Ne yaparsa aşırı olur peki?
Ya sen aşırıya hiç kaçtın mı?
Kıskanç mısın?
Bu nasıl bir şey biliyor musun? Bir yemek düşün. Her şeyini yapıyorsun güzel malzemeler var, kalite akıyor harika her şey ana tuzunun ayarını, baharatın, acının, ekşinin ayarını kaçırırsan ne olur o yemek yenmez. Kıskançlık sostur, baharattır, tuzdur tatlılarda ki şeker ve şerbet oranıdır. Ayarını bilen ve uygulayan insanlar mutlu bir ilişki yaşarlar
Peki somut örnekle işi açıklığa kavuşturalım...
1- ne yaparsa haaa orada dur bakalım dersin?
2- sen hiç sınırı aştın mı?
Sevmediğim biriyle iletişime geçerse? Nudeye yakın fotolar yüklerse herkesin göreceği olmaz.
Ben sınırı asmadim
Makul sebepler.. Peki tepkin ne olur? Kavga mı? Terk mi?
Doğru iletişim
Bir daha yapmamasını söylerim ki başıma gelmiş bir şey zaten ve sonra baktım olmuyor ayrılırım
Ya çok aşıksan?
Ben hayat ve ilişki açısından tecrübeli biriyim dediklerim olmazsa ayrılırım
Anladım 😊
İnsan kendisini mutlu edenle olmalı arsız bir belayla değil
Mottoyu ve prensipleri önceden belirlemek en önemlisi sonradan kayış kopar ilişki yürümez
Tabii.. Ama hayat her zaman iki kere iki dört etmiyor.
Dört ettiricez baska yol yok😂
Hadi bakalım.. 😊
2+2=4 bu iş tamam hayat benimle oynama söyledim sana şansını zorlama şarkısı aklıma geldi 🤣🤣
😊 Pekii
Şimdi yapılan kıskançlığa ve verilen tepkiye göre değişir kıskançlık adı altında şiddet uyguluyorsanız ağır hakaretler kullanarak insanların kalbini kırıyorsanız buna kıskançlık diyemezsiniz psikolojik bir rahatsızlık diyebilirsiniz ama hayatınızdaki olan kadını ne bileyim böyle tatlı kıskançlıklar yaptırarak onun sevdiğini gösteriyorsanız işte asıl kıskançlık budur yani her şeyde olduğu gibi bununla da uzun ayarlamada değişiyor işler
Kalp kırmadan kıskanırım diyorsun
Evet ama damarıma da basılırsa çok ne kadar çok seversem seveyim umurumda olmaz yani sırf kendini kıskandırmak için saçma sapan şeyler yaparsa mesela bir adamın adını durmadan anarsa onunla şöyle olursam ne yaparsın derse o adamın da onun da canını okurum
😊 Kıskandırmak için bir şey yapmasın bence de kimse. Saçmalık
Aynen öyle
Hem tuzu, hem biberi, hatta bazen ikisi birden aynı anda.
''Bütün maddeler zehirdir, zehirle ilacın tek farkı dozdur.'' demiş Paracelsus.
Kıskançlık da böyle bir şey, dozunda kıskançlık varsa ilişkiyi güzelleştirir, dozu kaçarsa ortada ilişki bırakmaz...
hiç kıskanç değilim. kıskançlık karşısında da müthiş öfkeleniyorum. kıyafete karışmak, insani ilişkilere karışmak aşırıdır. nerde ne giyeceğimi, insanlarla olan mesafemi ayarlayabilecek hallerdeyim yani! hayatımdaki kişi bana bu konuda yüzde yüz güvenmeli. yoksa ben ben olmayıp yalan dolan işlerine bulaşıyorum filan.
Hıımm hiç kıskanılmamak çok çekici gelmiyor bana 😊 sen hiç çok kıskandın mı bu güne kadar?
kıskanmadım ve kıskanılmak da hoşuma gitmiyor. öfkeleniyorum çok. hastalıklı duygu bence.
