Sevgilim dün yanıma geldi 1 saatlik mesafede oturuyoruz
yanımda annesine yalan söyledi yanımda değilmiş gibi konuştu ben de neden dedim
e haftada 2 oldu kadın haklı bir şey der dedi
sanki zorla getiriliyormuş gibi biraz ana kuzusu gibi geldi
Sevgilim dün yanıma geldi 1 saatlik mesafede oturuyoruz
yanımda annesine yalan söyledi yanımda değilmiş gibi konuştu ben de neden dedim
e haftada 2 oldu kadın haklı bir şey der dedi
sanki zorla getiriliyormuş gibi biraz ana kuzusu gibi geldi
Cevap
6Cevap
Biraz değil tam ana kuzusu bence dikkat etmek lazım
Öyle mi dersin
Öyle bence yani ne demek yanına iki defa geldim üçüncü defa geldiğimi duyarsa bir şeyler ne olacak yani yanına gelirse sanki yanlış bir şey mi yapıyorsun Bir insan sevdiği insanı yanında olmaktan zevk duyar bununla gurur duyar
Benim kaderimden nerde böyle anneci var başıma geliyor artık bıktım
Çünkü erkeklerin çoğu anneciğim maalesef, hayır anlamadım şu yapılan kötü bir şey de değil. Ben sevdiğim insanın yanındayım bu kadar kimseye hesap vermek zorunda değilsin bu annem bile olsa sonuç olarak sevdiğinle sizin birlikte zaman geçiriyorsun eminim bu lafından sonra da senin modun anında düşmüştür
Düştü tabi sonra başladı ne alaka ben o anlamda mı dedim falan demeye iyice sıkıldım kendisinden artık ergen ergen hareketler
Şimdi kadınlar erkeklere göre her zaman daha uygundur bu inkar edilemez bir gerçek. Kadın istediği kadar sevsin istediği kadar değer versin karşındasın da gerçekten Ergen bir insan görürse anında soğuyabiliyor. Anladığım kadarıyla sen de zaten bir soğukluk vardı buda son damla oldu gibi
Normalde çok duygusal bir insanım bu anneci olma durumu yüzünden nişan bile attım
Artık yemin ederim mantık evliliği düşünüyorum en azından adamın parası olur çektiklerime değer
İnan ki biraz önce yine aynı durumdan şikayet eden bir soruyla karşılaştım. O da aynı şeyi diyordu seviyoruz ne oluyor del veriyoruz ne oluyor en güzel mantık evli bari parası olan biriyle evleneyim. Artık insanlar o kadar bıkmış ki hani gerçekten daha önce olsa derdim ki yapma gerçekten kendini yazık etme İnan artık hiçbir şey diyemiyorum haklısınız Çünkü
Kaç bırak valla sebebi de şu erkek sonuçta herşeyi annesine demek zorunda değil yüreği varsa zaten umursamaz derdu
Anneci yani
Sakladığı birşeyler vardır dikkatli ol
Ne gibi
maalesef aldatma olabilir
Kadın bir şey der ne ya
Kadın haklı diyor bir de ortada olay var gibi
Bana tuhaf geldi
Seni daha açıklamamış mı
Yoo tanıştırdı bile ama nedense evde telefonu bile açamıyor çok garip
Bir gariplik var
Annesi istemiyor demek ki seninle görüşmeyi
E tanıştırdı 2 kere yan yana geldik kadın bir an önce istemeye gelmek istiyor ben uzatıyorum
Sizin işler karışık
Senlik değil
Ne benlik değil
Evlen kurtul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilinin annesine yalan söylemesi sana güvensizlik ve hafif iticilik hissettirmiş, bunu çok iyi anlıyorum 💔
Burada iki şey var:
Biri “ana kuzusu” tarafı, diğeri sınır çizememesi. Haftada 2 kere gelmesi abartı bir durum değil, hele aranızda sadece 1 saat varken 😊
Onunla sakin bir anda konuşup şöyle sorabilirsin:
“Annenle neden dürüst olamıyorsun? Bu durum beni rahatsız ediyor. İlişkimiz saklanıyormuş gibi hissediyorum.” 💬
Tonu suçlayıcı değil, anlamaya çalışan olsun. Tepkisine göre de hem annesine hem sana ne kadar sınır koyabildiğini daha net görürsün ❤️✨