+1 yılBen 36 yaşındayım kriterim yaş konusunda 25 yaşından büyük olmasıdır.
Ancak şu da var ki hayat bu ne zaman nerede karşına ne çıkacağı hiç belli olmuyor eğer ki ilişki ciddiyse sadece bu kriterim altındaki yaş olabilir.
Hakkınızda hayırlısı olsun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence asla problem değil tabii ki diğer insanlar bunu sürekli bir problem olduğunu fazla olduğunu söyleyeceklerdir arada kuşak farkı plan var diyeceklerdir ama umursama sen seviyorsan karşı tarafta seni seviyorsa ötesi çok boş emin ol 15 yaş bir kere çok fazla değil ayrıca
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl5 yaş ideal diyorum ama bazen kendimden 10 yaş büyük birinin olgunluğu da cezbediyor bazen beni en iyisi sadece yaşa bağlı kalmamak ilişkiyi her açıdan değerlendirmek gerekir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Şimdi bişe olmazda
İlerde adam kendine bakmazsa sorunlar çıkar
Sen 30 o 45 olacak farkında mısın
Kuşak çatışması yaşar gibi olacaksınız
Kendine çok iyi bakması gerekecek
24 Yorumla
Soran+1 yılZaten bakımlı biri ama dikkate alacağım teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 266,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet sakıncalı bir durum.
10 Yorumla İnsanlar hep olumsuzu der eger kafalar anlaşıyosa prblm oluncak bir yaş deyil genç bile 36 yaş ne ki bu zamanda dede deyilya nolmuş büyükse sen seviyrmusun ok o seviyormu ok demekki sorun yok bn 27 yşndaym sevgilim 42 düşün 42 seninkine yaşlı diyenler bnmkine dede gözüyle bakıyrlar ki soru sorduğmda genelde olumusz yorumlar cvb geldi hep konşurlar ay kullandı ay kullacak ay ne BİM sapkdr falan boş boş derler yok baban yaşında yok bi dedenin bale pabucu sen tanıyrsun adamı e aileninde rızası haberi varmış zten zorla deyilya yürümedi her kes kendi yoluna ikinizde yetişkin insanlarsınız prblm oluncak bir şey deyil işine bak sen
42 Yorumla- +1 yıl
@Pocophone temeli sağlamsa anlaşırlar ayrıca onu düşürsek o zaman yaşamayalım neticede yarının ne olacağını bilmiyrz yaşamadan da bilemeyiz ve dediyiniz zamana kdr arada sevgi saygı güven oluşmuşsa aile olunmuşsa anlaşırlar sadece ciddi bir karar iyi düşünmek lazım o kdr kendin den emin olmak lazım o kdr
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu aralar çok popülerleşmeye başladı sizin şu sapıkça aşklarınız. Özellikle kızların babaları yaşındaki adamlara duydukları ilgi beni sinir etmeye başladı. Babanızdan mı ilgi göremiyorsunuz da böyle yönelimleriniz oluyor bilmiyorum ama hiçbir sebebinizde bunun bahanesi olamaz. Hiç mi mantığınız çalışmıyor? O yaştaki bir adam büyük ihtimalle evlidir evli olmasa da seni sadece kullanacak basit bir deneme tahtası olarak görüyordur. Kullanır kullanır bir köşeye atar. Olan size olur. Biraz yaşıtlarınıza yönelin artık cidden bu büyük adamlara olan aşkınız mide bulandırıcı veya gidip tedavi olmayı deneyin
çünkü bu bir aşk değil, sevgi hiç değil düpedüz HASTALIK!46 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojide bir hastalık değil siz hastalık ilan ettiniz. Benden olgun biri olsa, kötü biri olsa, evli olsa ona asla yönelmem. Ayrica sizin babanız kac yaşında acaba 15 yasinda falan mı baba olmus? Reşit insanlarız sizin buna karışmaya hakkınız yok.
