Arkadaşlar sosyal medyada tanıştık kendisi yat kaptani zengin bisey mercedesi falan var neyse o değil de benim için 800 km yolu 2 kez geldi Ve Aramızda birseyler geçmesine rağmen tekrar geldi her dediğimi yapıyor 1 dediğimi 2 etmiyor bana airpods aldi çizme siparisi vermiş yurt kirami ödedi vs Kafede herseyi yedirip içiriyor Ama çok öfkeli bisey söyleyecek olsam hemen bağırıp çağırıyor hatta bugün Ona sinir olup şerefsiz benim duygularımla oynuyorsun dedim o da beni çenemden tutup omzumdan sarstı
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
başına bela alırsın bi airpods bi çizme uğruna.. demedi deme.. s. daddy olmuş sana. ama tehlikeli.
Evet Seninle oynayacak olsam Onca yolu niye geliyim eskorta giderim dedi ve Beni çenemden sertçe tutup omzundan sarstı duvara yumruk attı Bi sorunu dile getiremiyorum artık karşısında
ya o ters algı yaratma lafları, oynaycak olsam vs. inanma.. şimdiden tırsıyosun.. çeneden tutup sarsmalar falan. yarın birgün istesende korkudan ayrılamazsın.. adam ben sana sunu yaptım bunu yaptım vs der, yapışır sana.. beraber olmak için gittiğin yere dikkat et, kanera olabilir mesela. hayatta güvenmem senin yerinde olsam. doz artmadan , tez zamanda uza o adamdan..
Ona şeref@siz dedim diye böyle yaptı ve bak sana zarar vermiyorum ama kelimene dikkat et diye tehdit etti beni 🥺
yaa srfsiz ağır laf olmasına karşın, bunu sana dedirtme sebebini kendine sorması lazım. tehdit hele yarın bir gün eyleme dönüşür.. gencecik kızsın, bırak.. valla pişman olursun.
bak , olay win win olur , anlarım.. yani senin verdiğine karşılık oda sana bişiiler verir karşılık olarak.. ama kimse kimsenin üzerinde hak iddia etmez , amaç bellidir.. bu seninki sarpa sarmış.
Bak biz odada iki biseyler yaşadık doğrusu ama tekrar geldi bana garsonun yanında Bi söz söyledi çok zoruma gitti Bende bunun hesabını sorunca ben seninle oynayacak olsam 10 milyar parayami kıyarım dedi sonra bu hareketi yaptı bana
bak, hesabını yapmış bile.. gtün teki. kaç ondan. tekrar ediyorum, sıkıntı yaşarsın.. kışkırtmadan yap bunu, zarar verir valla..
esc a gider.. esc günde kaç kişiye... seninle bir tutması hata.. sen temizsin çünkü. böyle bi kıyas bile fena
Bu adam beni seviyor mu neyi amacliyor onca masraf para ne amacı ne istiyor benden ve agresifin teki
senden faydalanmak, karşılığınıda verdiğini düşünüyor.10 bin harcamış ya mk.. sanki çok para..
Orada yapsın niye ben ya benimle oynuyor Bende kandım gözümü boyadı hediyelerle paralarla
yaa neyse, beni ilgilendirmez tabii kimle ne yaşadığın ama sordun fikrimi söledim🤷♂️
Aydın gibi Bi yerde Daha çok öyle şeyler neden ta Ankara
adamın sna duygusal bağlamda bişiiler hissedip falan filan düşünüyosan yanılıyorsun.. blemezsin ne , neden
dakka bir gol bir mk.. şiddet🤷♂️tehdit.. bırak yaw, gencecik kızsın..
Abi madem böyle Bi amacı var cebinde parası var aydında yapsın neden ta buraya geliyor hergun yurduma hediyeler gönderdi bana paralar attı
yapamıyodur orda🤷♂️sana verdiklerinide koz olarak kullanıyo zaten.. adam 10 bin hesabını yapmış bile.. senin verdiğinin hesabı nerde?
uzak ara bazen iyidir.. yüzgöz olmadan götürürsün işi..
Bu açıdan düşünmedim hiç 🥺
ankaralımısın. yoksa okul içinmi ordasın.. neden sordum? a başka sehirdensen bilgi verme memleketin vs ilgili..
Ankara'da okuyorum
tamam ozaman.. esas nereden geldiğini, hatta soyadını verme..
Ama bisey diyeceğim bu adam evet zengin ama Tipi bana göre değil kısa ama ben onun bana yaptığı bunca jestler çok hoşuma gitti daha önce kimse böyle yapmadı bana Ve mercedes de şirketin onun üzerine değil
ya zaten kaptansa araç onun değildir. jest herkes yapar. ama hesabını tutan adam, adam değildir. çünkü jesti karşılıksız kalmıyor.. yani bir nevi hak ediyosun.. salla gitsin mk.
ne inatçı kızsın.. Ankara'da adammı kalmadı..
