İlk aklınıza gelen demek ki zengindir. Hayır hatta bir işi bile yok. Erkek arkadaşım çok uzun zamandır beni seviyordu. Öyle güzel öyle saf seviyor ki ona da kendime de bir şans vermek için evet dedim. 5 aydır birlikteyiz. Benim hislerim halâ değişmedi. Fakat mantığıma sorunca evet diyor. Bu adam sana sadık kalır, sana destek olur, seni incitmez diyorum. Aşkı boş ver diyorum. Sizce mutlu olunur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılHani deli gibi seviyorum derler ya bu bana hiç mantıklı gelmez. Aklı başında sevmek varken. Kısaca özetleyim lise sonda böyle bir hikaye yaşadım, ilkti çok seviyordu beni ben de deneyelim dedim başlarda sevmiyordum bunu kendisi de biliyor zaten öyle kolay seven bir yapım yok ama zamanla alıştım bana sevgisinden başka doğaya sevgisini, ne bileyim saygısını sevdim. Geçen yıl da askere gitti 1 yıl yoktu astsubay olarak biz dönüm noktası yaşadık bence, çünkü değişmedi, ilk kez para kazandı 13 bin bandındaki maaş da ilk kazanca göre iyi bir miktar. Ailelerimiz farklı mesela nasıl olacak bilmiyorum onun ailesi muhafazakar benimkiler öyle değiller. Farklılıklar var.. hayırlısı
04 Yorumla- +1 yıl
Desene benziyoruz, hakkımızda hayırlısı olsun canım arkadaşım gibi gördüm seni şuanda. Peki nasıl hissediyorsun içinden sevgi geçiyor mu yanii şöyle söyleyim bir sıkıntısı olduğunda korkuyor musun ona bir şey olmasından
- +1 yıl
Tabii ki de. Aşık değilim diye kayıtsız değilim. Sadece bazen doğruyu yapıp yapmadığın hakkında kararsız kalabiliyorsun. Çok uzun zaman umutlanmasın daha çok üzülmesin diye ona çok sert davrandım. Fakat her zaman ona en azından bir şans vermemi eğer olmazsa ikimizin de kendi yoluna gideceğini söylerdi. Ben çok direndim ama daha sonradan bunu hak ettiğini düşündüm ve p şansını verdim. Umarım pişmanlık yaşamayız 🙂
- +1 yıl
Umarım 🙏🏻
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYapma. Benim de böyle bir ilişkim vardı. İyi biriydi, sesini bir kere bile yükseltmedi çok kızdığında bile. Destek oldu, vakit ayırdı. Üstelik durumu da iyiydi. İyi niyetli ve düzgün biri diye birlikteydim. Zamanla severim diye düşündüm ve bunu biliyordu da. Kabul etmişti. Ama bir yıla yakın ilişkimiz oldu, yine de sevemedim bir türlü. Olmuyor yani. Birini sadece iyi biri diye sevemezsin. Her iyi biriyle ilişki kurmuş olursak işimiz düzgün değil yani 😅 Elbette sen bilirsin ama kendim tecrübe etmiş biri olarak tavsiye etmiyorum. Mutlaka bir şeyler seni ondan uzaklaştırıyor. Hatta bazen kendini suçlu hissedebilirsin, keşke onun sevdiği gibi onu sevebilsem dersin ama olmaz bir türlü. Halbuki ortada kötü giden bir şey olmaz. Ama olmaz bir işte. Kısacası yapma.
