Ben biraz sesli canlı biriyim. Bazen insan içinde de enerjik olduğum icin sesli konuşabiliyorum. Sevgilimde öyle yapma dedi bende bu huyumu torpuluyorum. Sonra muhabbet buradan çıktı biz restoranda yemeğe gitmiştik. Ben orada zaten sesli konuşmam ama akşam eve dönünce sevgilime sesli konuştum mu bugün yanında diye takıldım hayır iyiydin dedi. Neyse konu buradan açıldı ve ben dedim ki birine bakarsam öylesine bakıp cekerim insanlık hali dedim o da bana öylesine de olsa bakma kıskanırım ben osly çıkartırım dedi. Normal de sakın biri ama bu dediği şaşırttı beni neyse konuyu kapattım
Çok uzun zaman sonra bu instadan binkzii eklemiş bende neden ekledin diye çok sakince yanıma çağırıp sordum bana kızdı. aksam kızı silmis bende sabah büyütülecek bsiey yok diye günaydın aşkım yazdım. Bana olmuyor yapamıyoruz dedi ayrıldı. Yani kendi zamanında olay çıkartırım demesini biliyor ama ben küçük bi kıskançlık yaptım diye ayrılıyor. Yaptığı saçmalık değil mi böyle anlayışsız biriyle evlenilir mi? Sevgililer birbirine hesap soramaz mi ki ben çok güzelce sordum
Çok uzun zaman sonra bu instadan binkzii eklemiş bende neden ekledin diye çok sakince yanıma çağırıp sordum bana kızdı. aksam kızı silmis bende sabah büyütülecek bsiey yok diye günaydın aşkım yazdım. Bana olmuyor yapamıyoruz dedi ayrıldı. Yani kendi zamanında olay çıkartırım demesini biliyor ama ben küçük bi kıskançlık yaptım diye ayrılıyor. Yaptığı saçmalık değil mi böyle anlayışsız biriyle evlenilir mi? Sevgililer birbirine hesap soramaz mi ki ben çok güzelce sordum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer