Bir arkadaşım var karşı cins sürekli her şeye trip atıyordu ama. ben küçük bir şey yaptığımda konuyu büyüyordu vee en önemlisi ona bunları söylemediğim için hatasının farkında değildi şu an 2 gün oldu konuşmuyoruz ve konuşmama sebebimiz de oma herkesmis gibi muamele yapmammis sınav sonuçlarımı istedi dedim kimseye söylemiyorum kankaa diye ben herkes miyim farkim var vs dedi ben ne farkın var falan dedim böyle devam etti sonra soğuk yapmaya başladı sonra çok kişiyle konuşuyorsun vs demeye başladı bana davrandığın gibi onlara da davranıyorsun demeye başladı sonra wp den yazdım niye yazmıyorsun dedim benim gibi çok var konuştuğun bana ne gerek var demeye başladı böyle devam etti kendi haline bıraktım ama çok üzgünüm:( ben mi hataalyım onu düşünmekten yanında olmaktan başkan ne yaptım ona ben kötü birşey mi dedim anlamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Yardimmm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Arkadaşın kalbi ggyuii ggyuii diye atıyor bunda anlamayacak ne var bacım.
Anlamadım o ne demek
Ne ne demek?
Gyyuii falan yazmışsın anlamadım
Ggyuii senin nickin. Adını bilmediğimden ötürü nickini kullandım. Arkadaşının kalbi senin adını sayıklıyor yani sana yazılıyor eleman.
Yaziliyorsa niye boylr o*ta b*ka trip atip bi gidip bi geliyo sinir oldum
Çünkü başkaları ile konuşuyorsun o yüzden trip atıyor. Bu tür cesaretsizdir. Sen sadece onun ol isterler ama gerçek düşüncelerini çok sıkışmadıkça açamazlar. Ve tribe baş vururlar. Senin üzüleceğini düşünür ve kendisini seçmeni ümit ederler. Kısa bir not; bu türden uzak dur. Sınırları belli et.
Ama onun da cesaretsiz olmasının bazı nedenleri var bir ara sürekli görüntülü konuşmak istedi ben oralı olmadım hiç baya zorlamıştı hatta geçen de bir amda aradi açmadım çünkü görüntülü sohbet yapamıyorum bunu biliyor bazı şeyleri bende aşamadığı için mi yapıyor bilmiyorum ki ama baya ısrar etmişti
Yok. Cesareti olsaydı görüntülü konuşma zaten istemezdi. Valla bu tür baya karışık. Sana arkadaştır ama sevgili gibi davranmayı, özel olmayı sever bu tür. İster ki hayatındaki tek erkek kendisi olsun. Senin etrafındaki erkekleri ezmeye gömmeye meyillidir. Belki de yapmıştır bile.
Yok işte öyle olmiyor malesef belkide fotoğraflardaki gibi miyom diye bakmak istedi ona göre hareket etmek istedi çünkü mesela sende hoşlandığın kişiyi gerçekte görmek istemez misin ona göre hareket etmez misin sevgili gibi davranıyordu bitanem balım demişti bir iki onu geçti iki kere lar arasında askim demişti mesela
Hatta bir ara sürekli çevrim içisin çok konuştuğun var falan demişti
Hiç görüşmediniz mi daha?
Hayor işte ondan diyorum yaa ben sanal ozurlusuyum o da buluşmak istedi ama görüntülü konuşmadık daha ondan biraz sıkıntı
Dedi işte görüntülü konuşmadan nasıl buluşmayı düşünüyorsun görsem orda tanımam falan
Hmm. Yazık arkadaşa. Ama çocuk sana arkadaş olarak bakmıyor haberin olsun. Trip atması falan hep bu yüzden.
:/ yazık demi ama benim suçum yok ki aileden gelen bir şey doğru düzgün sosyal medyada fotoğraf bile paylaşan biri değilim sanal ozguvensizlik çok var:(
Arkadaş olarak bakmıyor mu
Yaa ben biraz safim anlamıyorum işte ama diyorum yazsam daha yazmasam falan çünkü 6 aydır her gün konuştuk çok alıştım malesef
Yok be yazık derken sen yazık ediyorsun anlamında demedim. Çocuğun etrafında demek ki kimsesi yok ki sana bel bağlamış.
Hayır tam aksine çok fazla seçeneği var çocuk yakışıklı ınstada taş gibi hatunlari takip ediyor ayroca arkada s çevresi çok geniş
Saflık iyidir. Ya sen şimdi arkadaş kalmak istiyorsan bu elemanla sınırları belli et. Ve niyetini öğren bence.
Bana bel başlamış olması mümkün değil yani
O zaman derdi bel altı.
Ne alaka ki ama
Dediğim. gibi çevresi geniş ve ınstagramda baya iyi kızlar takip ediyor
Sana bel baglamis dedin yaa ondan dedim
Çevresi geniş birisi görmediği birisine niye aşkım desin niye trip atsın? Bana da bir arkadaşım aşkım diyordu zamanında sevgilisi vardı kızın. Araları kötüydü gezdik biraz bunla ve bana yapıştı. Bir kız böyleyse sen erkekleri düşün.