Soran+1 yılAyrıca psikolojik olarak en fazla 10 yas fark öneriliyor ve bizim sadece 5 yas fazlamız var. Iki taraf uyumluysa bunda büyük bir sakınca yok.-5 yaştan fazla fark olsa inan bana kendimden soğuturdum ama bu benim için idare edilebilir. Lutfen kendi kendinize hastalık uydurmayın.
Cevap sahibi+1 yılKendinden büyüklere veya küçüklere ilgi duymak psikolojide hastalıktır siz hasta değilseniz birlikte olduğunuz adam hasta buna da pedofili denir. :) Biraz araştırın. Karıştığım da yok sizin gibi mantığını çalıştıramayan insanlara zaten karışmam ne haddime ama sizi kullanacağı kesin ve net belli. 36 yaşındaki adam çoğu şeyi görmüş geçirmiştir 20li yaşlardaki kızı yanında ne amaçla gezdireceği belli...
Soran+1 yılPedofili yetişkin bir bireyin reşit olmayan brini sevmesidir. Fakat biz resitiz. Beni kötü niyetle sevse inan bana anlardım. Zaten ablaminda yakın bir arkadaşı iyi biri olduğunu söylüyor. Calimiyor dediginiz mantığını çalıştırarak buraya geldim emin olun
Cevap sahibi+1 yılO zaman mutlu ol ne diyim umarım seni kullanmasına izin vermezsin
Soran+1 yılVermem merak etmeyin:)
Ben 25 yaşıma atlıyorum sevgilim 46 yașında bana da sürekli yaștan bahsedip vazgeçirmeye çalıșıyorlar içimde sevgi var sadece aramızda yaș farkı var diye neden bırakayım anlașabiliyoruz seviyoruz daha ne olsun kimseye bakma sen mutluysan devam et onlar sevgili değiller sen sevgilisin olgun insan iyidir zaten arada yaș farkı olmalı iki taraf da genç olunca illaki anlașmazlık çıkıyor
53 Yorumla- +1 yıl
Midem bulandı🤢🤮
olabilir sevgililik zamaninda büyük sorun degil ama eger evlilige kadar bu gidicekse Şu an sorun olmasada ilerde olucak cunku sen 10 sene sonra 30 olucakkken oda 45 olucak yani bes sene sonra 50 yasina varicak bi insan kisiligi eger sana uyup her yasta eglenıp mutlu olıcaksan olabılır ama bunları düsün zaten ruhu eger gencse cok guzel iliski yasarsınız ama oda cok olgun agır bir adamsa eger ilerde sıkar artık bu durum
21 Yorumla
Soran+1 yılKendisi biraz çocuksu aslında ama evlilik düşünmüyorum zaten ne azından su anlık
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıl15 yaş çok büyük bir fark. Şimdi belli olmuyor olabilir ama en fazla 5 sene içinde çok büyük sorunlar ortaya çıkacaktır. Ne kendimde ne de evladımda böyle bir fark istemem. Çok çirkin ve kötü bir şey
21 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum sizi dikkate alacağım
+1 yılkafa yapıları uyuşuyorsa o da kendini sen gibi genç ve dinç hissediyorsa bence bir sakıncası olmaz kuzenimle eşi arasında da 17 yaş var ama aşkları hala 18lik sevgililer gibi 2 de kızları var gayet mutlular seviyorsan kimseye bakma çünkü laf edenler hep olacak
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılDert etme. Sen mutluysan, uyumluysanız, birlikte iyi vakit geçiriyorsanız kimseyi ilgilendirmez, kimseye hesap vermek zorunda da değilsiniz. 60-65 yaşında bile 10 yaş genç gösteren, kendine iyi bakmış, fit erkekler var. 20 yıl sonra bile sizin için sorun olmayabilir.
