Ama yani iyi birisi
iş çıkışı beni almaya geldi
yemek yedik ardından evine gidip film izledik hatta çok tatlı köpeği vardı
şimdi beni evime bıraktı onunla clubte tanışmıştık
18im o ise 32
Ama yani iyi birisi
iş çıkışı beni almaya geldi
yemek yedik ardından evine gidip film izledik hatta çok tatlı köpeği vardı
şimdi beni evime bıraktı onunla clubte tanışmıştık
18im o ise 32
bazen tecrübesiz olmak hayatın güzel gideceği anlamına gelmez ne yaşayacağın hiç belli olmaz dikkatli ol yaşadığın şeyler seni mutlu edebilir ama onun için gelip geçici genç toy bir heves olabilirsin
kızım daha yaşın kaç bu ne acelelik böyle yazık etme kendine hızlı yaşayan erken düşer
metafor yaptım bu yaşta biriyle sevgili gibi hayat yaşıyorsun ve devamında diyorsun ki ciddi değil zaten 2 kişi ile daha görüşme yapacağım. bu kadar acele hareket eder ve o erkeklerden birine kendi düşüncesine göre gönül verdiğini düşünür de kalkıp başkası ile görüştüğünü öylesine takıldığını söylersen canını yakarlar oyuncak değil bu
Cevap
22Cevap
Club kızlarına verilen görev o, bişeyi sorguluyo olman yanlış bence. Farklı atmosfer katmanlarındayız.
Şimdi her cevap veren de özeline tıklicak zatwn ;)
Zaten fazlasıyla srtünmüşsün devam et kötü değil fsdfs
İlk buluşmada öyle olur
Tatlı yaklaşır
Urkutmek istemez güven kazanır
Off ya harikasın seninle olmak onun için mükemmel bir an olmuştur çıtır sksi ve güzelsin
genelde cinselliği merak edenler bizi tercih ediyor, ben de istersen bozuyorum.
yaş farkı normal de sen fazla küçüksün be
kendini doğru kararlari verecek yeti de görüyor musun?
İnsan her yaşta yanlış ve doğru kararlar verir, yanlışlar olmasa doğruların anlamı kalmaz. Ama pişmanlık olarak soruyorsan sanırım evet daha küçük yaştan berş ilgimi çeken bir şeydi bu tarz ilişkiler ama tamamen kararlarımdan emin olup olmadığımı bilmek için 18 olmayı bekledim ve kabullendim yani şimdi yaptıklarımdan pişman olmayacağımı düşünüyorum ki olursam fazla büyütmem öyle bir kişiliğim yok, olan oldu nefes alıyoruz hala kafasındayım
o zaman bize laf düşmez🤷🏻♂️
Kötü tabi de kendi hayatın
Seni xinsel bir obje olarak görmüyorsa olabilir.
Ne beklediğine bağlı, bence fazla
En fazla cinsellik olur
Soru değil de kartvizit gibi
flim felan izlenmiştir kesin
En fazla yatarsınız
Yatmak güzel olur :))
Saçma bir ilişki
birde çakar sana
ya😄
bir şey geçti mi aranız da
güzelmiş baya cesaretli sin
Yok tam ideal