- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılüzmedikleri başka kadın bulamadıklarından. Mesela şimdilerde çoğu 30-35 yaşındaki kadın bakımsız geziyor ve çoğu yaşından daha yaşlı duruyor haliyle bi tazeliği kalmıyor. 25 yaslarindaki kadinlarda zaten bakımsızda olsa bakımlı ve taze durdukları için adamın gözüne iyi gözüküyor, adamın egosunu besliyorsun bu yaşımda bile fıstık tavladım diye bi zahmet seni üzmesin yani 😃 erkeklerin üzme yaşı bilincsiz olduğu yaşlar yani kadın nedir bilmiyorlar biri geliyor biri gidiyor sonra bakıyo ulan elde var 0 artik adam gibi davranayımda evleneyim diyorlar bu seferde yaş geçmiş o eski takıldığı kadınlar kalmamış oluyor gençleride tavlayamıyorlar sonra instada fake hesaplara ya yem oluyorlar ya rezil. P. içliğin sonu diyorum ben buna 😃
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAynen bende olgun erkek severim. Hem yaş olarak hem kafa olarak olgun olması her açıdan avantaj bana göre. Bir kere kadının ruhundan anlıyorlar , ona nasıl yaklaşması gerektiğini nasıl konuşması gerektiğini çok daha iyi biliyorlar. Tabi her yaş alan erkekte olgundur diyemeyiz bazısı 30'nda bile ergence davranabiliyor. Geveze , laubali ve duruşunu bilmeyen erkekler benim duvarlarımı aşamazlar
50 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Bu normal yaşıtlarının iki kelimesinden biri zaten küfür bide genel kültür de zayıf seni dinlemez anlamaz
110 Yorumla
Soran+1 yılEvet olgunlar her anlamda benı tatmin edıyor
Soran+1 yılAynen🙂
Soran+1 yılSımdı
- +1 yıl
ne kadar mutlusundur :)
- +1 yıl
@Acelyagibi ; Olgun erkeklerle birlikte olan kadına mı ''ne kadar şanslısı'' diyorsun, yoksa, daha 1-2 saat önce seks yaşayııp mutlu oldugu için mi merak ettim ;)
Soran+1 yılEvet cok guzeldı dun
Kesinlikle erkekler kadınlardan daha geç olgunlaştıgi için aradaki fark anca kapanıyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılHıc uzmuyorlar ciddiyim resmen kadınlıgımı olgun biriyle konusunca daha cok hissediyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim anlaysnz ıcın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen de olgun seviyorum nedenini bilmiyorum ama arada en az şöyle on yaş olması lazım aşağısı kesmiyor peki maksimum 17 en az on
50 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,6b cevap paylaştı. Beni uzmeyeni severim 🤪
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbirden fazla unsur söz konusu, yaşıtlarınız maalesef sizden çoook sonra ergenlikten çıkıyorlar, elbette birazcık baba şefkati, olgun erkek şımartmayı sever (kadın şımartıldıkça kadınlığını yaşar ve yaşatır) romantik akşam yemeklerinde asla mumu ihmal etmezler, elleriyle size yemek salata hazırlamakta üstlerine yoktur, s2şip arkasını dönmez sevişir ön sevişmeyi önemser, önceliği hep partnerinindir, elinden geldiğince çoklu orgazmı yaşatmak arzusundadır, sizinle her ortama rahatlıkla girer sizden utanmaz sizi saklamaz gizlemez sizin olgunluğunuz onun ruhunda dans etmesini sağlar, ve bu dans elbette çift taraflıdır ve hayatı gökkuşağına çevirir
Eğlenceniz bol olsun olgunları üzmeyin üzülmeyin
10 Yorumla
+1 yılHerhalde yani. Ne demişler?
Var erkeğin kartına otur gönül tahtına
Var erkeğin gencine gergin gönlün incine
Burada surekli efendim kadınlar yanlış erkek seciyor diyorlar ya hani? Oradaki yanlis erkekler en cok da genç toy olanlar işte.