Pekii 😊 gönlüne göre olsun 💙
şükürler olsun, bu konuda dengeyi kurabildiğim bir ilişkim var :)
Oo harika o zaman. Daim olsun 🧿
Cevap
62Cevap
Kıskançlık dozunda olursa, iyi ayarlanırsa tadı tuzu olur.
Peki hiç çok kıskanmaya sebep olacak bir durum oldu mu? Sen hiç dozunu kaçırdın mı? Senin tahammül sınırını hiç zorladı mı?
İlk yıllar oldu kan bile çıkarttım😂😂
Evet zorladığı oldu ailesi sebep oldu birazda eski sevgili muhabbetleri konuları beni çileden çıkartıyor.
🤣 İşte çileden çıkmak için çok geçerli sebepler
Kesinlikle bide eski sevgili hala evlenmemiş, kayinvalidenin mahallesinde ve ilk 10 yıl haber gönderiyor ise eşin için intihar filan etmişse daha da can sıkı
Ohooo durum çok vahim
Berteraf ettim.
İyi etmişsin. nişanlı iken bir kız eşimin peşinde çok dolanmıştı. Eşim bir gün bana dedi ki bi şey dicem ama kızma durum böyle böyle.. Arkadaşımın kız kardeşi bana kafayı taktı, her gün beni arıyor. Arama desem de dinlemiyor. Okul çıkışı onu almamı istiyor. Ne yapacağımı şaşırdım dedi. Kıza mesaj attım dedim selam... Nişanlımı arama. O da benim arkadaşım sen karışamazsın dedi... Karışırım, bana durumunu anlattı yapma dedim ama aşırı sinirlendim. Vücudumda sulu yaralar çıktı. Babaannem rahmetli bi gördü, kızım sana noldu dedi. Dedim bilmiyorum çıktılar birdenbire.. Bunlar kıskançlık yarası dedi... 🤣Eskiler biliyor vallahi...
Yani eşim bana anlatmaz, kendim fark etsem artık halimi düşünemiyorum 🤣
Geçmiş olsun...
Zor geçti... Kız telefonumu çok acayip yerlere yazmış canı sıkılanlar arasın diye. Bir ay kadar mücadele ettim baş edemedim. Eşimle telefon hatlarını değiştirdik öyle kurtuldum. Geldi geçti...
Bence kızın ailesine soylemeliydiniz.
Çok geçmiş olsun.
Çok toydum o zamanlar. 😊 Size de geçmiş olsun. Neyse ki gelmiş geçmiş 😊
Kıskanç değilim. öz güvenim yüksek
Hıımm peki
Bilmiyorum bazen haddinden fazla kıskanç olabiliyorum Ama gerçi benimki kıskançlık değil bendeki şu bazı insanların iki yüzlülükleri ve benim sevdiğim kişinin arkasından iş çevirmeleri ya bence bunu kıskançlık denemez.
Kızın gözüne ayrı konuşuyorlar arkasından ayrı konuşuyorlar bile ben zaten kızım erkeklerle konuşmasını sevmiyorum Bir de üstüne bunlarla konuşunca iyice ayar oluyorum
Kıskanmadan sevgi olmaz, sevgi kıskanmayı getirir..
Kıskancım, kıskanırım, kıskanacağım, kıskanacak.. 😄
😊 Kısıtlar mısın?
Çok fena.. :/
Hesap sorar mısın anlık konum, görüntülü arama vs?
Güvensizliğe girer bunlar.. Bunları yapmam..
Benim kurallarım var mesela. Kurallar içinde yaşarsa, arıza çıkarmam. Kuralları ihlal ederse kılıcımı şekerim
Kesinlikle öyle olmalı.. Bunu ister onu değiştirmeye çalışmamla açıklasın, ister boğmakla.. Herkes bulunduğu konuma göre; kime, nerde, ne zaman ve nasıl davranması gerektiğini bilmeli..
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Arkadaşım sağın solun başın g. tün oynayacaksa benle işin ne? Edebinle dur. Benim ayarlarımla oynama. Bak nasıl sakinim... Ne diye kızdıracaksın beni benlikten çıkaracaksın? Di mi ama? 🤣
İşte böyle diyince de asabiymişim, kontrol delisiymişim, yok anlaşması zormuşum vs.. deniyor..