01 Yorumla
Aynı durumu yaşayan bir arkadaşım var ve yaklaşık ilişikleri 7 aydır falan sürüyor kıza sorsan hani pek aşık değil erkek olan taraf da benim arkadaşım malum erkek olan biraz duygusal ve yıpranıyor aşık olmasan bile devam ettirmek istiyorsan karşı tarafa biraz değer ver hani böyle tek erkek uğraşınca cidden karşıdaki erkek çok yoruluyor kendi arkadaşımda gördüm ha eğer ki zaman kaybı olarak düşünüyorsan ve daha ilerisi olmuyorsa sal gitsin iki taraf da yorulmasın daha sağlıklı
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında insan birşeyler yaşadıktan sonra şunu anlıyor, sevdiğin kişi değil seni seven kişi daha çok mutlu ediyor. Bir ilişkide her zaman cok seven taraf daha cok üzülür. Az seven taraf her istediği yapılan, tatmin edilen, uğruna fedakarlık yapılandır. Sen bu kişi ile evlenirsen seni hep el üstünde tutar muhtemelen. Diyorsan ki ben aşk kadınıyım aşksız yaşayamam, o zaman ayrılmalısın karşı tarafa da yazık en ufak bişey hissetmiyorsan oyalama
01 Yorumla- +1 yıl
Evet genelde ben baskın oluyorum fakat bunda sadece onun çok sevmesi etkili değil, yapısı da bana göre daha sakin. Sevgim ve merhametim ona karşı var. Daha önce asla farklı göremezken şimdi öyle değil. Etrafımda büyük aşk evliliği yapıp kavga gürültüyle anne evine giden birçok insan görüyorum. Evlilik için ölçünün sevgi saygı merhamet ve güven olduğunu düşünerek koyuldum bu yola.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılMutlu olmazsınız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşk diye bir sey yoktur ilk basta zannedersin o kadar sonrasi sevgidir saygidir sadık olmaktır turk kizlari sorunlu ne istedigini bilmiyor herseyi istiyor kendileri 4 4 lük mükemmel kendilerini oyle gorup herseyi istiyorlar ama olmuyor öyle bir elinde seker olsun diger elinde cikolata olsun ikisi olmaz birisi olur ikisi de ayni seydir zaten ama turk kizlari istedikce istiyor bir de sıkılıyorlar nasil oluyorsa artik iste boyle oldugu icin turk kizlari hic bir seye ayak uyduramiyorlar kendilerinin bos oldugunu gorseler zaten ortada sorun kalmaz
13 Yorumla- +1 yıl
Klasik türk kızları tiplerini yapacak biri değilim aslında. Bu daha çok bazı erkeklerin çok fazla ilgi göstermesinden kaynaklanıyor ve bu da birçok kızda psikolojik gerilemeye (ilgi müptelası) sebep oluyor... Ben işin gelecekçi boyutundayım yanımda dimdik duracak biri, hastalıkta sağlıkta sevecek sayacak birinin varlığına önem veriyorum. Bu yüzden aşık olmasam da bunları onda gördüğüm için bir şans verdim
- +1 yıl
Oğlan gayet iyi sorun yok eğer sen de dediğin gibi buna bakıyorsan sorun yok bu kadar sorgulaman olmuyor hele ki başkalarıyla yapmak bu yarar değil zarar getirir sana
- +1 yıl
Evet haklısın. Bazen arada kalıyor insan tabii. Yapılan yorumlar genelde olumlu zaten. Teşekkür ederim
Senin sevmenden çok daha önemli olan şey karşındaki kişinin seni senin onu sevmenden daha fazla sevmesi ya da sen sevmiyor olsanda o kişinin seni çok sevmesi en önemli şey bu. Eğer günün birinde ikinci kez evlenmeye karar verirsem önem verecegm tek şey bu.
16 Yorumla- +1 yıl
Birlikte zaman geçirince sıkılmıyorum. En iyi arkadaşım dostum diyebilirim. Ve akrabam da aslında bundan dolayı iyi tanıyorum. Yeri geldi aynı evin içinde de zaman geçirdik. Kendinden önce beni düşünüyor hep ve bu onun yapısında olan bir şey. Siz daha önce aşk evliliği mi yapmıştınız?
- +1 yıl
Geçmiş olsun. Söylediklerimizi dikkate alacağım. Aslında zamana bıraktım biraz. Çünkü bazen kendimi çok sıkıyorum "Aşık değilsin" diyerek falan. Ama ona mantığımla baktığımda şunu diyebiliyorum "Ben bir kaza geçirsem ve elden ayaktan olsam bana gocunmadan bakar" böyle bir tanımlama yapabiliyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin yaşadığın durumun aynısını bende yaşadım, gerçekten çok güzel seviyordu ve onun sevgisi beni çok etkilemişti, zamanla ona karşı duygularımın değiştiğini fark ettim, istemiyorum etmiyorum diyordum sonra bir anda vazgeçemez oldum. İlk kez böyle bir erkekten böyle sevgi gördüm. Sonrasında benim bir kaç hatamdan dolayı ayrılmak zorunda kaldık şimdi hala aklım onda onu kaybettiğim için çok üzülüyorum
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet ama senin ona karşı beslediğin duygularda çok önemli ben çok kısa sürede tutulmuştum ona ama senin baya olmuş sanırım
Cevap sahibi+1 yılHayırlı kişi o ise zaten olur düşünme zamanın akışına bırak
Cevap sahibi+1 yılEn iyisini yapmışsınız, hakkınızda hayırlısı olsun, ben teşekkür ederim 🙏
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Seni seveni zehir olsa da yut. Seni sevmeyeni bal olsa da unut."
