Arkadaşlar evli bir kadın var bana hem yazıyor hem senin ablanim diyor ben konuşmayı sonlandırmaya çalıştığım da kızıyor ne ayak bu ya?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eğer sağlıklı medeni seviyeli bi arkadaşlığınız yoksa engelle bence niyeti başka olabilir
Çok sağlıklı ve medeni ama ön yargılı olmal istemiyorum
Bak ben de evliyim. Erkek arkadaşım vs var benim de ama ben fazla sıkı sıkı olma yanlısı değilim. Bence sen de çok yakın olma.
Olmiycam zaten tehlikeli
kendisine kurban arıyordur
Yaaa kadın kendisi de ben de aynı mesleğe sahipiz ve mesleğimiz çok prestijli o benim okuduğum okulda çalışıyor ve kanallarimiz çok ortak değer çok ama konuşuyor sohbet ediyor anlamak istiyorum bir şey çıkmıyor abla felan diyor
Neyini anlamak istiyorsun.
İş arkadaşı mı
Aslında meslektaşız o benden büyük ve o benim mezun olduğum okulda çalışıyor ikimiz de çok prestijli mesleklerin sahibiyiz aynı meslekteyiz kendisi evli eşiyle şehir dışında çalışıyormuş eş durumu da yapılmamışlar ben sürekli rahatsız ettiğim için özür diliyorum o hiç problem değil diyor gençliğinin tadını yaşa vesaire diyor beni de kardeşi gibi gördüğünü söyledi
Gebe kalırsa senden
Daha bir şey yok ki
Olursa
Kız nasıl biri genel itibariyle
Prestijli bir mesleğe sahip ben de öyle aynı meslek sahibiyiz biraz rahat kafa uçuk gibi ama çok zeki ve benden büyük eşi başka şehirde çalışıyor o başka bir şehirde
benzer bişey yaşadım da kızların profilleri farklı :D
Ön yargılı olmal istemiyorum
Sen yaklaşmak istedin mi kadına çekici geliyo mu
Ya aslında İlk başta ben ekledim sonra tanımadığımı fark edince kusura bakmayın dedim estağfurullah dedi sonra konuşmayı devam ettirmek istedi ben sizi rahatsız ettim evli olduğunuzu bilmiyordum dedim önemli değil hiç sorun değil dedi kaç kere öyle dedim konuşmak istemeseydim direkt engellerdim diyor sonra benim yaşımda kardeşinin olduğunu söylüyor ve beni ablası gibi sayıyor ama konuşmak da istiyor
Bana da arkadaşlık kurmak isteyen bi kız denk geldi evliydi benziyor neden böyle yaptığını anlamadım hani kocasında da gizli ama arkadaşlık dışına da taşımıyordu muhabbeti. Madem medeniyet bu eşinden neden gizlisin diyemedim tabii :D
Ya bana gençliğini falan yaşa diyor sakın aşık olup evlenme diyor Ben de dedim ben de öyle yapmayı düşünüyorum zaten dedim dikkat et hıv kapmadan diyor 😅
hiç olmaması gereken muhabbetler bunlar kaç yaş farkınız var :D
4 yaş vs
27 yaşında biri mi
Kanka o 30 ben ise 25
Ya kanka şimdi bu kocasından uzak olduğu için biraz duygusal açlık yaşıyor benimle konuşuyor lakin ben hemen gemileri suya indirmiyorum çünkü yanlış anlaşılma ihtimali yüksek ön yargılı olmak istemiyorum ama söylediği şeyler de bunlar yani
Hayatını yaşa evlenme muhabbetleri fazla samimi geldi yani abla gibi davransa öyle davranmaz
olur da mesajlar gözükürse diye belki samimiyet kurmuyodur yüz yüze görüş bi bak :D
Kadında kesinlikle bir şey var kanka
bana da bunu yapan bi kız ooldu işte muhabbeti arkadaşlık ötesine götürmüyodu ben istiyodum ama yanaştırmıyodu. sabredemedim bıraktım saçma çünkü bişey yaşanacaksa tam yaşanmalı böyle üstü örtülü arkadaşlık canımı sıkmıştı bu mevzu da aynen benziyor seninkiyle
Kanka şimdi ikimizde doktoruz yani kadın canım değil ve boşta değil ne yapmaya çalışıyor anlayamadım
yok kız öyledir demiyorum zaten ama kocasının ilgisizliği olabilir
Kadın diyor kocam başka şehirde baya ilgisiz diyor ama hala abla ayağı yapıyor
konus o zaman normal olarak
Ya konuşuyorum ben senin ablan gibiyim vs diyor ama sohbeti de devam ettirmek istiyor
tamamda normal konusmuyormu senle ne konuda konusmak istiyor
Spontane devam ediyor
normal konus o zaman bakalım nolcak
Hımm tehlikeli
Engelle. O bir hata yapıyor. Sen yapma.