O zaman etrafımda olmana da gerek yok demek kalıyor bana.
Ya valla benim olan benimdir. Ben de dikkat ederim. Ait olmaya inanırım. Haa bunu aşacaksa öyle sakin kalmam 🤣
Bence de..
Arkadaş, dost, sevgili, bazen kardeş, abi.. Neye ihtiyacı varsa öyle davranırım zaten..
Ha kör eder gözlerini başkasına ya da ben parmaklarımla kör etmesini bilirim.. Tercih onun.. 😄
Hahaha işte bu.. 🤣
Kıskançlık kadar saçma sapan bir şey yoktur... ve bu ülkede günümüz insanın mutluluğunu katleden en büyük etkendir. Hic kimse ilişkisinde mutlu degil sırf Kıskançlık saçmalığını benimsedikleri için.
ilk baslarda çok guzel gelır kendını değerlı sanarsın ama sonradan boğucu bır hal almaya baslıyor kendımde yasadıgım için çok iyi biliyorum ilişkiyi çok kez bıtırmek isteddım bu aptal kıskanclık yuzunden
Kanseridir
ama ben öyle kıskandırma falan yapmam erkek arkadaşım yok hepsi kız şlöfsdjfhgs açık saçık da giyinmiyorum
allahım tam evlenilecek kızım jhksdfhsg
😊Hadi hayırlısı bakalım
Seven kıskanır fakat aşırı olmadığı sürece. Ben pek hoşlanmam kurallar, kısıtlanma falan filan. Bu tür kıskançlığı pek sağlıklı bulmuyorum.
Sen sınırı aştın mı peki?
Hayır. Benim ki normal derecede. Benim öyle saçma sapan kıskançlıklarım yok.
Bazen anlamsız kıskançlığım oluyor. Ama genel olarak değilim. Aşırı olmamakla birlikte tuzudur diyeyim
Ne olursa aşırı olur?
kimse kusuruma baksın bakmasın umurumda değili, değilim, özgüveni olmayan insanlar kıskanç olur, bu bana göre değil, güvediğin insan ile yaşlan ya da uzak dur
Abartilmadigi sürece güzel. Ama abartı sacmalik. Değilim.. Yani kıskanacak kadar sevmedim sanirim. Boğmak bana gore değil dusununce de 😂😂
Hayir açmadım. Ama sanırım kızlar ile diyalog olayi. Konusabilir ama. Sabah akşam da degil hani...
Acı biberi hiç kıskanmam ben, umrumda olmaz.
Ama kıskanılacak durum ile karşılaşırsam buz gibi soğurum uzaklaşırım.
Tekrar ısınmaz mısın
Yok yaa eskisi gibi olamam mantıklı gerçekçi bir açıklaması yoksa ısınamam.
Kıskançlık var kıskançlık var kimi hastalık derecesi oluyor kimi tatlı aşk kuru 🙄 senin canını sıkan konu bununla mı ilgili
Yooo... Değil valla. Benim adamın ayarını bilirim ben. 😊
😀 Niye belki kıskanan taraf sensin neden direk eşinin kıskançlığını anladın
Demek o kadar uzağım... Yok kıskanç bir kadınım ama son zamanlarda olmadı.
Haa bi de ben kıskanırsam böyle kabuğuna çekilmem 🤣
🤣🤣 İşte var burada olay kabuğuna çekilmiş sen direk dalarsın
Şu anda pek bi sebep yok. Bunaldım gibi.. Yoruldum gibi.. Ne bileyim işte
Tatile çıkasın var şöyle güzel bir ortamda manzaraya karşı şarap yudumlamak ihtiyacın var sanki
Hah işte ağzın bal yesin. Evet... Ama bu sene zor...
Bir hafta sonuna sığar bence 😀 aslında kendim için gerekeni yazmıştım benzer piskoloji
Benim büyük oğlan sınava hazırlanıyor. Haftasonu kursu var
😀 Çocukar en büyük kısıtlayıcı faktör anlıyorum
Hayat...