22 Yorumla
Soran+1 yılPp ye bayıldım 😂
- +1 yıl
Teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu çok normal çünkü yaşıtlarının çoğu henüz psikolojik gelişimini tamamlayabilmiş kişiler olmuyor. 30 yaş üzeri erkeklerin büyük çoğunluğu, hayatta belli bir iş tecrübesine sahip, artık belli bir hayat görüşüne sahip, ne istediğini bilen kişiler oluyor. %100 genellemek doğru olmayabilir ama 30+ çoğu erkek böyledir. Ee ben de 23-28 yaş arasında bir bayan olsam, olgun erkekle birlikte olmak isterim. Çocuk büyütecek halim olmaz yani :D
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle sımdi keyfim cok yerinde coluk cocukla bosa vakit kaybetmısım🥰
- +1 yıl
Ne mutlu size ve sizinle olan kişiye :)
Soran+1 yılEvet🥰🥰
Yaşla alakası yok onun karakterle alakası var 37 yaşındayım ilk eşimde şu an 42 yaşında odunun öküzün tekiydi şimdi 2 evliliğimi yapicam 43 yaşında aşkı sevmeyi romantizmi mutlugu herşeyi onunla öğrendim ilklerimi sadece onunla yaşadım Rabbim herkese kalbine göre olanı hayırlısını nasip etsin inşallah 😍😍
40 YorumlaÜzmek olgunluk ile alakalı değil insanın bünyesinde olan insanî duyguların yeterli olup olmamasından geçer ayrıca hayatım değersiz ölmek istiyorum diyorsan durma devam et böyle sonunda kuytu bir yerde cesedini buluruz illaki az okuyun araştırın birkaç kitap karıştırın
#Hükümdar16 Yorumla
Soran+1 yılAşırı. Saçmalamıssın bunu yası kucuk olanda yapıyor hıc mı haber ızlemedın
Soran+1 yılSen haber ızle
Soran+1 yılSen de beynını
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl@uyeismininapigcan; Her türlü tercihe saygı duyulmalı tabikide! Erkeklerin, kadınlardan 3-4 yaş geriden geldiği ispatlanmış bi veri... ( aynı yaşta oldugu halde, olgunluk açısından )
26 Yorumla
Soran+1 yılEvet🙂
- +1 yıl
Ama senin tam olarak kastettiğin ilişki türü cinsel anlamda mıydı yoksa duygusal aşk anlamında mıydı? ;)
Soran+1 yılİkiside
- +1 yıl
@Üyeismininapığcan ; Duyguysallıkta yaşıtların sana kul-köle olurdu ama bizlerde onu bulamazsın, reel ve mantıklı yaklaşırız... Cinsellikte yaşıtların, dayanamayıp hemen boşalırdı ve orgazmda seni pek düşünemezdi ama olgun erkekler önce seni inletmeyi, sonra keyifle boşalmayı tercih eder genelde :P
Soran+1 yılAşırı dogru
- +1 yıl
Yani doğru ama arada eglenmekte lazım sanki 😂
Şu olgun erkekleri abartmayın. Biz de otzbir çekiyorız djdjdj.
Bi de bi erkek 20sinde sığırsa, 40ında da sığırdır. Aldanmayın o "olgun karizmasına". Aslında genç hanımlar kendi idealize ettiği "olgun" karakteri karşısındakine projekte ediyor. Yani bu efsaneyi kendiniz yaratıyorsunuz.
Yoksa bi bok değiliz.34 Yorumla- +1 yıl
20sinde sığırsa 40ında sığır olduğuna emin misin?
- +1 yıl
sana güveniyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle olgun olsun nerde ne yapcağını bilsin lafı orasından burasından anlamasın trip atmak kavga çıkarmak yerine uzlaşmacı olsun biraz kıymet bilsin vs.
31 Yorumla
+1 yılBencede çok haklısın, istersen konuşabiliriz bu konuda
12 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca gayet tatlısın bence
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Bunun yaşla değil de kişilikle alakası var. gereksiz yere kıskançlık , kısıtlama , psikolojik şiddet , insanı sıkıyor kadın erkek ayrı yapmak da doğru olmaz tabi.
Aradaki yaş farkı evet olmalı ama ilk olarak kafa yapısına bakmak lazım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı. Olgunluk yaşla doğru orantılı değildir. Kaliteli birisi, hangi yaşta olursa, olsun farkını ortaya koyar, yaş aldıkça da gelişim gösterir.