Sevdiğin kişi ile birlikte olmak elbet daha güzel, ama o seni sevmiyor ise hayatın zindan olur.
Sevmediğin ama seni seven ile birlikte olmak ilk bakışta çok da güzel gelmiyor. Ama hayat boyu mutlu olmak için bir şans var elinde. İnsan sevildiğini bildiğinde mutlu olabiliyor.
Bence ileride onu sevecek ve ona aşık olacak bir neden bulacaksın. Şans ver derim.16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl"Kaldı mı ya böyle düşünen kadınlar" diye düşünüyordum. Harbi kalmış :)
Çevrende olumsuz yorum yapan hiç kimseyi dinleme. Sen kalbinin sesini dinle. Bir ömür mutlu olacağınıza inanıyorum.- +1 yıl
🙂 genelde olumlu yorum yapan da var, aşık değilsen devam etme diyen de var. Sanırım biz kötü muamele görmeye hayran bir milletiz, bize ilgisiz olan aşık oluyor, ilgi gösterene ise nötr kalıyoruz. Ben bu kalıpların hepsinin farkın olduğum için kendimce devrim yaptım "Herkes sevdiğini seçer, sen seçtiğini sev" dedim ve onunla bu yola başladım. Güzel görüşleriniz için çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılTürk kızlarında umudu kesmiştim, umut oldun ^^ Teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim.
Yazdım bir kenara. Geri dönüş olarak mesaj atacağım :D
Boş ver aşkı ya aşk da ne gayet de mutlu olursunuz anlaşa biliyormusunuz önemlimi senin için o adam önemli olan o bırak kendini ilişkine sürekli onu mutsuz mu edecem diye düşünme denemekden zarar gelmez olursa kendiliyinden olur zaten hayat bu yaşamadan bilemezsin hakkında hayırlısı mutluluğu yakalarsın inşallah
10 Yorumla
+1 yılyorum yapma gereksinimi duydum çünkü ben kendi beynimin olup olmadığından şüphe ettim çünkü aşk yok ki misal kızı yüzü içime sindiyse kızı severim 2 alternatifle ne demek istediğimi söyliyim 1- kızı çok güzel görürüm diye severim çok güzel diye aşık olmam 2- yanıma yakışıyorsa severim yani merak etme kimse aşık olarak evlenmiyor yüzüne bakıyorsun beğendiysen tamam ama sen aşık olmayı bekliyorsun ben burada şunj anladım sen erkeğin yüzünü yakışıklı bulmadın
04 Yorumla- +1 yıl
hiçbir erkek yüzünü beğenmediği kıza aşık olmaz beğenmek hoşlanmak aşık olmak bunlar farklı kavramlar insanlar genelde 2. si olan hoşlandı mı sevgili olmak istiyor
- +1 yıl
ben şuna inanıyorum misal ben bi kızı seviyorsam o kızın bana bakma ihtimali var diye
Kız kardeşim de aynı durumdaydı. Sonradan sevdi aşık oldu. şu an gözü ondan başkasını görmüyor 🤗
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok güzel bir şey, çok sevilmek güzel bir duygu olmalı. çünkü senin sevdiğin seni çok çok üzüp ezebiliyor, bir anda vazgeçedebiliyor. ondan emin olman çok güzel 🙆🏻♀️
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkaybetmeyin derdim, çok güzel gerçekten 🥺
Cevap sahibi+1 yılbenim yok, ben çok sevmiştim ama olmadı. inşallah, teşekkür ederim 🌸
