2 yıllık ilişkimiz vardı 1 yıldır da nişanlıydık birbirimizi çok sevdik ancak ailesinin çirkef hareketleri yüzünden ve nişanlım da bunlara boyun eğdi diye düğünümüze 5 gün kala bende nişanı atmak zorunda kaldım. 5 ay oldu ayrılalı her gece rüyalarıma giriyor 2 yıl boyunca temiz duygularımla çok sevdim gerçekten ama barışma ihtinalimiz yok mantığımda istemiyor artık. Ama duygularım çok karışık ve her gün aklımda güzel anılarımız falan geliyor aklıma ve her gece rüyama geliyor sarılıyoruz birbirimize.. çok duygulanıyorum ve çok özlüyorum bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende nişan attım bazen çok özlüyorum fotoğraflarımızı silemedim aklımdan çıkaramıyorum deli olacağım sanki bu kadar sevmeyi kimse haketmiyor keşke sevmesek
Evet çok zor bir durum seni anlıyorum...
Sen ne zaman nişanı attın peki?
6 ay oldu
Benimde 6 ay oldu ve hâlâ deli gibi özlüyorum bende fotoğraflarimizi hâlâ saklıyorum onun vesikalık fotoğrafını hâlâ cüzdanımda taşıyorum onu hayatımda silemiyorum gerçekten seni çok iyi anlıyorum çünkü bende o durumdayım:/
Peki sizin ilişki ne kadar sürdü ve nişanı atma sebebiniz neydi ailevi meseleler mi?
Yarayı sadece açan kapatabilir ama imkansız oluşu ve unutmak zorunda olmak çok can yakıcı
Evet maalesef öyle...
Sizin ilişkiniz ne kadar sürdü?
2 yıl nişanlı kaldık sorun hemen hemen sizinki gibi ailesi bana karşı nişanlımı çok doldurdu oda benim üstüme gelip beni üzüyordu alttan aldım sustum buna rağmen daha fazla üstüme geliyordu hep sabrettim geçer sandım başka bişeye sinirli benden çıkarıyor sandım düğünüme 1 hafta kala yine çok basit bi sebepten çok büyük tartışma yarattı baktım olmuyor ayrıldım düğüne 1 hafta kala mutlu heyecanlı olmamız gereken yerde beni durduk yere üzdü böyle bi insanın beni artık sevmediğini düşündüm zor olsa da o yoldan döndüm
Hmm kötü olmuş ya üzüldüm durumuna ve hâlâ da unutamadığına göre seviyorsundur...
Ayrılıkta ne kadar da kin nefret ve haklı yanımız olursa olsun sonuçta hem aşk hemde sevgi beslediğimiz için güzel anılarımız aklımızda canlanıyor ve özlüyoruz ister istemez:/
Peki daha sonra sana dönüş yaptı mı barışma ihtimaliniz var mı?
Pişman oldu tabiki iş işten geçti sevilmediğimi gördüm ben o yoldan bi kere döndüm aynı yanlışı iki defa yapmam
Hmm anladım, peki siz yurtdışında mı yaşıyorsunuz? Ve baş harfinizi öğrenebilir miyim:))
Gerçi senin olman imkansiz ama yine sormak istedim 🙂
Sizin baş harfiniz nedir
S 🙂
Senin baş harfin ne? Ve yurtdışında mı yaşıyorsun?
Hayır yaşamıyorum
Peki.. baş harfini söylemedin hâlâ?
Olmamı istediğin kişi değilim merak etme 🙂buraya yazacak kadar çok sevdik ama sevilmedik yapacak bişey yok maalesef hayat böyle insanlar böyle bazen ne kadar çabalarsan çabala olmaz olduramazsın buda nasip demekki ama gelen gideni aratır bu da net herkes zamanı gelince herşeyi görecek
Yok onun için sormadım zaten o kişinin sen olduğu imkansız gibi bişey çünkü yaşadığımız olay tamamen aynı değil nişanı sen atmışsın ama benim olayda nişanı ben attım ve yaşın 26 dan fazla gibi görünüyor. 🙂başka bi şey için sordum merak ettim de sen bilirsin yinede.. evet dediklerinde haklısın, etme bulma dünyasıdır kimse yaşattığını yaşamadan ölmez.. bAllah herkesin gönlüne göre versin hakkımızda hayırlısı neyse o olsun başka diyecek bişeyimiz de yok..
Başka bir kadınla evlenirsen bu durumdan kurtulursun sanirirm
İnanki kimseyi sevemeyecegimi düşünüyorum ve sevmediğim kadınla evlenmek için evlenip günahına girmek istemiyorum ve evlensem bile aklıma o eski nişanlım gelirse hiç iyi durumlar olmaz önce bu eski nişanlımı tamamen unutmak istiyorum bunun için başka önerin var mı
Başkasını sevmeden unutmam çok zor ya da zamana bırak olayın üstünden tam olarak kaç ay hafta veya yıl geçti
Doğru
2 yıllık ilişkimiz vardı 5 ay oldu ayrılalı
İlaçlarını almayı unutmuşsun
İlaç kullanacak kadar depresyon durumuna gelmedim daha başka önerin var mı
İlaçlarını kullanmayı unutmamak için not al
İlacım yok kardesim kullanmıyorum da
Doktorunla konuş, sana daha ağır ilaçlar yazsın
La havle vela