Kesinlikle kendimiz için yaptığımız nadir işler var hep başkası için çocuklar için
Bu sene böyle ya.. Yazın gezip tozmanın dibine vurduk. Sonbahar geldi, kapandık
Sınavdan sonra artık Akdeniz'e doğru 😀 en azından yazın hayalini kurmak lazım
Oooffff Alanya... Çok iyi olur
😀 Daha dur yaza çok hemen of deme
Kışın termal iyi gider.. Sıcak sular... Off
Sorma ya ama sorumluluk olmayacak kafana göre takılabileceksin
Kafada o sorumluluklar her daim var. Gittiğin yere kafanı da götürüyorsun...
En azından bir kısmından kaçıyorsun
Haklısın
Olması gayet normal bu sayede ilişki daha bir değerli olur.. "kıskanan erkek/kadın" kişiyi seviyor demektir😌
Eğer iki gönül birse samanlık seyran olurmuş yani tatlı bir tat verir ama eğer iki gönülden biri daha az seviyorsa acı biberi olur
Kıskancım ama belli etmiyorum, belli etmem için çok büyük bir şey olmalı
Ne olmalı? Peki somut örnekle işi açıklığa kavuşturalım...
Bunu o an geldiğinde yaşarım✌🏻
Sınır konusunda ise ben partnerlerime her zaman saygılı yaklaşıp davrandım.
Pekii
Keşke insan ruhundan kıskançlık denilen illeti söküp atsalar.
Sen hiç kıskanmaz mısın
Kararında olursa tuzu, abartılırsa acı biber!
Bence aşkı öldürür, öz güvensizlşk göstergesidir
Hiç kıskanmaz mısın
Kimi mesela?
Gezginler ben de kıskanıyorum 😊
Genel olarak gezginler.. Böyle işi gücü yok ama hem geziyor hem kazanıyor.. Gıcık oluyorum 🤣
Hah işte gıcığın önde gideni.. Zeki, gezgin.. Kesin güzeldir de.. 🤣Duble gıcık
Evet kesinlikle kıskanılacak bir şey... Ben internette bu gezginleri gördüğümden beri çatlıyorum 🤣
Aslında çok kıskanç bir insanım ama çokta şanslıyım şükür onu verene🙂
Ben de kıskancım.. Hiç aşırı kıskandın mı?
Di mi kadın alışmış bekliyor demek ki
Güzel benzetme..
Bilmem.. Sorayım benim adama..
- aşkım kıskançlığın dozunu ayarlamak senin için yorucu mu?
- yoo.. Anlık tepki veriyorum düşünmüyorum 😄
Yok valla gelişine göre takılıyor benim adamın özel bir çabası yok. Misal bu akşam kavga ettik yarım saat sonra ufak ufak konuşmaya başladık. Amaan sürekli küs küs nereye kadar...
Anlık öfke patlaması değil.. Anlatmayayım şimdi. Ben haklıyım. O da kendini haklı buldu. Ben bağırdım. Bence hak etti.
Dozunda güzel. Dozu aşarsan iki tarafida yıpratıyor
Sen dozu aştın mı?
Mesela? Anlat muhabbet olur...
😊 Sarmal olmuş..
Sonuç ne oldu?
Olağan bir gelişme...
tabı kı.
suyu cıkartılmadıktan sonra.
kısıtlamaya dogru donmedıgı surece
Kısıtlarsa?
o zaman o ask olmaktan cıkar takıntıya gırer.
tabı soyle bır durum da var.
bır kısım ınsan bu kısıtlama kısmından memnun oluyor, dıger kısım ıse ısyan edıyor.
Sen o boyuta geçtin mi?
yas 18 ıken bır kısım hatalar yaptım her ınsanın yapabılecegı gıbı ama benım yapmam su sekılde oluyordu onun yaptıklarını yuzune vurmak ıcın yapıyordum.
evden nıye cıkıyorsun nereye gıdıyorsun kımınle gıdıyorsun sorularına ınsan bır sure sonra bunalıp anlaması ıcın yapmıstım.
ama sımdı aynı durum olsa karsılık olarak oyle bırsey yapmam.
belkıde o yasın verdıgı heyecanla yapıyordu dedım ya 18 dıye
Anladım. Ben sadece gözlemlerim mesela... Bakarım. 😊 Hesap sormam. Gerek duymam. Ama istemediğim biri ile görğlecekae hayır derim kestirir atarım. Pazarlık yok. Bitti gitti. 🤣
dedım ya yas 18 daha hayatın cok bası. toy olmak dıyebılırız.