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla öyle deme. Belkide iyi hissettiklerin sadece iyi bir manipuleden ibarettir. Bunu iyi düşün. Ben hiç tavsiye etmem. Aklima şu Nalan hayrı geldi. Sonrasında evlenince başına boğa olmasın aman dikkat et. Benim düşüncem bence mutlu olamazsın. Kafana takip buraya soracak kadar olmuşsa demekki yolunda gitmeyen birsey vardır. O kişi seni özel hissettiriyor belkide ilk seni sevendir koşulsuz şartsız ama kendi değerimizi bilelim. Yoksa tepemizede çıkarlar. Hatta onlara kalmaz sevmediğin birini sevmeye çalışma acısı bizi içten içe öldürür.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İlla aşık olman mı gerekir birlikte olmak için? Hayır. Karşılıklı saygı varsa yeter
12 YorumlaDaha çok mutsuz olursun. Zorla güzellik olmaz maalesef.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılZor olur bence. İlerde evlenirsen evdeki hareketleri batabilir rahatsız edici özellikleri ortaya çıkabilir. Aşık oldugun adamda bunlar batmaz göz ardı edebilirsin ama bunda ise acı çekerek susmak zorunda kalırsın 👌
02 Yorumla- +1 yıl
Öngörülür şeyler olmuyor tecrübeme güvem yaşandı ve bitti saygısızca ✌️
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesele ask değil güvendir ask gider ilk sevismeden sonra sevgi bakidir.
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİletisimde seffaflık , şahsi zamanlar birbirine girmiyorsa ve eğlenerek geciyorsa o doğru bir iletisimdir , sevme duygusuna sahip misin bunu kendinde ve onda hissediyor musun gerisini düşünme
Cevap sahibi+1 yılAsk faktörü olmayınca sürekli görüşmek veya görmek istemeyebilirsin , aşırı bir heyecan olmaz bu islerin iyi gitmesini saglar ama yetmeyip seni arayisa da itebilir. Duygusal etkilenme kısmı cok önemlidir. Bu ask duzeyindeyse herseyi göze alırsın gerisini düşünmezsin, sevgi duzeyindeyse aklına yatan ve hosuna giden seyleri göze alırsın yatmayan kısmı da düşünürsün.
Cevap sahibi+1 yılBu noktada senin kendine sans veriyor olman gerekiyor ask cok baskadır hic konusmadigin ama bakışı gülüşü veya bir anlık sıcaklığını aldığın birine aşkla bakarsın birileriyle konusursun ama yataga gittigimde aklın onun ne durumda olduğudur ya da yarın onu görüp gorememendir o cok guzel veya cok yakışıklı cok zengin vb hiçbir sıfata sahip degildir ama senin icin olmazsa olmazdır , bu durumda karşılık faktörü devreye giriyor karşındaki de o duyguları hissedebiliyorsa mutlu olursun aksi durumda platonik, sevgide ise konusuyorsundur vakit hos geciyordur ama yarin gormesem de olur vardir , aklin baska seylerle rahatlikla mesgul olabilir bu hayatini surdurmeni etkilemez ama cok sicak baglar da kurmayabilir iki asik bir araya gelince hic konusmadan anlasabilirler cunku bakisllari zaten konusuyordur onlarin iki sevgili ask duzeynde olmayan sevgide konusma olmazsa sogukluk girer ama askta her zaman tazedir o his birbirlerini seneler sonra gorseler bile ilk gordukyleri gibi bakarlar hep , bu bir anlık bir elektrik ask dedigin , sevgi surecle olusan birsey yani diyecegim su ilk etapta bayıldım demiyorsan zamanla en fazla seversin. Ask kusurlara kör eder ama sevgi sadece hosgorur yani karar verirken mantigin devrededir. İsin ozu ise mutlu olmak mutlu oluyorsan devam.
Cevap sahibi+1 yılKendinizdeki o umut yesermeye hazır ve uzun sureli bir iliskinin temelini atıyor bence kacırmayın, eger o da aynı sekilde ise yıldırım aşkı gibi birsey olmadan da güzel bir iliskiye döner.
