6 yaşında oğlum var eşimden ayrılalı çok oldu uzun bir süredir bi birlikteliğim var ve o hiç evlenmemiş oğlum yaramaz ve söz dinlemeyen bir çocuk erkek arkadaşımla birlikte yaşıyorum ve onun sözünü asla dinlemiyor takmıyor bile yarın aile tanışması var be erkek arkadaşım çocuğun tavırlarından yakınıyor benim sözümü dinlemiyor parmağında oynatmaya çalışıyor düzelt yoksa evlilik olmaz gibisinden konuşuyor çok seviyorum ama oğlumu da kimsenin ezmesine izin vermem ne yapmam lazım türkiye psikolojisinee evlenip ayrılmış kadına kötü bakılıyor ama o ve ailesi asla sorun etmedi sahip çıkıyorlar nasıl bir yol izlemeliyim çocuk açısından oğlum asla laf dinlemiyor yapma dediğini o arkasını döner dönmez yapıyor nolur akıl verin çıkmaza girdim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Önce aralarının iyi olması için zaman harcayın. Tanismayi evliliği erteleyin bence..
Aralarının iyi olması için ne yapmalıyım peki
Senin yapabileceğin pek bir şey yok ikisi halledecek bunu.. Çocuğunu sıkıştırma ama bu yüzden tembihleme sürekli.. Ne kadar diretirsen o kadar hırçınlaşır..
Sadece saygılı ol diyorum erkek arkadaşım eve geldiğinde hoş geldin de diyorum mesela yüzüne bakmadan hoş geldin diyor ona soruyor birşeyi yok diyor sonra gelip bana soruyor erkek arkadaşım da benim yok dediğimi neden sana soruyor benim söz hakkım yokmu diyor
Bu adamdan olmaz ya çocuğun sıkıntı yaşar..
Evlenmek istiyorsan eğer oğluna dediğini yaptır o seninle evlenmezse evlenecek birisi bulurum dersen oğlunu ezdirme tamamda belliki oğlun çok şımarık
çocuk biraz daha olgunlaşması lazım adam dayanamaz şimdi bunu dediyse bıkar seni de bırakır
Bende onu diyorum 6 yaşında bi çocuktan ne beklentisi olabilir ki neyi nasıl anlatayım çocuğa
Aynen sonuçta çocuk yani yaramazlık yapacak oflayıp puflayacak çocuk yani bir yere kadar dinler adamın çocuğu olmadığı için empatisi yok
Peki evlendik diyelim bi çocuğu olduğu zaman benim oğlumu dışlarmı yoksa daha iyimi yaklaşır
ya şimdi kendi çocuğuyla senin çocuğun sevgisi aynı olmayacak önce bunu bilmen lazım çünkü onun senin hamileliğin ilk adım anne baba diyişi görecek yaramazlıklarından bıkıp bunalmaları sinirlenmesi olacak ama senin çocuğun biraz ona göre sen tarafından olduğu için sever mi sever ama çok aşırı bıkar kendi çocuğuna sabır yapar ama senin ki ona biraz batar şimdiden sen böyle diyince bunu dediyse gerçekten düzgün bekleme en az bu çocuğun orta okul çağına gelmesi lazım yapma dediğinde yapmayacak bir çocuk istiyorsa
Evet bende çocuğuma laf söylediği için uzaklaşıyorum ondan soğuyorum galiba ama böyle olsun istemiyorum
Çocuğun daha önemli koca her zaman bulunur
Ama yine bilemeyiz belki düzelir adamın evlenene kadar tavırları önemli aynıysa artık yani sana kalmış bir şey diyemem
Bana diyor ki çocuğu düzeltecem diyosan tamam yoksa ben gelemem evlenmeyelim diyor tabiki 100 tane erkeği oğlumun saç teline feda ederim ama böyle erkek bulmak da zor açık kapı görüp kullanmak istiyor çoğu
çocuğundan hiç haz etmiyor istemediğini belli ediyor sana düzelse bile sorun çıkar
İnşAllah düzelir ama çocuk baba şefkati olmalı bebekken görseydi birbirlerine daha farklı olurdu ama şimdi yabancı zoraki kabullenme
o iş baştan yaş sanki
her şey çok iyiydi bir anda problem oldu bu ilk defa bu kadar uzun zaman bir arada kaldılar
birbirlerine alışmaları çoook uzun sürer evleneceğin adamın büyük sabır göstermesi gerek erkek çocuğu haydut oluyo çünki
Bu aklına koyduğunu yapmak istiyor ben kendinden olmayan bir çocuğu kabul eden adama karşı ne diyeyin en büyük erdemi gösterdi zaten ama üzülmüyor da değilim oğluma kötü kelime konuşacak diye aklım çıkıyor
her ikinizinde aşırı sabırlı olması gerek bu aşamada zor ama imkansız değil. bol şans
İnşallah olur
Çıkış yolu bulamadım inşallah her şey düzene girer
Girer dua ile her şey bir yolu vardır emin olun
Çok teşekkür ederim pozitif şeyler okumak çok iyi geliyor bana
İnanın önce kalbiniz inansın her şey çözülüyor çocuğunuz da inşallah güzel bir baba olur bir ömür boyu mutluluklar diliyorum
Çok teşekkür ederim herşeyin en iyileri sizin olsun hayırlı akşamlar