AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Erkekler kapatilsin hepsinden midem bulanıyor sana bunu yapanlar inşallah kız kardeşine aynısı yapar
İnşallah benimde 😢😓
Istersen yazabilirsin korkma ben kızım bunlara bakma onun Allah belasını verecek
Genelleme yapma omk asıl mide bulandıran senin gibi mercimek tanesi kadar beyni olan kızlar
Kes mk gö. ttü hak ediyorsunuz herseyi
Sizin gibi beyinsizlere az bile yapıyor o erkekler 😂😂var Bi yaran ki böyle k. Saldırıyorsun
Valla bana bir şey yapmadılar enayi seni ben onlara yaparım Anca ağlar
Kesin kesin 😊
Sana çok yapan olmuş 😂
Lan beni konuşturma şimdi defol git yürü 😂slk
Sana mı soracağım lan düdük 😂😂
Düdük diyor Bi de 😂😂elime geçirsem sabaha kadar öttürürüm horoz gibi seni 😂😂
Seni ötüren çok olmuş klavye delikanlıları seni sen anca 31 çekersin başka bir bok yapamazsın 😂😂
Tamam 😎😎
Haddi yallah
@Hüseyin46050 bir kadınla nasıl konuşacağını bile bilmiyorsun hepiniz ya**ak kafalısınız aynı olduğunu kanıtladım şimdi havla
Senin o agzını s. De işde neyse
Ben kızım konusalım diyenlerede temkinli yaklaş çok fazla erkek pembeler var gerçekten kızda olabilir ama dikkat et
Lan k. İlk başta siz insan gibi konuşmayı ögrenin apptlın birinden Bi kazık yiyorsunuz ondan sonra zırlaya zırlaya erkekler şöyle erkekler böyle diye kuduruyorsunuz insan olun insan sizin kendinize saygınız yokki Bi başkası size saygı duysun
@Hüseyin46050 havla havlamaya devam et ite köpeğe cevap vermem.
@ibrahimfurkan34 evt ses attırıyorum
Onlar köpek anasinin vermediği terbiyi biz mi vereceğiz oğlalarina elin kızın kirlek elin kiri diye diye bu hal aldı onlar işte bunlar kullanılmayi hak bende onlardan oynuyorum sende oyna bunun gibi tip erkolardan seviyormus gibi yapana veriyormuş gibi yap o kadar basit 😂😂😂
👍🏻
Kızlar sakin olun sinirlenmeyin biraz relaks olun her insanı böyle kafaya takarsanız sinirli mutsuz biri olursunuz
@pretty444 Aynen öyle ahlak yok edep yok namus yok kendini anneleri gibiler 😉
Ulan k. ahlak yok edep yok anneleri gibi diyorsun da senin ne oldugu belirsiz birine nude atman çok namusluca Bi hareket mi? 1 gram beyninizle ona buna ar namus dagıtıyorsunuz kendinize baktığınız yok
Ahaha anneni sormadım erkocuk ağla açılırsın kız kardeşin yapınca görürüm büyük konuşma oc ağzını yırtarım senin kodugmun olgu seni
Kudur kudur biraz daha kudur
Valla ben gayat namulu bir kızım kimsenin altına yatmadım kendine bak derim erkeğin or. uspusu seni sana dansöz elbise giydirip eskort yaparım seni
T. At Bi sen bana ordan iletişim bilgileri vereyim yap bakalım bana ne yapacaksın
Yav ikinizde sakin olsanıza bunun bi sonu yok ikiniz sonsuza kadar küfürmğ ediceksinşz 😂
Gel Almanya ya bekliyorum mk çocuğu
K. Havlamandan belli nazi köpeklerinin köleleri sizi 😂😂😂😂
Erdoğanin boktu seni ahaha beter olun 😂😂🖕🖕🖕
Sen insan bile değilsin omk multecisi
ahaha Suriyeli sizi mi si. ki gurbetçi beyinsiz cahil seni bu kadar belli etme mal olduğunu Almanya için g. ötunu yırtıyorsunz ağzınız açıklık kokuyordur 😂😂😂
Ne @ptalsiniz iliskiye girince kirli mi oluyosunuz komik :d
Daha çok temizleniyor demi ama
İlişki değil nudr
Anlamadım yani ilişki yaşanmadı mı
@Fur_kan4418 hayır nude attımmm
Rezzil oldumm arkdaslarına gösrrmiş
Bak işte bu kötü her insanla bu tür şeyler olmaz samimiyet güven çok önemli
Sen onu sevebilirsin ama o seni sevmemiş umarım akıllılık edip temiz kalmayı başarmışsındır
Kirlenmek güzeldir sloganına ayak uydurmuştur yıkanınca geçer.
Seviyorsun diye kendi değerini kaybetmeyeceksin
Sevmediği için
Kızın tadı güzel demek ki
Bazı erkekler olarak seviyoruz yaa
Egosunu tatmin etmek icin
İzin verme sen de
İyi yapmış sizin gibilere az bile
Pek temiz değilsin demek ki
Zevk ister.
Yıkarsın geçer
mallar knk malll
Dedi reis