Bırakmaya meyilli
Zamanla tanımak ister
Kesin birakir
Boş kaldığında senle doyuyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Seks yapmaya dötü yemiyor ama arzulanmak da istiyor. Senin onu arzulamanı istiyor o yüzden akla gelen ilk şey dediğin şeyi seninle konuşuyor. Akla gelen ilk şey dediğin şeyin cinsellik olduğunu düşündüm.
Evet ban yememek için öyle yazdım doğru tahmin etmişsin o şeyi. Sesimi yüzümü fizigimi seviyor ve sesli aramada beraber bos... yoruz.. anladın sen ban yememek için noktalı yazdım. Bu hafta o şeyi yaptım dedi başka erkekle yapmış dediğine göre eski tanıdığı bı erkek reelden ama ben ver numarani beraber yapalım diyorum. Arka sokağında sin sanki ankaradayim diyor numara deyince vermem diyor o şeyi yapmaya dotu yemese nie başka erkekle yapsin
Cevap
1Cevap
Gösterip vermeyenlerden hiç sevmem böyle insanları ya hep o şekilde ol ya da yapma bari. Boşa zaman kaybı hepsi.
Kanki sesli aramada beraber bo... alıyoruz anladın sen orayı bilerek noktalı yazdım gel numaranı ver buluşalım yapalım deyince sanki arka sokağımdasin ta ankaradasin diyor numara ver ekleyim diyorum olmaz diyor
Tamam işte ruhu o... Sadece :D böyle yapan biri yapması lazım boşa zaman kaybı dediğim gibi yol ver gitsin gerçek ilişki yaşanıyorsa yorar.
sesimi filan seviyor başka erkeklere aynı hafta içinde o şeyi yaptığını da söyledi. Gerçek ilişki değil bu tamamen one nightcilardan
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?