Çıtır olmak için 20-25 yaş arasında olmak mı gerekiyor 😃😃

Çıtır olmak için 20-25 yaş arasında olmak mı gerekiyor 😃😃
Bence olur 35 yaşında ya da 40 yaşında olup 20 - 25 grubunu cebinden çıkartacak gördüğünde taş çatlasın 28 diyeceğin taş gibi o yaşta kadınlar var. Kadının her yaş aralığı bence ayrı güzel bakımlı fiziği güzel çok güzel 35 yaşta olup kadınlar var ve sorunu cevaplayayım olur
Lolita sözcüğünün kaynağına bakarsan anlarsın. Lolita 20-25 yaşında da olmaz, <18 yaşında olur. Nabakov'un Lolita romanındaki Dolores 12 yaşında. Mesele gerçek yaşından çok genç göstermesi değil yani. Lolita ile çıtır da aynı şey değil. Çıtırlık da 19-25 yaş arası.
Cevap
58Cevap
Bence olunabilir
Lolita olmaz belki ama taş gibi kadın olur 😃
Ne güldüm soruya Allah seni 😄😄
Cevaba gelince olur her yaşın ayrı bir güzelliği vardır.☺️
Olmaz. Bende 27 oldum lolitaliga veda ettik... eğri oturup doğru konuşmak ve kabul edip yaşının kadını olmaya davet ediyorum 30'luk kadinları
😂😂😂 ya ne lolitası. 35 yaşlar kendilerine tokat atsınlar, belki kendilerine gelirler.
Şiddet yok şiddet yok 😂
Bu ne biçim manita 35inde lolita 😄 olur olur, daha doğrusu kadının kendine bakmasına bağlı bir durum bu.
Hiç alakası yok valla çıtır olmanın yaşla. 35 yaşındakiler benden daha lolita. Ben 23 yasindayim resmen sürünüyorum
Lolitanın yaşı olmaz, önemli olan görünüş değil 😂
Yaş sadece kimlik üzerinde yazan rakamlardan ibarettir. :D
Filmini de mi seyretmediniz?
Bizim kültürümüze ait bir tanımlama değil öncelikle.
Batı kültüründeki sınıflama da şu:
Lolita: 14-17 (Pedofili sapıklığı denilen şey)
Çıtır: 18-21
Yukarı olgun...
22 yim olgun değilim ki 😅
@tugce082000 ben karışmam o işlere bu yazdıklarım batılı anlayıştaki sınıflandırma...
33 yaşında geçen yıl tanıştığım biri 17 ile beraber oluyordu Almanya'da hatta
@tugce082000 Türkiye'de ciddi suç. Bazı yabancı ülkeler 17 yaşı reşit sayıyor. Lakin bu evlilik dışı ilişki için geçerli evlenmek söz konusu olunca kanunlar "Hooop! Dur bakalım diyor. Türkiye'de yavaş yavaş bu noktaya evriliyor. Evlilik dışı ilişki olursa sorun yok ama evlenmek çok ciddi suç...
Adam dedi reşit olmadığı için annesi dikkat edin dedi hatta 15 le de deneyimi olmuş
@tugce082000 Aslında bu dünya p*rno pazarı sayesinde (Lolita filmini de bu sınıfa sokuyorum) dünyada olduğu gibi yaygınlaşıyor, ancak Türkiye'de kadının bir anda tepesi atıp mahkemeye gitmesi sık rastlanan bir şey olduğu için bu tür davalar tecavüz adı ile açılıp bir çok erkeğin mağdur olmasına sebebiyet veriyor. Yurt dışında ise böyle bir ego yok yaşandı bitti diyerek herkes yoluna devam ediyor, bu sebeple aileler de şikayetçi olmadığı zaman bu yaş ortalaması 14 lere kadar düşüyor çünkü onlar için 14 yaşında ve bakire olmak büyük ayıp, böyle olunca annesinin dikkat edin demesi gayet normal onlara göre. O anne Türkiye'de olsa neler olur bir düşün. Türkiye'de uygulamada bu yönde olsa bile Ego, İntikam, Kendini kurtarmak gibi bir çok sebep şimdilik bu davalara sebep oluyor. Cinsellik yaşının 12 lerde gezmesi ancak bunun gayrı meşru olup evliliğin yasak olmasını kimsenin sorgulamaması çok yakında Türkiye de de aynı durumları seyretmeye başlayacağımızı açıkça gösteriyor...