+1 yılAsk sanip sevenler sonrasinda husrana ugruyor sizin birliktekiginiz bence daha köklü kalici hani sende ona karsi bir hissizlik bir iticilik varsa zaten tutaniniz yok demekki sizde hosnutsunuz vesselam
16 Yorumla- +1 yıl
Olur olur bak evlenen kac kişide bu ask dedikleri heycani yasiyor hatta cogu tahammul bile edemiyor niye o sannettikleri sey aslinda sanmadiklari seyler imis bence sizde olmasi gereken hissiyat var simariklik ask degildir cogu ask kavramıni bilmiyor abartiyor sonra tepe taklak dusuyor, senin ona hissin var mı yokmu onemli olan bu onun la ayni yastiga bas koyabilecekmisin gonlun ne diyor
- +1 yıl
İnsaAllah insaAllah saygi ve sevgi ile zamanlada muhabbeti yakalarsin onunla gecirecegin gunun neseli huzurlu olur onu gun icinde dusunuyorsan ne yapiyor ne ediyor diyebiliyorsan devami gelir ama hic umrunda olmuyorsa buda saman yemekten ileri gitmez onunla bir seyler yasamayi dusun mutlu ol tatile filan gittigini mesala yani sadece iylik le merhametlede kalmasin gulebilin beraber heycanlanin ergen gibi olmasada
- +1 yıl
Eywallah Allah yardimsiniz olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılOnu görmek için sabırsızlanıyor degilsen, onu düşünmek bile seni heyecanlandirmiyorsa, görünüm ilgini çekmiyorsa ki bu konudan bahsetmemissin evlilik yoluna girme ve ona kesin umut verme...
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı. kesinlikle haklisin sana sonuna kadar katiliyorum eminim cok mutlu olur sun
10 Yorumla
+1 yılOlursun bence aşk çok saçma mantıklı olanı yap sana iyi gelecek olanı
10 Yorumla
+1 yılOnunla Bu Şartlarını Otur Konuş Ve Yazıya da Dökmelisin kiii
Ne zaman Şeytana Uyacak Olsa Yazıyı Görüp Aklı Başına Gelmesi Lazım026 Yorumla- +1 yıl
Müsait misin Aynısını Yaşadım Anlatmak istiyorum
- +1 yıl
Bi Kıza Öyle bir Kapılmıştım kii
Kız Bana Gerçekten Gülümseyerek işkence Yapsa inanki Canımın Acıdığını Söylemezdim
Sırf Benimle Daha Çok Zaman Geçirsin diyee
Böyle bir Şeyi ilk defa Yaşıyordum ve Kızın Vücudundan Farklı #LAV gibi bi Enerjinin Çıkıp Yere Doğru İNDİĞİNİ Hissediyorsum Adeta Görür Gibiydim Ve Çok Daha Fazlası Varda Bizim iş Olmadı.
Kızın Gözü Çok Yukarıdaydı... - +1 yıl
Ve Ben Yıllarımı Ona Harcadığım Halde Giderken bi Sarılmadı bile Bu Çok Zoruma Gitti Ve Hiç Yazmadı
Ömrünü Bi Kadına Adayacak bi Erkek Neden Hala Evlenemez kiii
Allah Adildir İnşAllah Cennette Evlenirim... - +1 yıl
Allah mesut etsin
Yaşlar kaç - +1 yıl
Nasipse Olsun inşAllah
Kapalı birimisin - +1 yıl
Bende Nasipse Böyle biriyle Evlenmek isterim...
- +1 yıl
Eski Sevgilim bana büyü yaptırmış Yüzüm hiç gülmedi Elimi Nereye Attıysam Kurudu
- +1 yıl
Ölüm büyüsüyle Papaz Büyüsü Yaptırmış.
