18 yıllık arkadaşım beni çok sevdiğini söyledi ne yapmalıyım?

İlk okuldan beridir tanıyorum kendisini ağladık güldük sırdaş olduk yeri geldi bir simiti paylaştık anne babası lisedeyken Vefat etti ona destek olmaya çalışıyorum her konuda şu an ikimizde hayatını kurdu 25 yaşına geldik meslek sahibiyiz halen ayda en az 1-2 kez görüşürüz kendisi doğal birisi sosyal medya bile kullanmıyor geçen gün seninle çok önemli bir konu hakkında konuşmak istiyorum dedi buluştuk tedirgindi heyecanlıydı gülerek ne oldu kız sana dedim lütfen dinle sadece dedi ben bu anı yillardir bekliyorum dedi ne zaman söylemeye kalksam başka birisi vardı hayatında dedi şu an hayatinda kimse yok biliyorum seni yıllardır tanıyorum sen çok iyi birisin eminim iyi bir eş olacaksın içimden lütfen bunu söyleme dedim bi anda seni çok seviyorum dedi o an içimde farklı bı duygu oluştu sonra birkaç dakika sessizlik oldu sonra arkadaşları gördü bi anda masanıza gelip selam verdi konu orada kapandı evine bıraktım yol boyunca dışarı baktı evinin önüne geldik sessizlik oldu gene iyi akşamlar dedim ağlayarak indi arabadan günlerdir konuşmuyoruz ben hatalıyım biliyorum ona cevap vermedim onu kırmak incitmek istemiyorum ama onu hep arkadaşım sırdaşım dostum olarak gördüm hep bu saatten sonra bu düşüncelerim değişmeyecektir onu kaybetmek de istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum

18 yıllık arkadaşım beni çok sevdiğini söyledi ne yapmalıyım?