Kalitesiz birisi her yaşta, benzeri hataları yapmaya devam eder, asla iyi bir partner olamaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. hayatta belli bi konuma gelmis, bi tskim duygulari ve hazlari yasamis kisiler olduklari icindir. biz bi nebze sansliydik hayat daha kolaydi birseylere erisebildik. genclerin kafasi dolu. biz keyif ariyoruz genclerin cogu hayatta kalmaya calisiyor.
11 Yorumla
+1 yılÇok haklısın, insanın kıymetini biliyorlar bence. Görmüş geçirmiş oldukları için de senin tepkilerin ani veya çocuksu olsa bile ona tevazu gösterip alttan alıp yol yordam gösteriyor.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u +1 yılOlgunlukla ilgisi yok. Her insanın gergin olduğu taraflar olabilir. En olgunun bile. Anlayışlı ılımlı tolerans sahibi olmalı yerine göre.
10 Yorumla
+1 yılYıllar ilerler, hayat tecrübeleri artar. Olgunluk denilen mevzu yaşına başına göre davranabilmektedirler. Hatunların gönüllerinin cüzdandan geçtiğini bilen ve görevini iyi yapan erkek popüler olur. Parasız adam gereksiz adamdır. kese sağlamsa, nazikse, hatununa önemli olduğunu sözle değil, hareket ile gösteriyorsa vede yatak performansı iyiyse öpte başına koy, yaşa bakmadan
10 Yorumla
+1 yılHayatın demini almış insanlar var böyle bakınca, sohbet edince, hal ve hareketlerinden falan anlıyorsun. Öyle insanlar nadiren genç yaşta da olsa çoğu orta yaşlı insanlardan oluşuyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılArtık olgun erkekler de black pillci oldu herkes yalnızlığın kıymetini anladı. Kadınlar artık sırtlarını dayayıp sponsorluklarını yaptıracak enayi bulamıyorlar. Bunlar daha iyi günleriniz...
10 Yorumla Olgun erkekte kadında candır bende olgun kadın seviyorum ne istediğini biliyor ona göre yaşıyor. Naz cilve işve trip minimum yaparsada gerektiğinde yapiyolar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Ben de öyle düşünüyordum ama karşıma 35 yaşında olup da hala ne istediğini bilmeyen ergenliğini tamamlayamamış tipler çıkınca hüsrana uğradım
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı. şahsen kendimden olgun biri istemiyorum çünkü ben olgun oldum artık benden küçük olsun 🎈
33 Yorumla
+1 yıl15 yaş çok fazla değil mi, 40 yaşındaki biri çekici geliyor mu sana, o yaşlarda kaç kişiyle birlikte oldun bugüne kadar
33 Yorumla
Soran+1 yılOldum baya
- +1 yıl
Hepsi sevgilin değildi o zaman
Soran+1 yılSevgilimdı
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Cunki olgun insanlar Cook şey yaşamis oluyorlar yani yıllanmış şarap gibi tabi böyle olunca da insanın kaliteside yüksek oluyor
10 YorumlaSeni bilmemde bu devirde 18 den 25 yaşına kadar olan kadınların bir çoğu üzülmeyi hak ediyor zaten.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 998 cevap paylaştı. Olgun erkekler küçük kadınları kandırdıkları için size üzmüyor gibi geliyor ama en sonunda maskeleri düşüyor
10 Yorumla
+1 yılTercihte istekte sizi ilgilendirir. Bu sekilde mutluluk haz aliyorsaniz kimsenin birsey demesine gerek yok. Hayatinizda mutluluklar dilerim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaş olarak olgun değil düşünce olarak olgun olanını istiyorum ama maalesef onlar da olgun olmuyor 😃
Mecbur benden büyük olcak 8-10 yaş10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olgun bir erkek kanının ne istediğini biliyor çünkü ve onu mutlu eder e haliyle kadın mutluyken mutluluk verir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Aynen ağzının tadını bilenlerin tercihi dediğiniz gibi olur. Olsunlar kimi nasıl mutlu edeceğini iyi bilir ve insanida mutlu eder
10 Yorumla
+1 yılSende üzülecek birine benzemiyorsun kuzum ayrıca güleç neselinbirine benziyorsun.. yaşıtların bunu fark edemediginden olabikirmi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. zaman değişti genç kadınlar olgun erkekten genç erkeklerde olgun kadindan hoslaniyor ama sonu neden evlilik olmuyor beklenti başka 😁
