorum yemek yiyorduk çok eğlenceliydi sonra gezdik parka gittik boyle anlatırsın normalde seni rüyamda gördüm çok güzeldi dersen herkes bunu anlar
Ya aslında okuyor mudur bilmiyorum. Şöyleki mesaj iste kısmı kapalı ben de boş hesaptan takip isteği atıp hesabımı Biyografisine yazıyorum mesajıma eğer hesaba giriyorsa biyografide yazdığımı okuyordur. Muhtemelen okuyor çünkü iste benim attığımı anlıyordur ve bu kadar istek atmamın üzerine illaki engellerdi
Sen direk onla konuşmuyorsun yani neden
Mesaj istek kısmı kapalı ve benim duygularım karşılıksız dediğim gibi. Sizce okuyor mudur onu merak ediyorum
Sana ilgisi yoksa umrunda degildir
İlgi ile alakası yok bunun. Erkekler kendilerine ilgi duyulduğunda böyle şeyleri umursuyorlar umursamak da o kişiyi umursamak demek değil zaten. Kaldıki dediğim gibi o kadar istek attım ki engellerdi girip okuyor olması muhtemel. Sence okuyor mudur?
Hayir
Okumuyor olsa engellerdi. Çünkü yapmadığı şey değil ve ben defalarca bir şeyler yazıp istek attım
Peki okuyor ozman
Mutlu olur
Niye mutlu olsun hoşlanan benim durum karşılıksız yani
Sen mutluluk ol