AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sebebini araştırma sen ona cevap verme
Cevap vermeyince ne yapar sence
Kudurur çıldırır sen cevabını ona sessizliğine vereceksin
Okumadan sileyim mi goruldu mu atayim
sadece görüldü at cevap verme silme de öyle kalsın
Online kalayim mi biraz ve kac dk sonra bakayim msjna
Çok rahat ol mesaj geldi mi bak çık online kalayım kalmayım diye düşünme olduğun gibi rahat ol gir çık içinden nasıl geliyorsa öyle davran ama ona nispet olsun diye bunları yapma sen sen ol senin değerini bilen birisi zaten böyle davranışlarda bulunmaz kafan rahat olsun
Ben ona zamaninda sevgimi cok gosterdim. o da cepte gordu. sesszce gitti, iki ay sonra mesaj atmaya basladi. nasilsin hayatinda kimse var mi falan sorup tekrr engelledi. senden kacmaya calistikca dha cok yaklasiyorum dln bisiler dedi tekrr engelledi, ilk bikc msjna cevap vermemistim, sonra cevap verdim iste yine engelledi, genelde kizdgnda engellerdi,, simdi niye oyle yapio anlam veremiyorum
İşte bir neden aramamalısın o öyle mesaj atıp engellesin sen bir şey deme sadece görüldü at mesajı da silme öyle kalsın kesinlikle ama kesinlikle cevap verme bu gibi yapılan davranışlar sonsuza kadar sürmüyor bir yerde sonlanıyor o yüzden böyle basit şeylere neden aramak yerine daha kendine iyi gelecek kendini geliştirecek davranışlar da bulunabilirsin bir de yaşlar kaç sizin ikinizin sen ona cevabını sessizliğine vereceksin sessiz kal sessiz bitti onun dönemi artık kafada bitir onu biliyorum seviyorsun ama sevgini yavaş yavaş içine göm ve onun attığı mesajlara aramalara cevap verme
İntikam peşinde koşma
Evet seviyorum ve aramiz duzelsin istiyorum ben. yani intikam pesinde dglm. tekrar birlikte duzgun bir iliskimiz olsun istiyorum. ama yine de bu davranislarina anlam veremiyorum.33 yasinda o, ben 32. ve en son evlilige hazir degilim ama seni seviyorum diyordu
Hangi olaydan sonra böyle olmaya başladı
Yaa yazmistim gondermemisim... yazin buluscktk, teli kapatti, iki gun yazmadi. ben de yazmadim, sonra birden birsey demeden engelledi. buluscktk halbuki. gun ayarlamistik, bir ay sonra dayanamadim mesaj attm, icimdekileri soyledim ama kotu birsey demedim, cvp vermedi, bir buck ay sonra mesaj atmis silmis, bisure snra tekrr yazdi. nasilsin falan dedi. sogk cvplar verdim. engelledi yine, bska gun tekrr yazdi hayatinda kimse var mi dye, yok Şu an dedim. yine engelledi. sonra tekrr ozledim dedi. ne yapmaya calisiosun dedim. kactikca sana yaklasiyorum falan dedi, seviyorum falan . davranisinla goster ki inanayim dedim, tamam dedi. boyle olmuyo ara konusalim dedim, musait olnca arym mi dedi, tamam dedim. aramadi engelledi. bu arada ilk msjlrna on dk icinde dondum. son msjna iki saat bir saat sonra donecektim hep o sekilde engelledi, yani gec cvp verdgm icin engellemis olblr mi
Yok sen cevap versen de vermesen de bu adam zaten seni engelliyor kendi kafasında kurduğu bir senaryo var artık ne yaşıyor senaryo da bilemeyiz ama bu davranışlarla sen somut bir şey elde edemeyeceksin benim tavsiyem sana bu kişiden bir şey bekleme (sanal ortamda mı tanıştınız bir de yoksa yüz yüze görüştünüz mü) bu da önemli olan bir şey somut bir şeyler elde etmek istiyorsan bu kişinin mesajlarına ve aramalarına cevap verme belli ki karakteri zayıf bir insan seni mutlu etmez bu kişi ona cevabını sessizliğinle ver hiç bir şey değişmeyecek gerçekten sen cevap verdikçe o kaçıcak sen kesinlikle ama kesinlikle bundan sonra onun ne aramasına ne mesajlarına hiç bir şeyine cevap verme.
