Evet. Öncesinde de biraz konusmustuk ama mesajlarımı çok takmıyordu. Ben de durduk yere yükselenim her sitede farklı çıkıyor yazdım. Sonra da oğlakmış falan yazmıştım öyle Kendi kendime bir şeyler konuşmuştum tam hatırlamıyorum 2 ay falan geçti üstünden😀
Bir de sporla ilgili ne sorum varsa ona soruyordum. Hip thrust hareketinde karnımın alt kısmının morarması normal mi diye sormuştum en son ama morarması tabii ki normal sonuçta o bolgeye 60-70 kg alıyosun. Onu da takmamıştı. Daha aklıma gelmeyenler vardır 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bahane üretmiyorum
Hayır hiç sevmem öyle bana da mümkünse bahanelerin arkasına saklanıp yazmasınlar
Nasıl yazsınlar :/
Hiç yazmasınlar
Taaam :/
Yükselenim her sitede farklı çıkıyor yazmıştım. Sonra kendi kendime yükselenim tartıştım
Ona mı ‘yükselenşm her sitede farklı çıkıyor’ yazdın fkdjdh
Evet. Öncesinde de biraz konusmustuk ama mesajlarımı çok takmıyordu. Ben de durduk yere yükselenim her sitede farklı çıkıyor yazdım. Sonra da oğlakmış falan yazmıştım öyle Kendi kendime bir şeyler konuşmuştum tam hatırlamıyorum 2 ay falan geçti üstünden😀
Aaa gizli değil gkdjdhd anladım yazmak isteyen bir şekilde yazıyor diyorsun gkdjd
Bir de sporla ilgili ne sorum varsa ona soruyordum. Hip thrust hareketinde karnımın alt kısmının morarması normal mi diye sormuştum en son ama morarması tabii ki normal sonuçta o bolgeye 60-70 kg alıyosun. Onu da takmamıştı. Daha aklıma gelmeyenler vardır 😂
Vay be şöyle sevilmedik ya… Demek ki neymiş takmayınca seviliyorsun. Biz burdan devam fkdjd
Yani insan sevince gurur da dinlemeyebiliyormuş normalde asla yapmayacağım ve yapmadigim şeylerdi ilk rezilliklerim oldu benim için de:)
Vay be
Üretmedim bahanelerin ardına sığınmam. Genelde paylaşım yaptığımda burası neresi diye soruluyor.
aslaaa
Yapmış