Sevgilim benden önce ara vermek istedi ve sonra ayrıldı. Değer miydi?

Sevgilim geçen hafta ara vermek istediğini söyledi çok bunaldığını çok daraldığını söyledi biraz kendisiyle başbaşa kalmak istediğini söyledi hafta sonuna kadar konuşmayalım ne de ama birbirimizi günaydın iyi geceler yazamam dedi biz perşembe akşamı tartıştık çünkü arkadaşlarıylaymiş ve benim hiçbir aramama ve mesajıma cevap vermedi ama aldatma vs yok çünkü arkadaşlarıylaydı Ama ben bunu bilmiyordum geceden sabaha kadar asla cevap vermedi benim gündüz o kadar aramama o kadar mesaj atmama rağmen bir kere cevap vermedi sonra arkadaşı Gazile beni her yerden engellemiş sonra arkadaşının gazıyla engellediğini söyledi pazartesi günü de ayrıldığını söyledi bana yüzyüze konuştuğumuzda kendimi tutamadım gözümün önünde çok fazla ağladım ayrıyız ama hala konuşuyoruz arada buluşuyoruz bana kötü davranmıyor bana iyi davranıyor ilişki hakkında da olacaksa olur olmayacaksa olmaz benim başımda bir sürü iş varken ona da ekstra bir iş yapamam dedi o dün sabah bankamatikte bir sorun olmuş bana mesaj atmıştı yanına gittim sorunu falan çözdüm okula bıraktım geldi bana sarıldı öptü falan yani dün gece de konuşurken işe başlamış dedim kendini çok yorma falan filan ben ne yapacağım biliyorum dedi ben de seni düşünüyorum dedim beni düşünme falan dedi ya o kadar psikolojik şiddet görüyor mus gibi hissediyorum ki ne yapacağımı şaşırdım yani çok aradayım ne yapacağım bilmiyorum hani Ayrıldığımızdan beri sadece sabah akşam yazıyorum ne yapıyon ediyor arıyorum ama yani bilmiyorum ne yapacağım ya ilişkimizde genelde haftada bir buluşuyorduk çünkü full ders çalışıyor ve bunu biliyorum yurtta kalıyor kendisi ve full ders çalışıyor haftada bir haftada iki kere falan buluşup buluştuğumuz her şey mükemmeldi ama WhatsApp‘ta çok iyi konuşmuyor bunu kim söyle ben WhatsApp‘ta iyi değilim falan filan diye ve ben onu bilmiyordum benim onu bunu mu düşündün şeyler varsa onları da hadi buluşalım hadi edelim manasına şeylerdir işte cuma günü beni engelledikten sonra ben pazar günü WhatsApp profil resmimi kaldırdım kardeşimi aradığında kardeşime şey dedim profil resmini kaldırdığını gördüm bu kadar kolay pes için düşünmüyordum ben de ona son net kararı verdim dedi

Sevgilim benden önce ara vermek istedi ve sonra ayrıldı. Değer miydi?