- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılZaten görünüş görünüş diye bu hale geldiniz yaa sorsan sen dünyanın en güzel kızısın bir tek sen varsın başkaları çirkin sen güzelsin mükemmelsin türk insanı böyledir özellikle türk kızları kendilerini hep üsten görüp en mükemmeli oynamak vardır ama sonları hep hüsran olur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet mümkün kesinlikle. Kendine bahane uyduruyorsun bi ilişki yaşamaya korkuyorsun muhtemelen:) En azından 2 kez görüşmeden kimseyi reddetme. Birde eğer hala "beğenemiyorum" diyorsan 1 kere öpüş 😊 Kararın değiştiği zaman gelirsin yoruma:)
08 Yorumla
Soran+1 yılevt ben biraz korkuyorum , dudağı da çok güzel😬 ama yapamam
Cevap sahibi+1 yılÖpüşmek çok güzel sıcacık😘
Soran+1 yılhiç öpüşmedm🤔
Cevap sahibi+1 yılBişey olmaz canımmmmm
Cevap sahibi+1 yıl@Alp_635 Aynen rahibe teresayız biz :D Ya git yorumumun altından. Kız hayatında hiç öpüşmemiş. Öpüşmeyen insan mı olur? Öpüşse, biraz oynaşsa aslında bir ilişki yaşayabileceğini anlayacak. Korkusu geçecek. Gözü açılacak. Git yorumumun altından. Millete korku vere vere milleti vajinismus yapıyorsunuz. Defolun gidin artık.
- +1 yıl
Benim muhakeme yeteneğinden yoksun cahil muhatabım :)) İnsanları da kendin gibi 0rspulaştırma istersen. Anlıyorum senin kanında biraz f@hişelik var ama insanlarl kötü yola sevk etmeye de hakkın yok. Bunlar özel ve mahrem tecrübelerden sadece hayatının aşkıyla, evlenince tecrübe edilir. Sosyolojik olarak da böylesi evliliklerin daha kalıcı ve mutlu olduğu kanıtlanmıştır. Senin fikrinin egemen olduğu ilişkileri görüyoruz en az 3-4 ilişki geçirip gidiyorlar bir türlü kalıcı güzel deneyim yaşayamayıp 30 yaşlarına gelince evde kalmış cırtlak kadın gibi feminist oluyorlar sonra.
Cevap sahibi+1 yıl@Alp_635 Ben feminist değilim. Rahibe teresa da değilim:) Kimse bana ne yapmam gerektiğini söyleyemez. Hele ki senin gibi doğruyu sadece kendisinin bildiğini söyleyen biri? Asla. Senin karşındaki insan 0rospu ya da hayat kadını değil ama eğer bu kelimelerin ne anlama geldiğini öğrenmek istiyorsan dönüp aynadaki siluetine bakabilirsin:) İnsan ne kadar çok ilişki yaşarsa aslında herkesin "aynı" olduğunu, asıl önemli olanın bizim "tavırlarımız" olduğunu farkeder ve ilişkisinden gerçekten ne istediğini """anlayarak""" en ekonomik yoldan buna alışır. Kimin ona uygun olup olmadığını kısa sürede anlar. Git cinsellik korkun ya da evlilik korkun varsa bunu halledebilecek yerlerde sorunlarını çöz, millete de bulaştırma. Hadi canım:)
Sohbetin sonlarına doğru tatlı gelmeye başladı demişsin. Bu sizden "siz" olabilme ihtimalini güçlendirir. Eğer ki hiç ısınamamış olsaydın zamanla da sevemezsin derdim ama madem az da olsa bi oluru var gibi duruyor. Şans ver derim.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Kâlp ve akıl uyumu varsa bu kıymetli bir ortaklığa gidebilir. Önemli olan iç sesinizin, kâlbinizin cümleleri.⭐
#tubasueda 🍀🍀00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey başta olmadıysa sonradan da olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılbiraz etkilendim
