“Benim psikolojimi mahvettin bile isteye yaptın seni asla affetmicem. Utanmadan biriyle olmamı bekliyorsun kendini rahatlatmak için. Senin yüzünden biriyle olmak ister miyim artık
Senin karın dahil hiçbir kadın benim tırnağım olamaz ama sen bana basit kadın muamelesi yaptın bunu hiç unutma
Karısının ailesine sırtını dayamış aciz bir adamsın sen bunu söylememek için çok susmuştum
Bana bıraktığının bedelini çok ağır ödemen dileğimle”
Senin karın dahil hiçbir kadın benim tırnağım olamaz ama sen bana basit kadın muamelesi yaptın bunu hiç unutma
Karısının ailesine sırtını dayamış aciz bir adamsın sen bunu söylememek için çok susmuştum
Bana bıraktığının bedelini çok ağır ödemen dileğimle”
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Adam evli ve rızanla onunla olmussun muhtemelen senden kurtuldugu için dua edıyordur bunu yazarak konuyu kapadıgını düşünerek , üzgünüm ama gercek bu
Yok popiş korkusu var onda engeli bastım şimdi gidip söyler miyim diye tutuşuyordur. Bana ne istiyorsun gidip ben mi söyleyeyim sileyim mi her şeyi diyordu yalan aw söyleyemez blöftü işte. Güya benle devam etmek istiyor ssanacağım yalan
senle nasıl devam edecekki, durum ortada , karmaşık işler ama hayatın içinde var bunlarda
İşte güya kendisi söyleyip sıyrılabilir ama beni silmemek için susuyordu yersen
Kullanabileceği kadar kullanmak istemiş, eldeki kuş misali, kendisi söylemez ve aslada söylemeyecek, bu filmin sonu
İşte belki ben bir gün söyleyim kimbilir. Bu şüpheyle yaşasın
bence sen yeni bir maceraya yelken aç ve unut ne varsa geride
Zaten bak gör üç ay sonra bu adam başka kadın arayacak. Şu sn karısında pervane olmasının sebebi popiş korkusu değilse ben ne olayım. Bir de bana gün içinde bile aklıma geliyorsun o orada ne halde diyorum işlerim ters gidiyor ah mı aldım diyorum diyordu. Ah almış haline bakın kadının bugün doğum günü kalp şeklinde pasta yaptırıp beraber poz verilmiş
Klasik erkek yalanları sen de yemişsin , sık sık duyduğumuz şeyler
Yoo beni elinde tutmak için kurduğu bit cümle değildi ki neden söyledi onları bilmiyorum
seninle kaçamak yapıyordu bu adam sonuçta , evli olmasını dert etmıyor belkı sende aldıgın zevke bakıyordun , neden gitmeni istesinki? sorumsuz zevk yasagın heyecanı vardı yaşadı, işler karışınca behlül kaçar dedi, olay bu
Mesajları geri çektim çekmese miydim bilmiyorum
ne farkeder, senin değildi ve hiç olmayacak, ilişkiye başlarken bir son görebiliyomuydun?
Böyle konuşmamıştı. Olay son veya başlangıç değil. Adamın bana davranışı. Şu sn normal bi ilişki yaşayamayız yeni bebek var görmüşsündür ilerde belki falan dedi. Benim seninle hiçbir sorunum yok ilerde de olmaz gibi cümleler kuruyordu her fırsatta. Bir kez karısıyla arasının açık olduğunu duydum arkadaşıyla konuşurken benim yanımda. Ayrıca kadın yeni doğum yapmıştı ve adam iş bahanesiyle başka şehirdeydi düşünün siz ne düşünürsünüz?
Ha karısıyla boşanacak mıydı hayır ama ben bana hissettirilen değersizlik duygusundayım. Adam çıkıp bana resmen bozduktan sonra diyor ki başkasını bul evlen yaşın geçiyor bu söylediği de diğerlerinin yanında devede kulak böyle bit sütü cümleler
yani bunun bir cevabı var ama buraya yazarsam sorun olur , sen az cok tahmın edersın
Yok söyleyin sansürlü bir şekilde
Derdi sadece seni s*kmekmis istediğinide bol bol almış, bu tip iliskilerin sonu genelde senin şu anda yaşadığın gibidir pek değişmez, gerisi lafı guzaf
Yazmalı mıyım yazmamalı mı sizce. Sonra içimde kalmasın bunlar
Yazsanda yazmasanda fark etmez, sal gitsin, sende hayatına bak
Yüzü varsa erkeklik gururu incinir
Ben olsam güler geçerim
Acı çeker
Bunu yazan keneininrezil eder
Kes lan
Ben keserimde durum degismez
Bilmiyorsun hiçbir şey bilmeden yorum yapıyorsunuz adam evli sen bana tezil edersin kendini diyorsun ya ben mesajda ne yazmışım okuduğunuzu anlıyor musunuz siz
Senin yaşadığından bizene soruyu soran sensin bizde yoeumluyoruz o kadar