Sevgilimin g. ay arkadasi?

merhaba 25 yasindayim dunyalar guzeli bi kiz arkadasim var ve ilk kez bana kendimi iyi hissettiren beni cuzdan gibi gormeyen bi kizla sevgiliyim hic bir sorunumuz yoktu bana sadik ki ben de oyleyimdir. ancak sevgilimin yumusak bir arkadasi vardi (en yakin arkadasi bulusmalarimiza da arada dahil oluyor) boyle seyler bana cok normal gelmiyor ve kendimi rahatsiz hissediyordum ki konusunu actigimda da bana kiziyordu. ve bu cocuk bilgisayar oyunlari hakkinda falan da bilgisi olan zaman zaman futbol takip eden bi cocuktu bu durum da beni suphelendiriyordu topsan bu tarz seylere ilgin olmaz? her neyse ben geri kafali biri degilim ben yanindayken sevgilimin gece kulubune gitmesine izin veriyordum (yaninda ben varken sadece). yine bir gun cihangirde bi cluba gitmistik arkadasi da vardi (adi mert olsun) mert bana yakin oturuyordu o yuzden ilk sevgilimi evine birakip sonrasinda merti birakacaktim, ama oyle olmadi.. arabada giderken surekli beni ovuyordu bence daha iyisini hak ediyorsun falan, evinin onundeydik inmeden biraz otursak mi eve gecmek istemiyorum falan dedi, sonrasinda bana dogru hareket yapinca kendime engel olamadim yakinlasma bir seyler yasandi (top degilim erkeklere ilgi duymuyorum sadece o benimkine muamele yapti). sonrasinda sende kalsam olur mu falan dedi evde de bir seyler yasandi sonrasinda bir daha tekrarlamayacagimizi ve kiz arkadasimdan bunu saklayacagimizi konustuk. ancak gece kulubune gittigimizde bu olay bir kac kez daha yasandi, bunun disinda bir iletisimimiz yok. kiz arkadasim bunu ogrenir diye stres oluyorum kafamda sac kalmadi yeminle, ben bu kizla nisanlanmak istiyorum ve boyle bi seyin iliskimizde sorun yaratmasini istemiyorum, yumusak oldugumu dusunsun de istemiyorum. ne yapayim beyler soylemeli miyim, hanimlar basiniza gelse sevgiliniz ne dese affederdiniz yardim edin cikmazdan kurtarin beni allah icin
Sevgilimin g. ay arkadasi?