Sevgilim kız arkadaşımdan yardım istediği için ayrıldım ve o da hatasını kabul etmeyip beni engelledi ne yapmalıyım?

Erkek arkadaşımla 3 yıldır beraberiz Arasıra ufak tefek kavgalar oluyordu bazen de büyük kavgalar oluyordu ayrılıp barışıyorduk fakat yaptığı hatalar yüzünden birtık fazla sıkmaya başladım Onun dediğine göre Ve şöyle bir olay oldu bugün kız arkadaşıma diyor ki üzerimdeki poları çıkartacam altımda ki atleti tutar mısın kız arkadaşımla kötü bir niyet olduğunu asla düşünmüyorum tutup yardım ediyor üzerine çıkartıyor o da diyor ki o sena görürse yanlış anlar hoş olmaz oda diyor ki yok görmez zaten böyle bir şeyde yanlış anlayamaz sen benim arkadaşımsın falan diyor ne olursa olsun en yakın arkadaşıma üzerini çıkarttırması veya bir kadının üzerine çıkarttırması hiç hoş bir şey değil fakat o bunun doğru yanlış bir şey olmadığını savunuyor birimize girdik kim haklı sizce ya da kim haksız Bir insan niye böyle bir şey yapar bilmiyorum stresten uyuyamıyorum yani çevremde bir sürü insan varken veya kendin çıkarabilecekken neden benim arkadaşımdan yardım istiyorsun Bir de bana cahilsin yobazsın falan diyor

Sevgilim kız arkadaşımdan yardım istediği için ayrıldım ve o da hatasını kabul etmeyip beni engelledi ne yapmalıyım?