BANA UMUDU VAR MI?

SELAMIN ALEYKÜM 🤲
İş yerinde çalışan çocuktan hoşlanıyorum ki kendisi de hoşlanıyor gibi düşünüyorum.. Sonuçta ona olan ilgimi kendisi de anlamıştır ki bu hafta çok belli ediyorum ve anlayan anladı bile. Önceden bu kadar çok samimiyetimiz yoktu. Beraber çalıştığımız zamanlar veya etrafında çalıştığımız zamanlar göz göze gelince gülümsüyoruz ki normalde de gülümseyebiliyoruz. Benden gözlerini ayıramıyor ki bende gözlerimi kendisinden ayıramıyorum. Beni sadece sosyal medyada ekledi ki başka kızları eklemiyor ve takip etmiyor. Bu hafta en sevdiği şarkıyı çok söylüyor. Özellikle de duyabilmem için sesli söylüyor. Çünkü her gün makinasında olamayınca karşı makinalarda olabiliyorum ve makina sesleri yüksek olabiliyor. Her zaman her konuda ne olursa olsun yanımda oluyor. Beraber Çay molasına çıktığımız zamanlar Plastik Bardağa Çayımızı dolduruyorum ki aynı masada oturup içiyoruz ve konuşuyoruz. Akşamları saat geç olduğu için yalnız bırakamıyor. Başıma bir şey gelir vs diye. Beraber yürüyoruz ki en yakın arkadaşı veya diğer en yakın arkadaşı ile birlikte de yürüyoruz. Gelecek hafta yani yarın 1 hafta boyunca Gündüzcü olmasına çok sevindim. Çünkü 1 hafta Gündüzcü 1 hafta Gececi çalışılıyor
Neyse bu anlattıklarım çok az ki özet geçtim
Bana herhangi bi ilgisi var mı sizce?
BANA UMUDU VAR MI?