Yani bu ne demek oluyor böyle yapmasinin nedeni tam olarak ne
Evet genis baya
Senin tipini gördü mü? Neler konuştunuz? Ve senin arkadaş anlayışına ters olan şeyler oldu mu hiç?
Evt bir iki fotomu görmüştü arkadaşlığa ters şeyler oldu evet işte askim diyor du mesela sonra kiskandirmaya çalıştı bir iki kere yok ınstadan çok yazan kız oluyor vs bende hiç oralı olmamıştım ama sürekli arayış içi deydi bana göre biri yok diyordu hatta bir ara yine morali bozuktu konuştuk ettik sonra şey dedi kızlar şöyle böyle knk bana göre biri yok falan sonra sende git gellisin falan dedim be yapayım yetmiyor muyum yok falan dedi zaten hayatımda kimse yok ilgilen karis gibi şeyler söyledi
Tipimi gördü
Sen seviyor musun bu çocuğu?
Seviyor muyum derken böyle olunca ister istemez kafa karışıklığı oluyor
Niye sordun
Ya az bilgi sahibiyim kesin bir kanıya varamıyorum eğer olmazsa olmaz değilse senin için bence bırak konuşmayı. Normal bir durum değil. Zaten kesinlikle sonsuza kadar gitmez aranızdaki muhabbet bir de senin için güvenli mi bilmiyorum.
Doğru söylüyorsun boşuna düşünüp kalmaaya gerek yok ama onu kıracak hiç bi şey yapmadım tan aksine sürekli iyi şeyler söyledim bir şey olduğunda yanında oldum ama o zor zamanlarımda yanım da olmadi mesela snava girecektim çok strestkiydim dedim kimseyle konuşasım gelmiyor vs neymiş onunla konuşmamak için bahane aramışım falan dedi sonra sınav sonuçlarını aldım böyle saçma bir şey için trip attı arkadaşım da dedi ki beoki de çevresindeki insanlardan farklı olduğjn için sana öyle yaklaştı düşünceli iyi biri olduğun için böyle yapıyor falan dedi
Bir site vardı mesela orayı açmıştım işte git yeni insanlar tanımaya devam et biri gider biri gelir falan demeye basladi
Dediğim gibi düzgün bir şekilde kırmadan ama açık kapı da bırakmadan bitir bu işi. Bu arada numaranı falan bilmiyor değil mi?
Yaa çoktandır konuşuyoruz biliyor tabikide bitireyim mi
Neden bitireyim
Yok yazmam ona zaten yazarsa da söyleyeceklerim. var
Neler konuştuğunuzu sana nasıl yaklaştığını bilemiyorum ama şuna eminim bu normal bir durum değil ve sana farklı bakıyor. O yüzden şuanki malumatımla verebileceğim en iyi tavsiye bu.
Farklı bakıyor derken mesela nasıl farklı
Bi özele gelir misin
Ya arkadaş olarak bakmıyor. Bu kesin. Senin için özel olmak istiyor. Ama bel altı mı yoksa masumane bir şekilde duygusal mı emin olamadım.
Açıkçası daha uyumadım sen yazsan ben sabah cevap versem olur mu?
Tamam ama özelden yazabilirim bunu
Tabi ki ondan dedim zaten. Sen özelden yaz ben sana uyandığım gibi dönerim.
Tamam geri takip eder misin
Dundendir aynı soruyu sormaktan bıkmadın mi
Tqm olarak cevabı alamadım
Sana tam cevabı ben vereyim. Sanırım buzamana kadar kimse tarafından fazla değer verilmemiş bu çocuğa. Sen kendisine zaman ayırınca hoşuna gitmiş. Bazı insanlar vardır çocuk gibi davranışlar sergilerler en ufak şeye kırılırlar. Eğer içinde bu çocuğa karşı bir ilgi yoksa. Kendisine ümit vermeden uzaklaşması tavsiye ederimm.
Var ama onu çözemediğim için bir şey yapamıyorum acaba uzaklaştırmak için mi boule yaptı diyorum ama o kadar çok yapıyordu ki küçücük şeylere trip atıp ketumlasiyor burcu yengeç buarada ama diğer sorun da etrafında güzel insanlar çok ama bir kere çok önceden herkes gibi değilsin demişti bilmiyorum beoki de huyumu sevdi ne yapayım peki yazayım mi ne yapmam lazım bilmiyorum ama bir yanımda bir kere daha yaz yazmazsa bırak diyor bilmiyorum
Bana Soracak olursan kadın dediğin ağır olmalı kendini kullanmayı bilmeli. Oyuzden ondan bekle derim
Ağır olmalı doğru söylüyorsun ama kendimi suçlu hissediyorum ondan yanaşmak istiyorum ama ne yaptım. benim bir hatam yok ki
Bencede bir hatan yok kimseyle sınav sonuçlarını paylaşmak zorunda değilsin kimseye kendi hayatin ile ilgili açıklama yapmak zorunda değilsin. Arkadaş sanırım fazla kasmış kendini ve hayatında fazla söz sahibi olduğunu düşünmüş. Boşver butur insanların kahrı çekilmez. Herzaman birseye bozulurlar. Beni dinleyecek olursan uzak dur derim ama yinede sen bilirsin.