ınatcılık yenı yenı belırıyor ılerı duzeyde.
yaptım yalan yok ama sımdı cok farklı bakıyorum.
oyle seylerın yanından bıle gecmem.
ne demem gerekıyorsa soylerım beklerım acaba ne yapacak dıye.
acık oldum her zamn dırek soyledım ne dusundugumu.
benım ıcın ılıskıde kırmızı cızgım su (agzından cıkan ıle yaptıkları bırbırını tutacak)
ben buna bakıyorum.
ılk basta soylerım
Benim de kurallarım sınırlarım var. İçinde yaşamayı kabul ederse sorun yok 🤣arıza çıkarmam. Aksi halde çekerim kılıcımı
ne guzel.
mantıklı olduktan sonra her fıkre dusunceye ısteye saygı duyarım.
zten ınsan kendını bılıyorsa kartlarını acıyor karsındakıne.
tek tek anlatıyor.
karsındakı de ınsansa cok guzel gıdıyor
degılse ınceldıgı yerden kopuyor
gercı sevdıkten sonra pek de sorgulamıyor galıba ınsan tabı kı suyu cıkmadıgı surece
bırsey sorabılır mıyım?
Sor tabii
profıldekı yazı sıze mı aıt
Şiir Murathan mungan, yazı benim evet... Bazen karalarım biraz
cok begendım.
hele o bekledıgınız mısafır kısmını
😊Teşekkür ederim...
rıca ederım
Mantıklı kıskançlık hoşuma gider bende öyle kıskanırım benimle kurduğu ilişki şekli bize ait olur
Kısıtlarsa?
Sana kalmış ne anlamda kısıtlama peki?
Onu giyme bununla görüşme oraya gitme... Çeşitlendirilebilir. Hangisi tahammül sınırını aşar?
Sen kendini, sınırlarını, ne yapacağını bilen olgun bir insansın senin nasıl olduğunu bilerek kabul etmiş başta seni sen aynı sensin şimdi ne olmuş ki seni değiştirmeye çocuk gibi seni bir şey bilmez yerine koyuyor ki bir çocuğa bile böyle davransan sürekli özgüven sorunu yaşar
Kıskancım dozunda çok güzel bir şey o sahiplenilme duygusu. Kıskançlık aşkın tuzudur.
Dozunda giderse tuzdur yoksa ne tuz nede acı biber olur kavga çıkar
Dozu önemli çok acı veya çok baharatlı bir yemek insanın dilini yakar
Kıskancım evet ve her şey dozunda olduğu sürece güzeldir.
Benim olan benimdir, deli gibi kıskanirım hemde.
Seven insan kıskanır kardeşim ben sevdiğimi kıskanmayıp kasabı bakkaşı kıskacak halim yok seviyorumdur gözümden sakınıyorumdur o zaman kıskanırım aşırıya kaçmak demişsin kısıtlama toksit ilişkiye çevirir umarım yardımcı olmuşumdur.
Sen hiç sınırı aştın mı? Ya bu ben değilim, ne hale geldim böyle dedin mi?
Hayır değilim aksine çok rahat biriyim bazen bu yüzden sorunlar yaşıyoruz ☹️
Kimse üzerine titrenilmesini beklemiyor. Ama herkes sevildiğini bilmek ister. Dozajını iyi ayarlayabildikten sonra sevdiğini kıskandığını ona hissettirmek sevilene iltifattır.
Sevdiğim sınırını bildiği gibi benim de sınırımı aşmayacağımı bilir. Bu bilinemiyorsa zaten arada sevginin ilk adımı olan çekim gerçekleşmez.