10 Yorumla
+1 yıl50 yaş sonrası senin hızına yetmeyebilir ve mutsuz olabilirsin. İllaki olacak değil tabi ama yine de böyle bir sorun var
10 Yorumlakimi genç yaşıtını sever kimi olgun beyfendiyi. benim seçimimde ikinci oldu. mutluluk önemli.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl15 yas ciddi bir fark. İleri ki zaman da beğenmiyorum diyeceksin.10 sene sonra sen 31 o 46 yaşında olacak ona göre düşün
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler dikkate alacağım
sen saf duygularla yaklasiyor olabilirsin wma henuz cok gencsin bu beyefendi icin biraz dikkatli olmani tavsiye ediyorum amacindan emin ol
21 Yorumla
Soran+1 yılDikkat edeceğim merak etmeyin:))
Hayır 15 yaş öyle çok da fazla değil ama senin yaşın eğer 20 altı ise sakıncalı olabilir
20 Yorumla
+1 yıl33 yaşındayım 48 yaşında birini kabul etmezdim
32 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir sizin fikriniz ama uyumlu olduğumuz için sudanlık bozmak istemiyorum ılerde sıkıntı çıkarsa emin olun ayrılırım
- +1 yıl
Ben 21 yaşında fikirlerim farklıydı 33 yaşında daha farklı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılona karşı hayranlık duymuşşsundur duğrudur ama her seferinde şu ben de zaten yaşıtlarımdan çok olgunum muhabbeti sıktı ya
10 Yorumla
+1 yılAşkın yaşı yoktur derler de bokunu çıkarmanın da alemi yok yani
110 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojik olarak en fazla 10 yas tavsiye edilir bizim 5 yas fazlamız var ama uyumlu olmasak veya daha fazla yaş farkı olsa inan bana kendimde soğuturum su an uyumluyuz ama ilere sıkıntı çıkarsa ayrılırım
- +1 yıl
Eğer uyumluysan mutluluklar dilerim ne deyim 😉 kendine dikkat et o zaman
- +1 yıl
Sen yine bilirsin işini yani kadınların kafası çok iyi çalıştığını bildiğim için söylüyorum baktın işler karışıyor anladın sen
Soran+1 yılYanlış mı anladim
Soran+1 yılBaşka bi yorumda yanlış anladığıniz için yazmışsınız yanlislikla mı oldu yoksa cidden yanlış mı anladim
- +1 yıl
Evet yanlışlıkla yazmışım (anladığınız) kelimesini sonradan gördüm yanlış yazdığını anlamadığınız için demek istedim
- +1 yıl
Sonradan gördüm yanlış yazdığımı
- +1 yıl
Benim telefon biraz ayarsız ben başka bir kelime yazıyorum o başka şey yazıyor 🤣🤣🤣
Soran+1 yılHee tamamdır sıkıntı yok :D
- +1 yıl
🤣🤣🤣
Değil niye olsun kesin zengindir dua et erken olsun 😀😀
13 Yorumla
Soran+1 yılYok fakir aslında parasını sevmedim
Soran+1 yılFakir denilemez ama orta durumlu diyelim
+1 yılSuanda mutlusun ileriki zamanlarda uyusmayabilrisisin8z sen gezmek istersin o istemez ya da çok. iyi anlayabilirsiniz Hani bunu bilemeyiz ki
20 Yorumla
+1 yılBenimle nişanlım arasında da 14 yaş var ben 20 o 34 gayette mutluyuz bence kimin ne dediği değil senin ne düşündüğün önemli burada soramana bile gerek yok
20 Yorumla
+1 yılBugün soruların birinde gördüm kızım bir 14 yaş aralığında bir biriyle evlenmiş ve bazı konularda çok sorun yaşadığını yapmıştı. İlişkide
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSakıncalı demek için aradaki kültür farkına bakmak lazım yaş tek başına sorun olmaz yasa takilmamali yaş farkı olmayan herkes mutlu mu sanki.