- +1 yıl
Bunu Yapan Kız ilk Aşık olduğum Kızdı Ve Bu Kızdan başka hiç kimseyi Bu kadar Çok Sevmedim Sevemedim Sevemiyorum 😔😪😔😪
- +1 yıl
Bozamadılar Artık Yaşamak bile istemiyorum
- +1 yıl
Neden Olacak Aşırı derecede #KISKANÇLIKTAN Zaten Hased Kıskançlık Büyüye Nazara Yöneltiyor insanları
- +1 yıl
Zaten Bütün ilişkilerde biri iyi biri Kötü Rolünü Oynuyor illa Biri Zulmedecek
Öldürse Daha iyiydi Bu Şekilde Yaşamak Çok Zor Oluyor
Senin gibi Masum Tesettürlü biri Karşıma Çıkar mı 🤔🤔🤔 - +1 yıl
Ben öyle bir insanım ki İnsanların yapacağı şeyi hissedebiliyorum düşüncelerini hislerini veya Söylemek istediklerini hissedebiliyorum büyü yapan kızı da uyarmıştım eğer bana büyü yaptıysan Lütfen onu bozdur demiştim Yani onun bana büyü yaptığını hissetmiştim bozdur diye de uyardım onu ama bozdurmayacağını da biliyordum beni umursamıyordu zengin birini bulmuştu onunla evlenecekti onunla da evlenemedi çünkü çocuk iflas etti ve intihar etti hiç kimsenin Elinden sevdiği alınmaması gerekiyor benim yüreğim kor gibi yanarken kendilerinin mutlu olacaklarını sandılar
- +1 yıl
Seni seven çocuk İnşallah senin kıymetini ömür boyu bilir benim sevdiklerim hepsi çekti gitti kimse değerimi bilmedi evine sadık ahlaklı güvenilir biriyim kimseye kötülük yapmam Çünkü Hepimize Allah yarattı Allah'tan korkarım kimseye de zarar vermem İnşallah Birbirinizin kıymetini bilirsiniz
- +1 yıl
Yüce Allah hepimizden razı olsun ❤❤❤
+1 yılyani bir köepkle de bu hisleri yaşarsın.
insanları kullanmaya gerek yok kendi kişisel tatminin için01 Yorumla- +1 yıl
Kişisel tatmin mi olur bu?
+1 yılAşık olmaya gerek yok. İçin de duygu varsa ilişki yaşamana yeterli. Aşk ve sevgi kimi insanda zamanla oluşur veya zor oluşur. Duygun varsa devam et yoksa ümit verme.
00 Yorumlaaşkı boş ver o hiç bir işe yaramaz.. sen mantığa bak
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Aşk önemli değilde ki, sende seviyorsan saygi duyuyorsan ona yürür heleki sana o kadar değer veriyorsa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
+1 yılSana film onerisi... selvi boylum al yazmalim😊 aşk nedir aşk emektir
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ilk başta oleydim aşık değildim beni kendine çekti bağlandım hatta saplantili şekilde şimdi beni önemsemiyor şikayet ettiğimde bana tavır yapiypo beni sevmiyor umarım senin başına öyle gelmez mutlu olursun😔
01 Yorumlaİlerde bunlar yetmemeye başlar sıkılırsın ona yazık edersin kendine yazık edersin...
05 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar değişir Elif hanım zaman değiştirir şartlar değiştirir imkanlar değiştirir iyi veya kötü yönde aşk baki kalmaz maalesef aşk zamanla sevgiye dönüşür bı evliliğin surdurulebilmesi içinse sadece aşk ve sevgi yetersizdir bu yüzden biter sabır gerekir saygı gerekir sorumluluk gerekir hoşgörü gerekir bu yüzdendir ki eski evlilikler daha uzun sürerken şimdiki evlilikler aşk sevgi üzerine kurulsa dahi hemen bitiyor bende evliliğimi aşk sevgi üzerine kurdum yani öyle zannediyordum ama sevdiğim adam zamanla değişti canavara dönüştü işin içine para girdi parayı bulunca beğenmez oldu şiddet girdi isin içine şu an küçücük evladına bile babalık yapmaktan aciz hem anneyim hem babayim
- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun. Ben de karışımdaki kişiye objektif bakabildiğim için onu ve ailesini tanıdığım için (kendisi aynı zamanda akrabam) bu şansı verdim. Bu adam bana baskı ve şiddet uygular mı diye çok sordum mesela. Emin olun çevremdekiler "o değil sen ona şiddet uygularsın" diye espri bile yapıyor. Bunları göz önünde bulunduruyorum. Tabii hayat bu ne oalcağı belli olmuyor
Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı. aşk olmadan ben evlilikte yapmam ilişki de ilerletmem. o yüzden bunun cevabını kendin vereceksin bence
00 Yorumla
+1 yılbiraz gerçekçi olalım bunca zaman sevemediysen dahada sevemezsin senin tek amacın yalnız kalmamak
00 Yorumla
+1 yılAşk değilde seviyorsan devam edilir ama sevgide yoksa sadece arkadaş gibiyse olmaz
03 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısınolsun sevgi varsa olur gibi
+1 yılOlunmaz. Etkilendiğin birisi olursa pişmanlık yakındır.