Yasin max 24 sanırım simdi sana soyle soyleyeyim görünüş 30 undan itibaren zaten gitmeye başlıyor yani 40 ında o tanıdığın filinta olucak sana somon ya da kuru kayısı, huyuna bakacaksın kafa dengi olmasına bakacaksın ben bununla oturup saatlerce eglenebilir miyim buna bakacaksın huysuzlandiginda cekebilir miyim yoksa tipi cok mukemmeldir ama gunde 50 kisiye yol yapiyordur sen oylece telefon baslarinda beklersin , saatlerce haber cikmiyordur aksam cok calistim diyordur ama butun gun surtuyordur ama yakisikli , tonla para yiyordur ama sana gelince kurusu dusunur yani diyecegim tipine degil aliskanlikklarina davranislarina onem ver
10 Yorumla
+1 yılBu durum bir erkeğin başına gelseydi. Dışını sevmedigim kisinin icini merak etmem firsatta vermem diye olurdu genellestimeyeyim de yine 😀 Bizler ama cok yınlu bakip tutulur bir tarafı var mi diye şans verebiliyoruz 😀 Senin konuna gelirsek zaman gecirdikce bazi seyler yerine oturur. Değerlerin dogrultusunda sana hitap ediyor mu tanimaya calis.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu durumu bir erkeğin gözüyle söyleyeyim kız orta düzey güzel sevgilim yok asık da degilim bari takılayım ;aksi tüm durumlarda yani ortada cok guzel denecek biri varsa olma ihtimali barindiriyorsa o ihtimal yasadigi surece orta duzey olan kıza isim var gitmem lazım veya biz arkadasız denir.
+1 yılCiddiyseniz evlenin diğer türlü zinaya yol açar zinada en büyük günahlardan biridir ahirette azabı çok kötü ve dayanılmaz istersen araştır ve hem ne ölebiliyosun nede dayanabiliyosun çok kötü deme al çakağı eline dayanabildiğin kadar sadece 1 parmağını ateşe koy beklet çok kötü olur işte azabı bundan katlarca daha kötü ve bilki burada nasıl irademiz varsa ve kendimizi hissediyosak ahirettede öyle
128 Yorumla- +1 yıl
Ki insan zaten sevdiğiyle hayatı paylaşmalı öyle sevgili gezmek güzel değil zaten eğer iki tarafta ciddiyse evlenilmeli hem sevgili yapmacık gibi gelmiyomu
- +1 yıl
Simdi sorum su astral olarak gittin döndün mü de ahirette de öyle diyorsun , ikincisi bir sürü var burada o dediklerinden hepsi de gayet güzel yaşıyor neden? Üçüncüsü ya tum felaketler yanarak mi oluyor da atesten düşünüyorsunuz cehennemi ne biliyorsun dondurucu soguk olmayacani? Hatta hissiz olmayacanı?
- +1 yıl
Harbiden nickinle cevap vereceğim sana ciddimisn yahu sen😂 kız burada ne soruyor sen ne anlatıyorsun kardeş iyimisin
- +1 yıl
Ahahhahaha harbiden ya 😂😂
- +1 yıl
Hep böyle yazanlar o kötüledikleri insanlardan daha sapık olurlar zaten bunlar hep bastırılmış duyguların kurbanı olan insanlar
- +1 yıl
Evet evet genelde gerçekten ateist olan insanlar çok zeki olan insanlar oluyor. Bu günümüzdeki özentilik için ateistim diyen asalaklardan bahsetmiyorum bu arada. Zararlı insanlar değiller aksine çok merhametli ve insanlığın hayrına faydalı olan kişilerdir
- +1 yıl
Adam gayette güzel yazmış
- +1 yıl
Aynen kimse cennet ve cehennemle alakalı bir şey sormamış adam kendi kendine gelin güvey olmuş 😂😂
- +1 yıl
Zaten bunlar söylenmediği için öğretilmediği için bu toplum bu hale geldi ya işimize geleni yaparız işimize gelmeyeni atarız ama sonunda bir şey olursa da bizim yanlışımız olmaz asla yanlışı doğru belleriz doğruyu yanlış belleriz işimize ne gelirse artık her şey bize göredir işte ana baba bir şey öğretmeyince olmuyorr bu toplumun ahlakı bu yüzden bozuldu