00 Yorumla
+1 yılSakıncalı demeyelim ama çok fark var bir süre sonra sıkacak bu durum sen daha her şeye heyecanlıyken o biraz yaşlı kalacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılarada 15 yaş var bilmiyorum. çok dikkatli ol olgun erkekler genelde kendi yaşıtları kadınlara bakar. bana çok riskli geldi
11 Yorumla
Soran+1 yılBende o yüzden çekindim ama öyle birisi değil ama yinede dikkat edeceğim
+1 yıluyum varsa sıkıntılı değil, ayrıca zaten kadınlar duygusal olarak daha hızlı olgunlaşır erkeklere göre o yüzden yaş farkını sorun etmem
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSiz sevdikten ve birbirinize değer verdikten sonra sakıncalı olacağını düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılBende 45 yaşındayım Olgun seven 25 yaşların da biri arıyorum var mı sitede acaba
00 YorumlaEyer baba sorunu yoksa normal olduğunu düşünürüm şimdilik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKoca ülkede yasidin birini bulamadin mi hic yasit sevgilin olmadimi çekilmez utanc verici bir durum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sakınca olabileceğini aklına getiren nedir?
11 Yorumla
Soran+1 yılİnsanların kötülemesinden korktum
Pekte sağlıklı bir ilişki gözükmüyor gibi
11 Yorumla
Soran+1 yılUyumluyuz ama ılerde sıkıntı çıkarsa emin olun ilişkimi bitiririm
+1 yılSev kardeşimin elini ver bana
14 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
Soran+1 yılÖyle bisey olmasına izin vermem ılerde sıkıntı çıkarsa ayrılırım
- +1 yıl
Çıkmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşındaki insan karakterli ise düzgün ise evlen milletin sözüne bakma
11 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıldır tanisiyoruz kötü brik olmadığına eminim
+1 yılSorun değil bencee ama seni kullanmasına izin verme
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlgun biriyle iyi seks yaparsın sadece başka bişey olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri degil öyle biriyse anladigim an ayrilirim. Ablaminda bir arkadaşı ve oda iyi biri oldugunu söylüyor ailemde onayladı zaten
- +1 yıl
Siz yine de dikkat edin kendinize sizi tanımıyorum ama güveniyorum ve inanıyorum size
- +1 yıl
Alakası olmaya bilir, ben kadınlara şiddete karşıyım o yüzden dedim dikkat edin kendinize diye sizi ve sizleri düşündüğüm için
- +1 yıl
Beni anladığın ve yanlış anladığınız için ben teşekkür ederim
Kendinden 15 yaş birini seviyorsun bu karşındaki senin yaşınla çok fazla orantılı olup olmaması ile ilgili mesela ben 25 yaşındaysam 40 yaşındaki bir insanla olmam pek doğru karşılanır durum değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsakıncalı ve iğrenç acilen buna son ver hastalıklı bir ruhun var
00 Yorumlaİlişkinizde bi gelecek yok senin onun yaş almasını sana şu anlık uyum sağlamasını sevmişsin o da senin gençliğini sevmiş bana kalırsa uzak dur kendi yaşına yakın birini hayatına al
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı. Sakıncalıdır diyen kezbandır..
30 Yorumla
+1 yılOlabilir karakteri tanıyın
10 Yorumla
+1 yılBence normal değil
10 YorumlaOlabilirrrr keyfine bak mutluysan.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bana kalırsa cok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılİkinizde çalışıyorsanız bisey olmaz.
10 Yorumla Olabilir aşkın yaşı olmaz
Ama gerçekten aşk ise10 Yorumla
+1 yılAskin yasi yok ama oda seni seviyorsa sakıncası yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil sevgi yaş engel tanımaz
00 Yorumla evet ve gereksiz bence.
00 Yorumlaİyi biri olduğuna inaniyosan sorun yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Anne babana arkadaş olur
00 Yorumla
+1 yılSıkıntılı bence
10 Yorumla
+1 yılOlabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yok la devam
10 Yorumla
+1 yılFazla ablacim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılsakıncalı
10 Yorumla
+1 yılUygun değil. Kesinlikle tavsiye etmem.
10 Yorumla
+1 yılKafalar uyuşmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılUyuşmasa soğumaya çalışırdım
+1 yılİş at ona
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Yani dikkat çek
- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!