Seven kıskanır ama aşırısı hastalıktır ve bu acıya doğru gider
Sevgime bağlı olarak kıskançlık düzeyim artıyor çoğu insana göre sevilmeyen bir durum olabilir ama ben böyleyim
her şey dozunda güzeldir.. Azı karar çoğu zarar derler
Çoğu nedir?
Sen hiç onunla görüşme, onu giyme dedin mi?
Sana dediler mi?
Hıımm pekii
Of bu sorunu nası çözecem bilmiyorum ama ultra kıskancım
Hahaha hafi birkaç örnek ver. Şaşıralım 😊nasılmış ultra?
Kıskanmak dünyanın doğasında vardır aşkın biraz içine eder sonu güzel biter
Sevdiğim kişiyi çok kıskanıyorum. Kiskanclik beni mahvetti.
Allah kimseyi bu duyguyla sinamasin ki sende bu duygunun varlığını bilen onu kullanan biriyle hiç sinamasin insana herşeyi yaptirabilir...
Sen sınırı aştın mı
Allah gazabından korusun
O kadar tehlikeli miisn?
her şey tadında güzel dozu kaçırmamak gerek
Ben sınırı aşmadım kıskanç biri değilim pek uzun zamandırda ilişkim yok. Kısıtlamaya başlarsa oraya gitmeyecektin onunla görüşmeyeceksin diyip sürekli beni bunaltırsa dur derim
Anladım. Kıskansın ama kısıtlamasın..
Olabilir evet
Kadınların kıskançlığı hiç çekilmez
Cinsiyetçi bir yaklaşım 🙄
Ne yaparsa çekilmez?
Somutlaştıralım...
Ne yaparsa abartmış olur?
Sen sınırı aştın mı peki
Pekii
Kıskançlık Aşktan nefret ettirir
O kadar mı ya?
Tras olursun niye tras oldun. sakal bırakırsın neden sakal bırakıyorsun. neseli olursun neden bu kadar neselisin. kiyafet alırsın neden kıyafet aldın. saymakla bitmiyorki
Hııımmm somut dayanakları yok yani seni kıskanması için... Öyle gelişine boş beleş mi kıskanıyor?
Özgüvensizliktir
Hiç kıskanmaz mısın
Benim olan zaten benim benim olmıcak olanda ne yaparsam yapıyım benim olmıcaktır net
Evetttt kıskançlık olacak
Sen söyle?
Makul oran ne?
Ne zaman dur dersin?
Sana hiç dur o kadar da değil diyen olmadı mı? Makul ne?
Yani coksa aci biberi ama olmasi gerektigi kadarsa tuzu olur hic olmazsa tatsiz olur o Ask.
Dozu ne? Ne zaman dur bakalım dersin?
Dozuna bağlı tamamen
Ben severim ya kıslanmayı da kıskanılmayı da
Aşırı kıskandın mı hiç?
Acı biber abartısı tabii
Sen o boyuta geçtin mi?
Kıskandın mı kıskanıldın mı?
Ooo sıkar ve boğar... Pekii kıskanmasın gerek olabilecek bir neden var mıydı? Haklı mıydı?
Yorucu... Ne bileyim yani senin bakışlar sağa sola mı kayıyordu da o çıldırıyordu? 🤣
Evet haklısın. Şaşırtıcı bir şekilde takıntılı insanlar var. Anlamak mümkün değil
Hahaha ben muhabbet olsun diye kızdırık attım sana 🤣
Hahaha teşekkür ederim. Bak ne güzel muhabbet oldu. Bazısı çok kızdırıyor o güzel olmuyor. Ben çok kızınca susarım sanal alemde. Gerçekte susmam ama...
Tamam susmam
Sen kadar avukat
Hııım
Acısını çokça gördüm yapmayın
Nasıldı?
Acıydı :/
Kıskanç değilim kardeş.
👍
Yok atmıcam
Evet
Artık bu saatten sonra @saskinomayra kardeşim değildir! Kamuoyuna duyurulur artık hasımız küsüz.
Tamam
Bu süper mi?
Seçilen sorularına dedim iyi oku mesela bu soru.
Arabada uyumayı sever misin? ↗
O soru için süper soru bildirimi gelmedi
Kıskançlık sevmektir hasiplenmektir bana göre
Ya çoksa?