Peki bakire varmıdır Avrupa'da
@tugce082000 vardır her halde onlarda da buna önem veren birileri olabilir insan sonuçta...
ben her şeyta lolita gibi kızlar, kadınlar gördüm
Benim çok 40 yaşında lolita arkadaşlarım var bazısı yaşını inan hiç göstermiyor gençlere taş çıkartırlar
Olur neden olmasın hal, hareket, giyiniş biçimleri zaten bizi etkileyen olgular
Sen neden lolita olmak istiyorsun 35inde 😂
Afedersin ben öyle düşündüm ama 35 yaşında da çıtır olunur neden olunmasın çok güç değil
Güzel soru🙂👏👏👏
Bırak her yaşı her anı Güzel kadınlar var bunlar 7/24 bir ömür çıtır
Olur neden olmasın
Benim bildiğim 18-24 yaş arasına lolita denir. 35 yaşındaki kadına orta yaşlı veya olgun kadın denir
seks filmlerinde 35 yaşında bir kadını lolitaya döndürüyorlar. saçlar yandan bağlanıyor nini etek birde eline lopitop verdinmi işte lolita
Lolita için 20 altı olman lazım. Treni kaçırmışsın.🙄
Neden olmasın ki lolita demek genç çıtır demek mi fiziği güzel kendi güzel kadın da lolita olur
Her yaşın alımı farklı. Çıtır yaşları 25 felam olsads şarap gibi kadın deyimi 30'larda oturuyor..
Bknz: Monica Bellucci.. ( 30 lardaki hali)
37 yasında bile olur superReyis 😂
Nadiren de olsa oluyor, bizzat görmüşlüğüm var 🤭
Yaşa göre sınıflandırma yaparsak olmaz kart kalır. Fiziğe göre bakarsak olabilir
Biz ona lolita değilde, loloto desek daha uygun olur 😆
18-20 lolitadır 20-25 genç kadın 25-35 orta yaş 35+ olgun kadın artık kendini keşfetmiştir
Saçlarını iki yana kuyruk gibi yaparsa ağzına da lolipop 🍭 alınca al sana lolita
35 40 olup 20 gibi çıtır olan kadınlar gördüm elbet olur
Olur neden olmasin ne hatunlar var 35 yasinda coguna tas cikartir 😁🤪
Yani olmaz diyemem
Önemli olan seksapalite
Örneğin bir kadın 50 yaşına gelmiş ama seksapalitesi yüksek olduğu için tercih edilmeyecek bir kadın değil
yani öyle hatunlar war ki 40 ında bile lolita olabiliyo
Bazen 45likler bile oluyor
Öhöm öhöm olur tabi
lolita olmak icin biraz vakti gecmis olmuyor mu
lolitanın filmini biliyor musun?
14 yaşındaki bir kızın üvey babasıyla ilişki yaşamasını anlatan bir filim
Ben 29 yaşıma geldim ama herkes max 25 diyor 😆
daha çok dolita olur :D
Lolita nasıl bir şey?
Olur olur hemde alası olur
18-22 yaş arası hatta bence 😀
Olmaz maalesef :)
Olan olur
lolita ne jkfddkjgk
Hayır. Benim yaşıtım ne lolitalar var.
40-45 de bile olunur
Folloş oluyorlar demekki o zamana kadar
Lolita 18 doldurmamışa denmiyor muydu
"Lolita kelimesi Türkçe'de "cinsel cazibesi olan küçük kız" anlamına gelir" diyor google
Fiziği güzelse lolita da olur manita da 😂
kendine bakmış biri ise hayır bence.
:) şimdi bende bir 35 olarak nasıl olmaz diyeyim
Olunmaz. 18-20 yaş aralığında olunur.
Olabilir tabi
Lolits ne?
35 yaş genç bşr yaş zaten yaşlı değil ki
Bence çok güzel yaş Lolita bile olur
Olur yaaa
17-23 arası çıtırdır
Bakayım sana
Olmaz