- +1 yıl
Ya bilenler o hacılar hocalar çok mu masum sanki o yüzden mi küçük çocukları taciz ediyolar, bütün pislikleri dökülüyor ortaya. Kimseye bunu bu şekilde aşılayamazsın herkes kendinden sorumlu bu hayatta sen nasıl biliyorsan öyle yaşa yaşamayanada saygı duy kimse sizin doğrularınza göre hareket etmek zorunda değil
- +1 yıl
Aksine bunlar öğretildi ve ögretenlerin aslında nasıl oldukları ortaya cıktıgı icin anlatılanların aksine bir dünya düzeni oldugu icin böyle oldu kimsenin yasantısını veya ne öğrendiğini kiyaslayamazsin herkesin başka başka tecrübeleri var kimse kendiliginden ya ben şöyle olayım bunları taslayayım dıslayayım vs diyerek olmuyor herkesin bir düşünmesini saglayan birsey var bir yerde ahlak olması için korku unsuru lazım değil ortak değerlerin olusması yeterlidir. Dinsizse ahlaksızdır zihniyeti kadar yanlıs bir zihniyet yok , Şu an ülkede din başta ama cumhuriyet tarihinde görülmemiş düzeyde günah ahlaksızlık yalan var ee bunlar ogrenmemis miydi
- +1 yıl
@ahugungor54 Ortada senin doğrun benim doğrum yok ortada doğru neyse o vardır kimse kafasına göre doğru yanlış belirleyemez o bahsettiğin hacılar hocalar kim acaba kendini doğru çıkarmak için başkalarını örnek vermeye kalkmana gerek yok yanlışı yanlışla kapatamazsın ben senin yanlışına saygı duymam ortada bir yanlış varsa yanlıştır o kadar sen yanlış yapacaksın ama doğru olacaksın nasıl oalcaksa kalkıp işine gelmeyen yanlışı göstereceksin olmuyor öyle bir de saygı duy diyeceksin onu bir geçeceksin sen yanlışa saygı duyulmayacağını bil yanlışını doğru gösterme yanlışını kabullen yanlış yapıpta arkasına sığınma bu toğlumun bozukluklarından bir tanesi de budur her pisliği yapar yapar sonra ben bir şey yapmadım ki olur bir yerde bir şey görür onlara laf yapar önde gideni kendisidir ama arkada gittiğini sanır işte bu ülkenin bu halde olması namussuzluğu ahlaksızlığın edepsizliğin hayasızlığın serefsizliğin dibini yaşamasıyla bu hale geldi kimse de rahatsız değil tabi işine gelene dokunmadığın süre rahatsız değil işine gelmediğine dokun yaygarayı basar neyse sen ve senin gibiler anlamaz anan baban bir şey öğretmediyse sana bu zamana kadar kalkıpta bir başkası öğretemez
- +1 yıl
5 gün olmuş ben şimdi az önce hepsini daha yeni okudum ve sonmohikan doğru ve çok güzel yamışsın ellerine sağlık banada yazıcak bişey bırakmadın he 🙂
- +1 yıl
İşine gelmedi anca böyle bişey diyebilirdin demişsinde zaten
- +1 yıl
İsime gelmeyecek birsey yok , inanana saygı duy , inanmayanı dısla sonra vay efendim biz hoşgörü diniyiz , geciceksin onu. O arkadaşta ne kadar ayıp ettiğini biliyor ondan cevap veremiyor. Konuyla alakasız bir yorum olduğundan yola çıktık nereye geldi , imam mısınız siz vaaz veriyorsunuz ki size böyle bir konuda danısılmamısken , bu insanlar bilmedigi icin böyle diyorsunuz senden ondan fazlasını biliyor belki hiç düşünmüyorsunuz geçmişlerinde kimdi bu insanlar , inanyordu da mı böyle oldu vs neyse dogmatik çağı kapamadınız icin hala birilerinin izinden bile degil tozundan giden bir ülkede yasıyorsunuz. Evlilik güzeldir ama bu paylasımda tamamen konu dışı ve tavrınız yüzünden de yanlışsınız.