Ayrılınca Bana yaptığı seyleri Laf eder mi
seninde ağzın laf yapsın biraz.. yaptığı şeylere karşılık sayıcaa şeyler vardır elbet.
Hergun yurduma çiçek ve tatlı gönderdi
vay çakal.. buldu tabii..
Kızlarla şaşırdık kaldık biz yani adamın tipini görsen donup bakmazsin ama işte beni parayla pulla kandırdı Açıkçası yolda herkes bana bakıyor Buna nasıl bakmış dercesine ama yurt kirami bile ödedi
Ben karıya kıza doydum Evlenecek. kiz arıyorum dedi bana
yaa tamam bak seni çok iyi anlıyorumda.. olay evrimleşmesin.. başın ağrır..
Onunla sadece sevişt@m ileri gitmedi Yani bekaret açısından Ama pişman oldum ağladım sonra seni bırakmayacağım dedi tekrar geldi ve tekrar aynı şey oldu
o fazlasının peşinde ben diyim... neyse.. son derece aklıı kızsın.. ben dicemi dedim mk.. gılgamış destanı gibi yazıp, mabadımı yırttım..
son tatlilde sen bilirsin🤷♂️
Nasıl fazlası
bakireyim ve asla buna müsaade edemem Nasıl fazlası şiddet uygulamak gibi mi
s. peşinde.. empati yaptım ben olsam bunun için çaba harcardım🤷♂️
şiddet olur o kaçınılmaz, o ayrı.. bzucak seni😀10 bin vermiş suana kadar , bırakırmı
Aydına çıktı gitti bana ne diyor biliyor musun Senin için her hafta çıkıp gelirim Ankara'ya dedi Manyak mı ne ya abi orada kız mı yok Ama kızlar yüzüne bakmamakta haklı
sen bilirsin valla ne diyim.. bulmuş cillop gibi kızı.. erzurumda okusan gene gelirdi. biraz zor olurdu gerçi😀
ne derler amerikalılar money talks.. kendi çapında adamın mottosu demekki.. ucuz ve avam adam.
İyi ki bi mercedesi. var ekran kağıdı yapmış arabanın fotosunu Yarım saatlik sohbette 25 dk arabasını konuşuyoruz
Arabada çok havalı ama yolda yürüyünce bütün havasi bozuluyor
şirket arabasınımı.. yazık sana nelere katlanıyosun..
Evet sirket arabasını Saatlerce arabasını övüyor
boş ver.. nitelik önemli.. elin şeyiyle havamı atılır.
Arabaya bakıp çok güzelsin be kızım diyor Ve instagram keşfetten çıkmıyor hep sosyal medya diliyle konuşuyor instagramda hep kesfet videolarini izliyor
30 yaşında ama aşırı Boş ve aptal bisey kaptanlığın okulunu okumamış Ehliyetini almış sadece
ruh hastası mk. allahın canısı.. içeri borçlanmıştır srnin yüzünden , yaptığı jarcamalarınkeserler maaşından.. yazında patronu gezdirmekten wc ye gitmeye zaman bulamaz.
bendede var o ehliyet, telsizci lisansıyla beraber.. liman müdürlüğünden aldım sınava girip
Öyle mi Senelerce turda çalışmış Da
Orada ortam yapmış
Ben de baktım dedim bu adam ciddi gördüm açıkçası aileme anlattım
yaw yaşı 30.. ne seneleri.. ulaştırma denizcilik bakaçlığı sınav açıyo.. geçersen alıyosun ehliyeti.. ticari olmayan yani para kazanma amaçlı olmayan 24 metreye kadar uat dahil jertürlü deniz taşıtını lullanırsın.. yalamcı mk.. turlar ticari tekneler. o ehliyetle kullanamaz.
Hayir ya yatta o patronunu gezdiriyor
Tur teknelerinde öyle çalışmış kaptan olarak değil
🤷♂️ ben yatıyorum.. boyut değişmeye başladı gene ankaralı öğrenci kız..😀
Zamanında tur teknelrinde işçilik yapmış sonradan ehliyet almış işte 🤭
Sana da iyi geceler
sanada🙏
Sonra niye kadın cinayetleri oluyor. Sen onun yanında durmaya devam et aferin.
Adamın eğlencesi olmuşsun. 😄
Ve şunu ekledi seninle oynayacak olsam Bu kişi en son sen olursun dedi Beni annesiyle tanıştırdı
o laf filmlerde çok geçer.. annesiyle tanışsan nolur.. koluna takıp düğünmü yapıcan
@brsdışgüç 😄
Kazan kazan ilişkisi
Sonu yatakta bıter
Ver gitsin