Doğru söylüyorsun öyle yapicam zaten isteyen yazar öyle değil mi
Evet öyle mademki beni diğer insanlar gibi görme diyorsa diğer insanlar gibi olmadığını sana diğer insanlardan daha fazla değer verdiğini göstersin yazsın. 😊 ayrıca zaten diğer insanlar gibi görme diyen kişi 2 gündür yazmamazlik yapmazdı. Arkadaş güzel konuşmuş yalnız icraat önemli. Umarım şimdi daha iyi anlamışsındır herşeyi 🕊🕊
Kesinlikle katılıyorum ben çünkü üzerine de gittim wpden yazdım saatler sonra döndü hatta çok soğuktu ama baya sonra nedne yazmıyorsun falan dedim bana ne gerek var benden çok var kafasına gitdi öyle kald i bende takıl kafana göre dedim öyle bıraktım daha yazmadı
Sana mesaj atacaktım ama atılmıyor.
Senden hoşlanıyor da söylemeye yüreği yok
Öyle düşündüm. ama sonra bahane ediyor olabilir diye de düşündüm ama yengeç burcu ondan mı bilmiyorum her şeye alınıyor bazen acaba kendinden uzaklaştırma için mi yapıyor diye düşündüm bilmiyorum :( yazmak da istemiyorum artık alttan almaktan yoruldum
Alttan almak zaten aptalca. Al al nereye kadar. Bence kesinlikle hoşlanıyor. Söylemleri bunu gösteriyor
Önceden de çevrim içisin sürekli falan diye trip atmıştı bakıyorum falan demişti ama o kadar alıngan ki yaa hoşlanıyor gibi yapıyorsa ama çocuk yakışıklı ben o kadar güzel değilim başkasına yapar diye düşünüyorum.
Belki beğendiği farklı özelliklerin vardır. Bilemiyorum orasını yani. Ama bence hoşlanıyor ve söylemeye yüreği yok. Böyle kalır iliskiniz
Nerden anladın hoşlandığını
Söylemleri bunu gösteriyor. Seni kıskanıyor. Farklı olduğunu düşünüyor. Farklılık konusunu çok bastırıyor. Beklentisi var
Farklı olduğunu mu düşünüyor öyle bir cümle kurmadım. ki
Yani belkide doğru ama off ne bileyim bir daha yazmak yüzsüz gibi
Yani sen yazma bence o yazacaktır. Çünkü seni beğeniyor ve hoşlanıyor.
Bilmiyorum anlamıyorum insanlar s*refsizler ama dediğim. hibj çevresinde çok güzel kızlar var yani bana tamah edecek biri değil bilmiyorum ve bana beni çekmediğini falan söyledi bilmem kaç kişiyle konuşuyorsun falan dedi ya off anlamıyorum
Ve tamam kankaa tamam deyip geçiştirdi oma diğer arkadaşlarına boule misin dedim hayır. falan dedi neden bana böylesin dedim çekemiyorumdur belki dedj
Kendine neyi bu kadar dert ediyorsun ki? Demek ki sen de hoşlanıyorsun 😀
Yaa her gün konuştuğum biriydi çünkü 6 ay oldu o kadar üzülüyorum mi boyle olmasına çok alıştım ona
Kendi yoluna bak boşver. Kalmak istemeyeni tutmaya gerek yok
Doğru söylüyorsun ama kendimi çok suçlu hissediyorum p yüzden yazıp yazmamak arasında gidiyorum ben suçlu muyum bilmiyorum bile ama ne dedim ki yani ona
Yani bence salla gitsin. Böyle daha iyi
Sanki sen olsan sqllayqcan da konuşuyorsun
Ben kendim ne yaparsam onu yap diyorum. Yorum istedin yapıyoruz te allam ya
Off ama yazmazsam ya daha konusamassak
Bişi kaybetmezsin dert etme. Yazmak isteyen yazar. Selametle
Doğru ama ya o da benden bir hamle bekliyorsa
Erkek bekliyorsa ohooo
:/ ama bir şey olduğunda ya o yazıyordu ya ben yani sadece sürekli tartışma olduğunda ikk yazan ben olmuyordum o da çok yazdı mesela
Sen çocuktan hoşlanıyorsun. Git yaz o zaman
Yazmamam mi lazım yani
Ya o da hiç yazmazsa
Yorum yeri kapanacak. Gönlün ne istiyorsa onu yap. Basarilarrr
Ayril
Evet
Neden peki