- +1 yıl
Ben inanada inanmayanada saygı duyarım ve dediğim şey bence konuyla çok alakalı çünkü bi müslüman olarak karşı tarafı yani diğer müslümanları uyarmam gerek ha o müslümanmı bilmiyom ama genel ülkemiz müslüman ülkesi olduğundan ve çoğu vatandaş insanlar müslüman olduğundan ona göre hemen öyle konuştum hani desem senin dinin ne o zaman cevap vermez ya da olumlu ya da olumsuz cevap verir bunun yerin hemen böyle bi yorum yaptım
- +1 yıl
Neden uyarıyorsun ki ortada birsey yok birlikte olmak istiyoruz ama sonrasını bilmiyoruz demiyor gorunusu icime sinmedi diyor hani daha ortada bir sevgililik bile olusmamıs evlilige yaklasmamıs bile ilginc degil mi seninki sanki direk yataga girmeyi dusunuyorlarmıs da hatırlatma yaparsın derim evet ama ortada daha fol yok anlatılana göre ne evlenmesi 😂
- +1 yıl
İşte oyüzden söylyom anlatıyom ya öyleyse yani olduysa dikkat etsin yapmasın daha çok olmasın idye ha olmamışsa öyle bişey yoksada olmasını bekleyip sonramı söylenilecek şey bu tabiki olmadan uyarmak en iyisi erkenden bu kadar basit
- +1 yıl
Yanlış girmişim
- +1 yıl
Anladım evet
+1 yılKarakteri ve tavrı seni tav ettiyse görünüşü de zamanla çekici gelmeye başlar sana çünkü hoşuna giden tavırları onu güzelleştirir gözünde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeversin ya olur hem esmer sevilmez mi ya
ben sarisin hic sevmem mesela ama şansda vermem istediği kadar yakışıklı olsun bana feminen geliyorlar, sen denemek istediğine göre fena değil çocuk hadi hayirlisi01 Yorumla
Soran+1 yılesmer bi arkadaşım vardı sadece karizmatikliğinden kazanıyodu ona benziyo sesi giyinişi tarzı falan oyuzden o arkadaşımı gatırlattı daha sempatik geldi ama genelde beyaz ten seviyorum, neyse herkesin dediği kadar var mıymış deniyelim esmeri de ksöspsndbsndbdmjd
+1 yılZamanla severim nedir ya neyin kafasını yaşıyorsunuz? illa onu sevmek zorundasın gibi bir kural yok eğer içine sinmediyse yol ver gitsin.
27 Yorumla- +1 yıl
Olabilir 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Yazan sensin işne bak
- +1 yıl
Yess🤷🏻♀️
- +1 yıl
Çok mantıklısın kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla sevmek mümkün değil, belki bir dost olarak seversin ama bir erkek olarak arzulayamazsın onu, sadece kalbini kandırırsın, seni kendini kandırmaya iten gerçek nedir, bence o gerçeğe yönel canım
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan görüntüyse bugün görüntüsüne aşık olduğun kişi 10 yıl sonra böyle gözükmicek.. önemli olan karakter, sadakat, kişilik, bağlılık vb.. bunlarıda ona şans, zaman vermeden bilemezsiniz. Iyyy tipsizzz deyip yanından geçip gittiğiniz ne babayiğit adam gibi adamlar var. Tirrek tiplerin tiplerine aşık olup 1 yıl sonra kucakta çocukla baba evine dönen hanımlara hiç acımıyorum
00 Yorumla
+1 yılİlk gördüğünde sevdinse sevdin. onunla vakit geçiriyorsun, ve alışıyorsun ama sevmiyorsun en ufak problem çıktığında bırakıyorsun. cunku sevmedin sadece alistin
00 YorumlaBunlar cokda onemli seyler degil onemli olan onunla vakit gecirebiliyo olman ayni noktalarda bulusuyo olabilmen aradaki kurdugun bag iletisimdir
00 YorumlaSakın ama sakın acele etme.
Görünüş yüzünden acele edip ayrılanlardan sonradan pişman olmayan görmedim henüz.02 Yorumla
Soran+1 yılevt denemek istiyorum ayrılmak istemiyorum
+1 yılGörünüşten daha önemli olan birçok kriter var. Acele etme, huyunu suyunu öğren ona göre için ısınır zaten olacağı varsa.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. her şey karakterle başlar, görünüşle devam eder.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBir şans ver bisey kaybetmen.. Hem tecrübe elde edersin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılKafandakiyle gerçekte olan genelde uyuşmaz. Hayalim bu değildi olmaz diye şartlandırma
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBir zaman sonra onu sevdiğin için güzel gelecek sana:)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olabilir her şey dış görünüşle başlar ama tanıyınca her şey değişir
00 Yorumla
+1 yılçokta mümkün değil sevsende aşk bitince biter her şey
00 Yorumlazamanla. sevmen mümkün elbette her şey görüntü değil sonuçta... umarım. iyi insandır pişman olmazsın
00 Yorumla
+1 yılBoşuna dememişler sarışının adı esmerin tadi diye. Zamanla daha çok tad alırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi sana zamanla seversin de diyemem, sevmezsin de diyemem bu meçhuldür.