Sanaldan tanisip gorusup sevgili olduk, bisure sonra da benim baskin davranislarimdan oturu kacti bitti, tekrr baslar gbi olmustuk ama boyle oldu iste... ben cevap vermedikce anlar mi yani yaptiginin yanlis oldugunu, yoksa istemio diye geri mi cekilir
Bu saatten sonra sizden olmaz senin duygu durumunu iyi anlıyorum aynı durumu bende zamanında yaşadım sanalda uzun süre konuşup buluştuktan sonra gerçek yüzler ortaya çıkıyor ve aynı tadı alamıyoruz bunu atlatmakta uzun sürebiliyor sizde bu sürecin içindesiniz bu kişi siz sessiz kalsanız dahi ya da cevap verseniz dahi yine bu döngü içinde olacaksınız o yüzden siz burada kendi itibarınızı koruyacaksınız ona yeşil ışık yakmayacaksınız bir de her mesaja cevap vermek aslında yeşil ışık yakmak demektir o yüzden bu durumu onunla barışmak için kullanmak yerine onun bu davranışlarını kendi içinizde sindirmeye çalışın ve onu artık soyutlamaya çalışın yani bu yaşadığınız olayı sindirmeye çalışın unutamazsınız ama sindirebilirsiniz enerjinizi onu soyutlamak için kullanın bu saatten sonra bu kişiyle bir ilişkiniz olamaz karşınızdaki kişi somut davranışlar sergilemiyor 2 arada bir derede davranışları var kesin ve net değil bunları neden neden neden diye kafanızda sorgulamak yerine kendi kararınızı verin bu şekilde yolunuza devam edin o hiç bir şekilde bir şey anlamayacak sürekli engelleyip mesaj atacak bu döngü içinde kaybolup gideceksiniz siz siz olun bu kişinin mesajlarına aramalarına cevap vermeyin ne yaparsa yapsın silmeyin de engellemeyin de öyle kalsın.
Biz uzun sure değil uc hafta konusup gorustuk, o dediginiz gbi olmadi.. neden olmasin hem, insanlar aylar yillar sonra bile araya baska seyler girse bile tekrr donup cok da mutlu olabiliyorlar, onda sorun su diye dusunuyorum, iliskinin basinda ciddi evlilik istiodu ama ustune cok dustum sk bogaz ettim, uzaklasti sogudu gtti, ara ara konustuk sonra ve evlilige hazr olmadgni bir iki kere soyledi bana, bu sebepten diye dusunuyorum. evlilik korkusu var ve oyuzden de sanki kacmaya calisiyor benden diye dusunuyorum
Sizin zaten en büyük hatanız kendinizi başkalarıyla kıyaslamanız araya yıllar girdikten sonra başkaları geri dönüyor diye kendinize böyle umut vaatler aşılamayın bu gibi vaatler hayal kırıklıklarına yol açacaktır zaten sanaldan tanışılan ilişkiler de hemen evlilik düşünülür 3 hafta yüz yüze bile görüşmeden vakit geçirmeden huyunu suyunu bilmeden bir anda evlilik düşünmek hayal kırıklıklarına yol açacaktır sizde şu an bunun üzüntüsü içindesiniz şu an ona aşık olduğunuz için böyle şeyler düşünmeniz çok normal ben sizi çok iyi anlayabiliyorum bende yaşadım bu gibi durumlar ama dışarıdan bakan bir göz her zaman daha mantıklı ve doğru kararlar alabilir siz mantıklı karar almamanızın nedeni aşık olmanızdan dolaydır onun evlilik korkusu varsa o zaman size böyle bir vaatte bulunmayacaktı ki 3 hafta evlilik için çok erken alınan bir karardır o yüzden sizi yoklamasına izin vermeyin net davranışlar sergilemedikçe onunla görüşmeyin mesajlarına aramalarına cevap vermeyin ki zaten bundan sonra da net davranışlar sergilemeyecektir.
Aslında sana mesaj atan o değil
Sen engelle hic ugrasma
Cok seviyorum onu
İlgi istiyor belli ki
Sen engelle