Aşk İlişkileri Tanıdığınız bir kızı tinderda gorsenız ne dusunursunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor dürüst olun kaşar ya da aranıyor diye mi düşünürsünüz Güncellemeler+1 yıl Bu kız biraz da rahatsa kaşar veya basit algılanır mı Güncellemeler+1 yıl Gh Tanıdığınız bir kızı tinderda gorsenız ne dusunursunuz? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İnsanlar sosyal medyada sevgili arıyor ve bu normalleşti gibi oldu. Sıkıntı olmaz kız rahatsa beni bağlamaz. 0 0 Yorumla
Jeanine Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 54% +1 yıl Şu tinder ve benzeri programlara bir ben girmedim herhalde la 1 0 Yorumla
Çikolatalıpudink Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Bence ya aranıyor der ya da dalgasına konuşuyor diye düşünürler, orada her çeşit insan var 0 0 Yorumla
ucankazmorton Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 35% +1 yıl Bilemedim ama oradaki herkes seks yapiyor anlamina gelmemeli galiba 0 1 Yorumla ucankazmorton +1 yıl Bu kiz sensin galaba Yorumla
aytoli_35ksk Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl aslına bakarsam bişi düşünmem ya neden düşüneyim hayat onun hayatı yaşama şeklini kendi belirler ben bana karsı olan tavırlarına bakarım 0 0 Yorumla
berk57 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. bence orada olan erkeklerin amacı neyse kızların ki de odur 0 7 Yorumla Oksijen111 +1 yıl Aam Yorumla berk57 +1 yıl @Oksijen111 yani erkeklerin ki karşı cinste olan kızların ki de karşı cinste olan diyelim... Yorumla Oksijen111 +1 yıl Pardon pardon Yorumla Oksijen111 +1 yıl Düşündüğümü belirtisiydi olmamalı Yorumla berk57 +1 yıl @Oksijen111 nedir olmaması gereken? Yorumla Oksijen111 +1 yıl Hımmmmm demekti Aam dedim ya * manasına geliyo Yorumla berk57 +1 yıl @Oksijen111 :D :D Zaten benim de beklemediğim bir cevaptı Yorumla
axish2s Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl sıkılıyo diye düşünürüm benimde tinderım var ama insta takipçisi kasıyor çoğu 0 0 Yorumla
Msce35 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Sıkıntıdan girmiştir belkide. Bizim işyerinde öyle boş boş girip sadece konusp engelleyenler vardır. Ama tabi sen tanıyorsun kızı 0 1 Yorumla Msce35 +1 yıl Soruyu kaçıncı güncelleyişin amac nedir yani Yorumla
SevdaÇokUzaklarda Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Fazlasıyla algılanır 👍 0 0 Yorumla
HotMannn Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sucuk olduğunu düşünürüm 0 0 Yorumla
MoNeRa Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Napıyon kız burda derim özelden 😂 0 0 Yorumla
Oksijen111 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Tinderda ne? 1 1 Yorumla Oksijen111 +1 yıl Bir arkadaşlık uygulaması Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İnsanlar sosyal medyada sevgili arıyor ve bu normalleşti gibi oldu. Sıkıntı olmaz kız rahatsa beni bağlamaz.
Şu tinder ve benzeri programlara bir ben girmedim herhalde la
Bence ya aranıyor der ya da dalgasına konuşuyor diye düşünürler, orada her çeşit insan var
Bilemedim ama oradaki herkes seks yapiyor anlamina gelmemeli galiba
Bu kiz sensin galaba
aslına bakarsam bişi düşünmem ya neden düşüneyim hayat onun hayatı yaşama şeklini kendi belirler ben bana karsı olan tavırlarına bakarım
bence orada olan erkeklerin amacı neyse kızların ki de odur
Aam
@Oksijen111 yani erkeklerin ki karşı cinste olan kızların ki de karşı cinste olan diyelim...
Pardon pardon
Düşündüğümü belirtisiydi olmamalı
@Oksijen111 nedir olmaması gereken?
Hımmmmm demekti Aam dedim ya * manasına geliyo
@Oksijen111 :D :D Zaten benim de beklemediğim bir cevaptı
sıkılıyo diye düşünürüm benimde tinderım var ama insta takipçisi kasıyor çoğu
Sıkıntıdan girmiştir belkide. Bizim işyerinde öyle boş boş girip sadece konusp engelleyenler vardır. Ama tabi sen tanıyorsun kızı
Soruyu kaçıncı güncelleyişin amac nedir yani
Fazlasıyla algılanır 👍
asla olabılır herkesın kendı yaşamı
Sucuk olduğunu düşünürüm
Napıyon kız burda derim özelden 😂
Am'ı kaşiniyor derim😆😆 ben gibi
Dusunurum tinder sonucta
Hoş düşünmem
trol için
Ne alaka
iiletişmegeçerim
Tinderda ne?