Açken sizinle dalga geçen birini affeder miydiniz?

Öğrencilik yıllarımdı arkadaşlar 1,25 hesapladigim günler yani düşünün biteli zaten 1 sene falan oluyor. Bir gün mecburen birikimi yeni telefon almaya yatırmak zorunda kaldım harcligimdan hariç olarak kredi alamiyordum ödeyemem diye. Bataryam telefonum tamamen gitmişti birikimden sadece 12 lira para kaldı hiç unutmuyorum. Ders malzeme alışverişine de harcligimi harcadım derken hiçbir şey kalmadı aileme de kıyıp isteyemedim zaten zor durumdalar diye. Ortada kaldım resmen. Bir gün çalışıyorum kütüphanede yedim biraz ama nasıl açlık bastırdı başımın arkasına ağrılar giriyor. Biraz para gönderebilir misin dedim erkek arkadaşıma varsa ben hemen babamın maaşı yatınca veririm sana ibani da at dedim. Benimle bir dalga geçti arkadaşlar inanamazsiniz öyle kötü olmadım hayatımda 12 lira var bende sadece 18 göndersen hemen bir şeyler alırım dedim diye. Ney 12 lira mı haha işte mk fakiri ağzın da kokuyodur falan zaten ilişki birkaç aylık o zaman. Gönderdi göndermesine de yiyemedim yani 12 liraya ne kadar yetiyorsa bulduğum marketten kraker aldım. Daha bugün mesaj atmış ki affet nolur diye. Siz affeder misiniz Allah aşkına onaylayın beni hatırladıkça karnım guruldayan bir anım. Öküzün tekiydi iyi ki ayrilmisim
Açken sizinle dalga geçen birini affeder miydiniz?