Sevgiliniz R6 alıcak ve yeni tanıştığı bı kız arkadaşı ilk beni bindir diyo , Sevgilinizde söz vermiş kıza?

Bahsettiği kız arkadaşının sevgilisi ama takılmalık çıkıyorlar. Yazin sevgilim R6 alıcak ve kızla bunun muhabbetini yapmışlar , kızda motor sevdalısıymış, ilk beni bindirir misin demiş, o da söz vermiş , bende kızdım "yeni tanıştığın bı kıza , yeni alicagin motorla daha sevgilinle hiç binmemisken nasıl ilk onu bindirme sözü verebiliyosun diye? Hani bı de yeni tanıştığı biri. O da "kız benim gibi motor sevdalisi ondan ya , sende binersin askım zaten" diyo , arkadaşlar allahaskina yeni tanıştığı kıza ilk sen biniceksin diye söz veriyo ve de beline sarılmis olucak, göğsü bacakları temas edicek? hadi ilk ben bindim diyelim sonrasında yine bindirmemeli , bilmediğimiz kızı ya? saka mıdır nedir? Arkadaşım diyo bı de 2 kez görüştüler daha ve ben kızla tanısmiyorum. Acaba yaza ayrılırım zaten diye mi düşünüyor da bi kıza böyle söz veriyor sevgilisi olan insan, SİZ NE YAPARDİNİZ , BEN HAKSİZ MİYİM
Sevgiliniz R6 alıcak ve yeni tanıştığı bı kız arkadaşı ilk beni bindir diyo , Sevgilinizde söz vermiş kıza?