Arkadaşlar bir kızla 6 aylık bir ilişkim oldu ve ilişki benim bağlılık problemlerimden dolayı bitti. Onunlayken başkalarıyla görüştüm ve bunu ilişki biterken ona söyledim. Fakat üstünden 1 sene geçmesine rağmen hâlâ bana beni arayıp ya da mesaj atıp unutamadığını filan söylüyor. Bu arkadaşı kendimden nasıl uzaklaştırabilir beni unutmasını nasıl sağlayabilirim?
birşey soylim mi cidden serefsizsn bide utanmadan diyorsun başkasıyla görüştüm görüşmeden ayrlsaydin sizin gibiler yüzünden tüm erkeklere sovuyoruz kızın numarasını ver ben ne kadar serefsz olduğunu anlatcam senden uzak durcak erkeklerin yüz karası püüü
Neden sergiliyorsun dostum bu seni rahatsız edebilir fakat bu kadar üstüne titreyenide zor bulursun. Hadi umrunda degil eyvallah ama reklam yapacagina seni bu kadar seven insanı üzmeden uzaklastir
Dostum ben aşkın her karesini yaşadım ve çok şey kaybettim aşk Yen'i jenerasyonun vıcık vıcık sacmaliklarina benzemez sen askı daha tanimamissin bende istediğin kadar Dilek dile kolay kolay aşık olamam zaten
Bunu ona her defasında söyledim. Arkadaş olarak kalalım dedikten 20 dakika sonra eskisi gibi olalım demesine rağmen her seferinde aynı şeyleri söyledim ama olmuyor
Neyi daha önceden söylemiyorum. Ben attığım her adımı eski kız arkadaşıma anlatmak zorunda mıyım üstünden bir yıl geçmişken? Ve bunu söyledikten sonra attığı mesajlar daha da sıklaştı. Her attığı mesaj son mesajı olacakken aslında hiç sonu olmaması...
Onunla ilgili güzel olan cümleleri kullan, nasıl biri olduğu ile alakalı sözler söyle. Ve onunla bir daha konuşmak istemediğini, artık sevemediğini anlat. Sen daha iyilerine layıksın, daha önünde uzun bir ömür var. Farklı insanlar tanıyarak, başka birisine aşık olacaksın. Bu dünyada bir tek ben değil, herkes var. O yüzden biz beraber olamayız, artık kabullen. Üzülmeni istemiyorum, hep kendimi tuttum. Artık seni böyle görmek istemiyorum, beni üzmek istemiyorsan bunu yapmalısın. Çünkü senin sevgini haketmiyorum. Sen de bende abartmayalım ve bu sohbet burada son bulsun. Diye söyle işte. Kendinde bir şeyler uydur ve abartmadan😂
Tamam bir daha denerim bunu yalnız ben ona sen daha iyilerine layıksın dediğimde bana sen böyle bir insan değilsin. Senin ne kadar iyi biri olduğunu biliyorum tarzı cümleler kullanıyor. Şerefsizlikle alakalı ne kadar sıfat varsa kendim için kullansamda hayır sen böyle bir insan değilsin diyip mevzu yine başa dönüyor. Neden bir kadın bu kadar çok severki bir insanı
En İyi Cevaplar