Lâkin ihtimalde her ikisi de mümkündür.
00 Yorumla
+1 yılBu onunla ne için birlikte olduğuna bağlı. Eğerki görünüş senin için önemliyse hiç bir zaman tam olamazsın fakat şu da bir gerçek gün gelir ne güzellik kalır ne yakışıklılık
00 Yorumla
+1 yılBende esemer seviyorum ama hep sarışın denk geliyo:) kii esmer seviyorum ama bazı sarışınlar da off dedittiriyo:))
01 Yorumla
Soran+1 yılbana hep beyaz tenliler denk geliyodu ilk defa esmer geldi ekdöpsmdhsk
+1 yılGörünüşüne takılma tabii ki de. Aşık olursan sana çok yakınken, gülerken, mimikleri bariz bir şekilde ortadayken ondan daha çekici bir erkeğin olmadığını düşüneceksin.
00 YorumlaBi insanı başta sevmediysen zamanlada olsa sevemezsin bence
12 Yorumla
Soran+1 yılsevmedim değil zaten iki gündüraşık gibi fotosuna bakıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk görüşte aşk olmalı benim için aksisi zulüm 🤯
01 Yorumla
Soran+1 yılilk görüşte aşık olmuyorum ben normalde de, tanıdıkça çekici geliyo çok yakışıklı biri soğuksa hiç çekici gelmiyo bana
Bence onun hayalindeki kizda sen degilsin bakiyo insan bir sekilde ila tipimiz olcak diye biseymi var seversin
00 YorumlaSeversin tabiki de bende de öyle oldu ama hiç böyle yaklaşmadım. mutlu olur muyum sorusu daha öneli tipinden ziyade
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörünüşü biraz kenara bırak demekki fena değil karaktere bak bi çakallık yalan konuşma olmaya şeyleri var etme var mı?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Olur devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDegil bence ben onceden beri esmer sevmiyom karşı cinste şimdi yine sevmiyom
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer şey görüntü değil
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Ten rengi seçmek ne demek ya
00 Yorumla
+1 yılİhtimal bu aana bağlı olan bir şey
00 Yorumla
+1 yılTabiki zamanla sevmek mümkündür
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmediysen boş ver ya, beğenecek biri sevsin
00 Yorumla
+1 yılSen daha iyi bilirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSadece huyunu seversin :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞans ver sevebilirsin
00 Yorumla Aşk okada konur bokuda
00 YorumlaDur faha yenisiniz zamanla tanı sevebilirsin de
00 Yorumla
+1 yılİçine sinmediyse düşün derim
00 Yorumlaİnsan mi ona bak önce
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 982 cevap paylaştı. Olabilir sevebilirsin zaman ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir ihtimal
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Zamanla seversin evet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhuyu huyuna ise seversin ancak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevebilirsin kendine bi şans ver
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Hayır yok yakınken bırak
00 Yorumla
+1 yılgorunusten once kisiligini sevmeyi dene
12 Yorumla
Soran+1 yılöyle oldu zaten zamanla görünüşünü de sever öiyim diyorum
- +1 yıl
elbette
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı durumdayım
03 Yorumla
Soran+1 yılsenin durumun nasıl
Cevap sahibi+1 yılDış görünüş olarak benim de içime sinmiyor biraz bakımsız biri saçları uzun ve darmadağın giyimine özen göstermiyor
Soran+1 yılhmm öyleyse kötü ya
+1 yılBi de onun tadına bak bakalım fjdkfj
01 Yorumla
Soran+1 yılbakalım denilen kadar var mıymış sşxxpsöxbsöks
Esmer vücut iyi olur bence
01 Yorumla
Soran+1 yılvücudu iyi spor yapıo
+1 yılkarakteri önemli
00 Yorumla
+1 yılSeversin ya
00 Yorumla
+1 yılOlabilir