Güncellemeler
+1 yıl
Geri düzelme ihtimali hiç yok mu sizce düzeltmek istiyorum çok
Beni çok seven sevgilimi fazla baskılayarak ona güvenmediğini hissettirerek ve sert tepkiler vererek ayrılmasına sebep oldum 1-2 kere yaz barışalım diye uzun mesajlar attım bizden olamayacağını eskisi gibi hissetmediğini söyledi biraz beklemeli ona zaman mı vermeliydim bu mesajlar için anlık sinirle mi bunları söylüyor biraz bekleyip tekrar iletişime geçmeli miyim yoksa içindeki her şey bitmiş midir Seviyorum ama eskisi gibi hissetmiyorum dedi
Bu noktada vereceğin her ilave çaba, özsaygına vuracağın yeni bir darbe olacaktır. Seni istemeyen bir insan için değil, kendin daha iyi bir insan olmak için çabala. Vaktini, kaynaklarını bu yönde kullanırsan, daha mutlu olabileceğin insanlarla karşılaşma şansını artırırsın. Üzülme ve yola devam et.
Sen zaten yapabileceğin herşeyi ona yapmış ve onu kaybetmişsin sevsen bunları ona asla yapmazdın. Ayrıca güven vermemişsin ona neden bu kadar önemli oldu şimdi senin için? boş ver gitsin bence.
Cevap
1Cevap
Hayır eskisi gibi hissetmiyorum demiş. Artık bıkmış senin hareketlerinden, geçmiş olsun.
hata yapmışın iyi olmuş sana
O iş bitmiş
Artik zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?