Tuzu biberi ayni anda:)
Biber yakar ama.. Yandın mı? Yaktın mı?
Mesela? Anlat muhabbet olur
Peki
Paranoya derecesinde değilse tuzudur
O derece olana denk geldin mi.
Facia bence 🤣
Aşırısı zarar. Hem de çok çok zarar
Aşırı derecede kıskandın ya da kıskanıldın mı?
Nasıl aşırı? Ne yapıyordu?
Her açıdan her şeye karışıyor, herhangi biri ile bile sohbetimi sorguluyor, onu yapma, bunu yapma gibi söylemlerde bulunuyoır, arkadaş çevremi sınırlıyor ve bunun gibi daha neler neler. Sonrasında da hayatın akışı gereği koptuk ve bir daha hiç görüşmemek adına bitti her şey.
aşık olan kıskanır, zamanı bile kıskanır
Çok mu?
her an yanında olsun ister, sürekli görmek ister
Olamıyor... Sürekli arar mısın. Hesap sorar mısın? Fotoğraf ister misin anlık? Konum ister misn?
Hesap sormak ve kısıtlamak kıskançlık değil. Bu başka bir şey.
Fotoğraf istemek daha çok cinsel arzudur.
Yok yahu neredesin kiminlesin ortamı çek gönder gibi...
kıskançlık da, sadece bu olayla bir şey denmez ki, ben de çok kıskanırım mesela böyle durumda
ama benim kıskanmam o an benimle değil de başkasıyla olduğu içindir. senin yanındaki kişilere veya sana güvenmediğim için değil. yani ben aşık olduğumda hiç bir zaman az önce yazdığın şeyi yapmadım.
Ben de yapmadım 😊 mantık dışı...
belki de kişiyle alakalıdır, onun aşkı böyledir, bilemiyorum. Ben öyle yapmadım mesela, sana olduğu gibi bana da mantıksız geliyor.
bunun arkasındaki şey bence seni kaybetme korkusu, yani kendine olan güveni eksik, seni kaparlar, elimden alırlar diye korkuyor. naçizane fikrim^^
Kıskanç bir kadınım ben ama bu şekilde tepkiler vermem. Sadece hayatın olağan akışı içinde gözlem yaparım. Sağı solu oynuyor mu diye bakarım..
Aynı işte, ben de çok kıskancım ama tepki vermem. Olması gereken de bu bence
Kurallarım var. Kurallar ve sınırlar dahilinde yaşarsa hesap sormam. 🤣
Ve her zamanki gibi ilişkilerin kalbinde yatan şey bir şekilde "saygı" kavramına bağlanıyor. Senin kurallarına saygı duyuyor mu duymuyor mu...
Duyuyor. Mesela bir kadın müvekkilin şehir dışında duruşması vardı. Kadın çok rahatsız edici bi tipti... Birlikte gidelim dedi eşime. Ben de eşime onunla aynı arabada şehir dışına gidemezsin dedim. Tamam dedi. Kadına bahane buldu. Gitmedi. Ben de arıza çıkarmadım. 🤣
Doğrudur kiskanclik sevginin geregidir
Fazlası?
Kızma o kadar. Muhabbet olsun diye kızıdırıyorum sadece
Sınırları öğrenmeye çalışıyorum. Kim neye dur diyor.. Kim nereye kadar katlanıyor? Kim nasıl çileden çıkıyor bilmek istiyorum. Ne işime yarayacak? Bilmem... Sadece bilmek istiyorum
Yoo.. Öğrenmek istiyorum.. İnsanları bilmek istiyorum. Kim ne zaman nasıl çileden çıkar? Sınırlar ne? 😊
Ben kimseyi kimseye benzetmeye çalışmıyorum. Değişik tepkiler, karakterler tanımaya çalışıyorum. Bilme isteği... Bilip de ne olacak? Bilmem... Bilmiş olacağım işte..
Evet. Acelem yok. Muhabbet oluyor..
biraz kıskançlık olmalı 💙🦋
Miktarına göre değişir
En gereksiz baharattır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?