Aşk İlişkileri Sizce kız ergen mi moralimi bozdu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhaba biri bana böyle bir mesaj yazmış attığım fotoda da dekolte var sizce kız ergen mi moralimi bozdu? Sizce kız ergen mi moralimi bozdu? Cevapla Mesaj Soruları Fotoğraf Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Ergen görünüyor kız 0 0 Yorumla
Lafontenden_mallar Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yav kıskanç kudurmuş işte. Eğer gerçekten bmyle düşünseydi yazmazdı, bunun tersini düşündüğünden aklınca eziklik psikolojisiyle bunları yazıtorm 0 0 Yorumla
Gelecek_Karanlık Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl fotoğrafları görmeden bilemeyiz ki belki haklı belki kıskançlık 0 0 Yorumla
Real_AnimeGirl Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 95% +1 yıl Hayır muhtemelen sevdiği çocuğun aklında sen varsın. Bu da senden nefret etmiş. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Böyle bi kız niye senin hesabında ekli ben ona sasirdim 0 0 Yorumla
vitra Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Kızın kendi içinde olan savaşını dışa vurmasıdir ne kadar tepedekileri abazalari onemsiyorsa ha tepedekiler kim o da muamma:) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Seni gerçekte tanıyan biri bu senden nefret ediyor ve üzmek için yazmış belli 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Foto da normal yani ünlülerin attığı fotolar Yorumla
çalıkuşuugibiii Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sadece kıskanıyor cevap bile verme dikkate alma😂 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Ergen 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl asik oldum harika bir enerjisi var 0 0 Yorumla
nismk Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sizin kadar güzel olamadığı içindir heralde. 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Ergen bir sığır bu , büyük ihtimalle erkek zaten 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aynı resmî görmeden ne diyelim 0 1 Yorumla Öylesinebiriyizz3434 +1 yıl Attım Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Seni çekemeyen bir tanıdığın kesinn 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Sebepsizce sinir oldum bu ne ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ergen görünüyor kız
Yav kıskanç kudurmuş işte. Eğer gerçekten bmyle düşünseydi yazmazdı, bunun tersini düşündüğünden aklınca eziklik psikolojisiyle bunları yazıtorm
fotoğrafları görmeden bilemeyiz ki belki haklı belki kıskançlık
Hayır muhtemelen sevdiği çocuğun aklında sen varsın. Bu da senden nefret etmiş.
Böyle bi kız niye senin hesabında ekli ben ona sasirdim
Kendi giyemedigi icin senin giymeni kıskanmıs hepsi bu 😂
Kızın kendi içinde olan savaşını dışa vurmasıdir ne kadar tepedekileri abazalari onemsiyorsa ha tepedekiler kim o da muamma:)
Seni gerçekte tanıyan biri bu senden nefret ediyor ve üzmek için yazmış belli
Foto da normal yani ünlülerin attığı fotolar
Sadece kıskanıyor cevap bile verme dikkate alma😂
Ergen
Kıskanç çekememiş seni
kız olduğunu nerden bilyşoruz
asik oldum harika bir enerjisi var
Sizin kadar güzel olamadığı içindir heralde.
Ergen bir sığır bu , büyük ihtimalle erkek zaten
Aynı resmî görmeden ne diyelim
Attım
Seni çekemeyen bir tanıdığın kesinn
Sebepsizce sinir oldum bu ne ya
Bu ne ya
fotoyu görmeden bişeyt diyemem
Kıskanmış 😄
Ne diyorsun aaaamııık desene
Ergen
Engelli sanırım