Güncellemeler
+1 yıl
Hm peki utangacliginin geçmesi için ona şuanda da yaptığım gibi hep iyi davranmaya devam edicem ama şöyle bir şey var. Ben iyi davranmaya devam ettiğim süre zarfında acaba benimle dalga mı geçiyor yoksa beni gerçekten seviyor mu nasıl amliyicam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
2 sorunun cevabı da çekiniyor olabilir. Reddetme ihtimalinden kaynaklı
Anladım peki ne yapmaliyim
O sana gelmiyorsa sen ona git. Kahve içmeye davet et ne bileyim
Anladım. Ya şöyle birsey var. Ben ona hep iyi da davranıyorum. Mesela ofisteyken kimseye günaydın naber demesem bile ilk ona diyorum. Mesela işle ilgili şeyleri isteyken ona whatsappdan yazıyorum. Bunun gibi şeyler. Seviyorsa şimdiye kadar gelmesi lazım değil miydi
Biz erkeklerde reddedilme korkusu var ondan diyememiş olabilir.
Anladım. Bu korkuyu geçirmesi ve gelip bana birseyler soylemesi için ne yapabilirim
Bir kahve içmeye davet et hislerinden bahset..
Ya işte bunu yapmak kolay ana patronun kulağına da gidebilir. Başka ne yapabilirim ki gelip benimle konuşsun. Çünkü konuşursa kabul ederim
İlk adımı sen at o atacak gibi durmuyor
anladım ben iyi davranmaya ilk önce ona bir şey söylemeye devam edeyim. peki sence gerçekten baan karşı birşeyler hissediyor mudur yoksa kafamada mı kuruyorum
Bence hissediyordur birşeyler hissetmiyorsa canım
Hissetmiyorsa canım
anladım. hoşlanıyor falan diyorsun ama hep şöyle bir ikilem var. mesela bir gün bana çok iyi davranıyor bir gün soğuk daranıyor. dediğim gibi ben elimden geleni yapıyorum ama hep bir ikilem var işte. e beni asıl düşündüren de bu ikilem
Benden hoşlanan biri olacak 1 kere soğuk yapmam valla. Soğuk yapması garip belki hoşlanma yoktur konuşup öğrenmen lazım
anladım. soğuk yapmak derken mesela bir gün benimle çok güzel konuşuyor, diğer gün öyle değil. bir de benim masam sebile yakın. sebilden su alırken masasına geçerken bana bakıyor hep.
Sen orada olmasan başkası olsa ona da bakacak belki öyle bakıyor diye hoşlanıyor olmaz bence
Anladım peki sence neden gelip birsetler demiyor ki
Çekiniyor olabilir hoşlanmıyor olabilir
Anladım peki sence bana karşı hangisi
Adamı tanımıyorum ben olsam hoşlanırdım 🤣
Anladım. O zaman şöyle birsey sorayım. Hani hep bir ikilem var dedim ya, bir soğuk bir yakın davranıyor diye. İşte benim kafamı asıl karıştıran şey bu. Bu ikilemi kaldırmak için ne yapabilirim. Onunla konuş dersen konuşamam ya. Hem patronun kulağına gider
Mesaj at iş yerinde konuşma sende. Başka türlü anlayamazsın
Yok iste yapamam. Kız arkadaşı sevdiği falan varsa rezil olurum. İşyeri yani orası okula benzemiyor maalesef
O zaman onun gelip konuşmasını bekleyeceksin hoşlanıyorsa tabi
Anladım da o zaman bu ikilem nasıl çözülecek
Sen konuşmazsan çözülmez o ikilem
Iste dediğim durumlardan dolayı konuşamam maalesef :/ okulda olsaydık çoktan sormustum
Seni de göremiyorum ama bence hoşlanıyor
Bakalım ya bundan seneler önce kalbim çok kirilmjsti yine kalbimin kırılmasından üzülmekten korkuyorum. Şimdi sevgilisi kız arkadaşı falan filan varsa üzülürüm umutlanmak istemiyorum bu yüzden
Nerede yaşıyorsun?
Ist ama bunun sorduğum soruyla ne ilgisi var
Merak ettiğim için sordum
Anladım. Son yazdığıma ne diyorsun peki
Adam konuşmaz sen konuşmazsan öyle bakar durursunuz yani bence konuş
Anladım. Ya işte isyeri ildugu için patron falan var bakalım artık. O zaman ben ona yine yakın davranayim
Hep yaptığım gibi
Bence de öyle yap
Bir de instagrama fotoğraf atmış yeni. Şimdi gördüm. Beğeneyimm mi beğensem ne düşünür geri takip falan etmez demj
Ok bu son yazdığıma cvp lütfen
Geri takip edebilir takipleşin bence
Anlamadim
Takipleşiyor musunuz? Takipleşmiyorsanız takipleşin
Takiplesiyoruz zaten yeni foto atmis 10 dk önce falan. Demin sana yazarken baktım 2dk instagrama o zaman gördüm. Fotosunu beğeneyim mi beğensem ne düşünür takipten çıkar mj bunu soruyorum ne dusunur
İş arkadaşısınız beğen bakalım ne olacak
Tamamdır beğeniyorum. Bu arada ona hep yaptığım gibi iyi davranayim sorduğu şeylere herkesten önce ben cevap vereyim sabahları ilk ona günaydın diyeyim sürekli göz göze geleyim. Bu yaptıklarıma devam edeyim
Aynen yap bakalım ne olacak
Tamamdır sence ne olur
Karşılık verecektir hatta konuşacaktır
Anladım ya bir de şöyle birsey var. Ben isyerinde diğerleriyle konusurken laf arasında bir kaç kere hayatımda ve kalbimde birinin olmadığını söyledim. Bu da duymuştur çünkü aynı yerdeyiz. Buna rağmen neden gelmiyor ki
Bilemiyorum
Peki sen olsan neden
Utanıyor olabilif