00 Yorumla
+1 yılsevmediğin için davranışların incitici olabilir zamanla ilişkiniz bozulabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSenin sevdiğin ile değil seni sevenle ol diyorlar doğru mu acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyürümüyor o ilişki. ben cocuklu bir kadını sevdim hemde cok sevdim. hayatın en güvenilir en fedakar erkeği oldum. cinsel ilişkide yaşadık ama beni sevmiyordu aşık değildi sadece mantıken böyle bir sevgiyi kaybetmek istemiyordu. pek bi fedakarlık yapmıyordu beni özlemiyordu. ve bi gün cok basit bir sebepten bitirme kararı aldı. kısacası mantıken biriyle ilişki gitmez hissetmen gerek onu içinde.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılben mantık ilişkisinin doğru olduğunu düşünmüyorum.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe desem bilemedim ama ne bileyim iyi düşün derim her zaman mantık olmaz derim..
00 Yorumla
+1 yılOlamazsın. O boşluğu doldurmaya çalışırsın sürekli.
00 Yorumlaİnsanın önce huyunu suyunu seversin eğer ergen değilsen.
00 Yorumla
+1 yılAşksız mutlu olur musun bilmem ama onu mutsuz edeceğin kesin. Y A P M A
00 Yorumla
+1 yılaşk zamanla biter zaten. Sevgi saygı varsa devam et.
20 Yorumla
+1 yılEvleneceksen de ona iş bul
çocuk değiliz de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ona neden aşık olmadın knk onu açıklasan
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAkışına bırak zorla güzellik olmaz. Hakkında hayırlısı olsun.
bir süre sonra adam senden o içtenlikle gelen şefkati sevgiyi göremezse o da bir noktadan sonra yıpranmaya, yorulmaya başlar. yani bilemiyorum ama çok devam etmez gibime geliyor
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır olmazsın, onu da mutsuz etme bence düş çocuğun yakasından
01 Yorumla
+1 yılBana Göre Aşk da en başarılı kadın erkeği çapkınlıktan vazgeçirebilen kadındır
Sana da başarılar diliyorum00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılher zaman mantık yürümüyor çocuğun duygularıyla oynama en yakın zamanda ayrıl
00 YorumlaÇocuk ilk etapta çok mu üstüne düştü? Yani kendini biraz daha ağırdan satsa acaba daha mi etkileyici olurdu?
03 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz hoşlanırsan istediğin gibi biriyse gerisi gelir benim istediğim dengesiz istemedi beni şimdi gitsin aldatılsın değer görmesin başkasını bulunca
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilim yok de nolursun sevgilim yok de🥰❤️
00 Yorumla
+1 yılUmarım o da sadece verir diye devam ediyordur
00 Yorumla
+1 yılAşk çok aldatıcı bir şey zaten inanki, ve 2 sene sonra bir bakmışsın aşkın a’sı kalmamış. O yüzden böyle devam et bence
00 YorumlaBence mutlu olunur.
10 YorumlaOlursun inşallah hakkında hayırlısı olsun.
10 Yorumla
+1 yılhahahhaha :D :D siz herşeyide aşk sanmayın sevgi önemli :D: D
00 Yorumla
+1 yılMevcut zamanı düşündüğünde mutlu musun
08 Yorumla- +1 yıl
Bu adamı hayatından direkt çıkar:)
- +1 yıl
Aslında kararsız kaldım. Genel olarak ilişkilerde tecrübesiz bir kadın mısın
- +1 yıl
Aşk çok basit bir duygu ve kısa süreli. Sevgi çok güçlü kıymetli bir duygu. Adamı seviyor musun?
- +1 yıl
İstediğin güven duygusu temelli ise bu adam seni üzmeyecek.
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bana göre değil.
01 YorumlaOlmaz sevmiyorsan katlanamazsin
02 YorumlaSevişme için aşk satt degil
04 Yorumlasen sevmiyosan mutlu olmazsın
11 Yorumla
+1 yılSen deli misin ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Olur musun bilmemx ben olamam
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aşık değilim ama bana sadık kalır, destek olur, incitmez diye devam ediyorum. Mutlu olur muyum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler