Sevgilimle dün ayrıldık kafam çok karışık?

şimdi sevgilim benim açık giyinmemi istemiyor ailesinde de açık bir kadın yok ailede veya sülalede dedikodu olur bide ben askere gideceğim birisi sana bir şey yaparsa ben orada deliririm diye bana baskı yapmaya başladı aile yapımız biraz farklı benim annem ve babam beni baskılayan sıkan insanlar değiller bende bunu ona söyledim zaten biliyordu baskıya hiçbir zaman gelmediğimi neyse işte bu açıklık konusu 1 haftadır filan var hatta kapanırsın kapanmazsın senin bileceğin iş ben diyeceğimi dedim demişti ilk konusu geçtiğinde bende demiştim ayrılacak mıyız kıyafetlerime dikkat etmezsem diye hayır öyle bir şey olmayacak filan demişti bir şekilde bu konu uzadı dün son konuşmamızdı bu konu hakkında dün beni sabah filan aramıştı hani gayet iyiydik hatta evvelsi gün buluşmuştuk dizime yatmıştı çok güzel bakıyordu sonra sarılıp iyi ki varsın seni seviyorum demişti hani kötü giden bir ilişkimiz de yoktu benim açımdan dün işte akşam aradım kıyafet mevzusunu açtım yorgundu biraz veya bilmiyorum biriyle kavga etmişte olabilir modu yoktu çünkü ben mevzuyu açınca açma şu konuyu hayatımda bu kadar zorlandığım bir şey hatırlamıyorum kaldıramam şu an bu konuyu demişti bende üstüne gittim en sonunda da ben sevgilimin kıyafetime karışamayacağını söyledim oda o zaman yollarımızı ayıralım ailevi yapımızda uyuşmuyor dedi istersen arkadaşta kalabiliriz yolda görsem selam da veririm şaşırma numaranı silmem instagramdan da çıkarıp engellemem dedi sonra işte helallik istedik vs. bitti konuşma ayrıldık sizce pişman olup geri gelir mi çünkü önceden ayrılmayız diyip şu an ayrılması saçma aklıma takılan şey bu
Sevgilimle dün ayrıldık kafam çok karışık?