10 YorumlaKonuş o zaman knk ne yapalım. Ama ben çok olgun sevmiyorum yaş olarak. Kendimden maximum bir kaç yaş büyük veya küçük olmak ı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesi olgun dediğin 30 40 ki yaşlardaki erkeklerin genç kozlarla sadık olma sebepleridir birdaha bu şansı yakalayamıyacak olmaları
10 Yorumla evet dediğinb gibi o yaşların verdiği bi olgunluk doygunluk her iki taraftada rahatlatıcı etki verdiği aşikar. en azından ergen halleri yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Kişiye göre değişebilen bir durum bu. bazılarını olgunlar mutlu eder bazılarını da daha genç olanlar. Yeter ki düşünce yapısı otursun
10 Yorumla
+1 yılOnlarda üzer de onlar tecrübeli oluyor ondan tercih ediliyor
20 Yorumla
+1 yılYoo ben de o yaşta biriyle oldum aptalın tekiydi olgunluk karakterle alakalı yaşla maslak değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklsın da psikolojik ıste
- Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılYani bilemedim ama yaşıt güzeldir diye düşünüyorum.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. yaşın geçmiş zaten gidip de 20lik sevcek değilsin
10 YorumlaBoğulacaksam büyük denizde boğulayım diyorsun 😃
10 YorumlaBelli olmaz
İnsanoğlu'nun ne yapacağı belli olmaz
Bir ömür ayrılmamanız dileğiyle10 YorumlaOnu tanımam lazım. Büyük de olur benden küçük de.
10 YorumlaSen mutlu hissediyorsan yapacak bir şey yok. Şimdi olgun amcalar gelir.😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun karakter iyidir, ama yaşla alakalı olmuyor her zaman.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar erkeklerden erken oglunlasiyorlar maalesef
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılYanlışına yanlış ta demeleri lazım tabi. Anlayışlı olurlar o ayrı.
10 Yorumla Onlarında uzenleri var da yeni nesil tam mal sende haklısın
11 Yorumla
+1 yılYaşları 35-40 olanlar yorumlarda şov yapıyor 😂
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaş üstü olup zeka seviyesi düşük olanlarda var bence şans diyelim erkekler biraz böyle
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun bayan seviyorum çünkü ne istediğini biliyor ve cesaretli oluyor :)
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Bu kadar olgun erkek seven varda bizimmi haberimiz yok biz nie yanlızız o zaman ya?😃
10 YorumlaBizler de düşük zekalı ergenler yerine, 30 üstü ablalarına ilgi duyuyoruz. Hali hazırda yeterince geç olgunlaşan kadın cinsiyeti için 30 öncesi çocuktur, kaliteli iletişim ve uyum için olgun olması şart
10 Yorumla
+1 yılemin miyiz olgunların üzmediğine dair 😀 kendimden 7 yaş büyük birisine aşıktım ilişkim oldu zamanında ama erkekler çocuk gibidir bazen 😂 o zamanlar o 33 ben ise 26 yaşımdaydım hey gidim hey be
10 Yorumla
+1 yılO yaşlarda bizde mutlu olmak istediğimiz için sevgi dolu davranıyoruz
10 Yorumlabu yaş ile ilgili değil aslında karakteri sana verdiği değer ile anlaşılır.. yaşı 40 olmuş ama bile isteye de üzen nassist ne isteğini bilmeyen insan da çok..
12 Yorumla- +1 yıl
@Elfida277 ; Çok haklısın, olay insanın karakterinde, kendini geliştirebilmesinde ve genel ahlakında bitiyor. ( Cinsellikte her iki tarafta biraz narsist olabilmeli bence ) :)
- +1 yıl
@MmartKedisi bi4 insan nassist olmasın mümkün ise çünkü kimsen kimsenin seviyor diye egosunu. saçma sapan dengesizlilerini çekmek zorunda değil..
+1 yılAman aman tuzak soruya denk geldik. Sen amcalardan devam o zaman ablacım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 888 cevap paylaştı.
+1 yılne verelim ablama sorusunu çözmüş kadın gibi güzel bişi yok :)
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani o yaşadıklar senin gibi güzel bir kadının kıymetini daha iyi bikirler
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlgunu da genci de zamanla negatif anlamda değişiyor … bence bir farkı yok
10 Yorumla - Devamını Gör (118)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne